Kromkamp niet, Ogararu op punt van tekenen, Davids gebeld

Ajax heeft aangekondigd dat er versterkingen zullen komen en direct komt het geruchtencircuit in volle gang.Jan Kromkamp zit er niet in voor Ajax, zei Ajax-trainer Henk ten Cate gisteren in Voetbal Insite. ‘Er is absoluut geen sprake van een transfer van Kromkamp en dat meen ik echt.’ Maar ELF weet wel al dat Roemeense kranten melden dat de andere rechtsback die Ajax op de korrel heeft, op het punt staat van transferen: George Ogararu van Steaua Boekarest. Het Parool meldt zelfs dat de Roemeen vandaag medisch gekeurd wordt en drie miljoen euro moet kosten.

Ten Cate belde vorige week zelf met Edgar Davids: ‘Ik heb hem gevraagd of hij belangstelling heeft bij Ajax te komen voetballen. Hij was zeer verrast dat ik belde en gaf aan dat Ajax een goede optie is. Het draait echter niet alleen om sentimenten. We moeten hem ook kunnen betalen. En Tottenham moet meewerken’, zei Ten Cate in Parool.

Related posts