Tottenham wil Davids niet kwijt; Ook Melchiot (nog) niet terug naar Ajax

Vandaag speelde Edgar Davids een benefietwedstrijd met de Suriprofs tegen de grootste talenten uit de eerste divisie. Voor de camera’s van het Nederlandse sportprogramma “Cafe de Sport” reageerde hij op het feit dat hij niet is geselecteerd voor het komende WK en op de vermeende interesse van Ajax. Hij zei het vervelend te vinden het WK te moeten missen. Hij had er wel op gerekend dat Van Bsten hem mee zou nemen. Op de vraag of hij naar Ajax zal vertrekken: “Ik denk het niet, het bestuur van Tottenham peinst er niet over om me te laten gaan”. Hiermee ontkracht Davids het gerucht dat hij mogelijk zou vertrekken naar Ajax.

Melchiot
Even was er ook sprake van dat Mario Melchiot (29) terug zou keren naar Ajax. De verdediger van Birmingham City zou dan de opvolger van Hatem Trabelsi moeten worden. Maar de zaakwaarnemer van ‘super Mario’ ontkent vandaag dat hij transfervrij naar zijn oude club terug keert. ,,Mario heeft niet met Ajax gesproken en van een terugkeer is op dit moment dan ook geen sprake”, aldus de zaakwaarnemer. Melchiot doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en kwam tot 97 officiële wedstrijden in het eerste elftal van de club. Toen besloot hij Ajax voor Chelsea te verruilen.

Related posts