Stadionverbod van 5 jaar voor Martin van Geel

Martin van Geel is de komende vijf jaar niet welkom in het stadion van AZ. De technisch directeur van Ajax ontving een aangetekende brief van AZ waarin hem het stadionverbod werd opgelegd. “Dit slaat nergens op. Ik wilde vooral de goede dingen van mijn dienstverband in Alkmaar koesteren, maar dit gaat nu wel heel erg ver” aldus Van Geel in De Telegraaf.

Ajax-voorzitter John Jaakke is boos over het verbod van AZ. “Wij vinden het stadionverbod voor Van Geel ongepast. Dat hebben we AZ in een brief laten weten. We hebben AZ uitgenodigd voor een gesprek. Dat lijkt ons een juiste gang van zaken. ”

Dirk Scheringa kan het nog steeds niet verkroppen dat Van Geel ondanks een toezegging bij de Alkmaarse club te blijven, voor positieverbetering bij Ajax koos. Zie verslag
Hij verwijt Van Geel dat die “gebruik maakt van bij AZ opgedane kennis.”

Related posts