‘Maaskant assistent-coach Ajax, Blind voor 99% zeker weg’

Gisteren wist Johan Derksen te melden in het programma Voetbal Insite dat Robert Maaskant de assistent-trainer word van Ajax, als Henk Ten Cate trainer word bij Ajax. De twee kennen elkaar heel goed uit een vroegere periode en lijken nu weer herenigd te worden. Maaskant heeft al eerder aangegeven ambities te hebben om eens aan de slag te gaan bij een topclub. Bij RBC heeft hij daarom een optie in zijn contract opgenomen die dat mogelijk moet maken.

Maaskant begon zijn trainerscarriere bij RBC. Hij promoveerde naar de Eredivisie en vertrok na een aantal jaar naar Go Ahead Eagles. Toen Willem II belangstelling toonde, vertrok hij weer naar de Eredivisie. In november van vorig jaar werd hij daar door teleurstellende resultaten ontslagen. Begin januari keerde hij weer terug in Roosendaal. Derksen wist verder te melden dat het voor 99% zeker is dat Danny Blind de laan word uitgestuurd door het Ajax bestuur.

Related posts