Ajacieden brengen na training onverwacht bezoek aan Supportershome

De spelers van Ajax hebben vanmiddag na de uitlooptraining een verrassingsbezoek gebracht aan het Supportershome. Een fikse afvaardiging van de selectie nam een kijkje in het supportershonk naast het trainingsveld. Onder aanvoering van Danny Blind nemen Emmanuel Boakye, Sneijder, Markus Rosenberg, Thomas Vermaelen, Robbert Schilder en Klaas Jan Huntelaar een kijkje in het honk


Danny Blind betreed het supportershome (foto: ajaxsupportershome.nl)

,,Een mooi debuut in het Supportershome”, grapt Huntelaar, ondertussen lustig rondblikkend. De goaltjesdief trekt met Blind en Sneijder de meeste aandacht. Waar de overige Ajacieden nog wel wat seconden rust wordt gegund, daar is het trio onophoudelijk bezig met de wensen van de fans. Foto’s, handtekeningen en persoonlijke woorden. Het duurt allemaal niet lang, omdat de Ajacieden in de ArenA nog een lunch wacht. Kort maar krachtig. De goede wil is getoond. Het zal voor meerdere Ajacieden een debuut in het Supportershome zijn geweest. Een debuut dat wellicht smaakt naar meer.

Related posts