Zaterdag pas duidelijkheid
Het wachten is op Ten Cate…

Iedereen verwacht dat Henk ten Cate na de Champions League finale van vanavond tussen Barcelona en Arsenal officieel gepresenteerd zal worden als nieuwe hoofdcoach van Ajax. Aansluitend zal hij zich dan presenteren in de media. Deze week werd al bekend dat hij zondagavond te gast zal zijn in het programma Studio Voetbal. Hij doet direct een rondje langs de diverse programma’s, want op maandag zal hij te gast zijn bij Barbara Barend en Johan Derksen in het programma Voetbal Insite.

UPDATE 8 mei 8:45uur:
Henk ten Cate wilde woensdagavond na de gewonnen Champions League finale nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst, zo meldt De Telegraaf vandaag. Dat zal pas komend weekend gebeuren na het laatste duel van barcelona vrijdag. “We gaan eerst feestvieren met Barcelona. Daarna spelen we nog tegen Bilbao en pas daarna is het moment daar om iets over mij te zeggen. Dat gebeurt in de vorm van een persverklaring van Barcelona. Ik ben tenslotte nog steeds in dienst van deze prachtige club.”

Related posts