Geen interesse AC Milan
Grygera wil contract bij Ajax uitdienen

Het is nog allerminst zeker dat Zdenek Grygera na dit seizoen bij Ajax vertrekt. Vorige week leek het tot een breuk te komen tussen de Amsterdamse club en de Tsjechische verdediger, omdat gesprekken over contractverlenging op niets waren uitgelopen. Grygera zegt zelf echter dat hij zijn tot medio 2007 lopende contract gewoon wil uitdienen.

,,Ik heb nog een contract voor volgend jaar en heb geen aanbieding van een andere club”, verklaart de 25-jarige Ajacied tegenover Novum. ,,Ik concentreer me op Ajax en wil hier sowieso nog een jaar blijven. Ik wil me niet bezighouden met contracten; momenteel wil ik alleen maar fit worden. Dat is het belangrijkste. Ik voetbal ook komend seizoen bij Ajax, want ik heb van niemand een aanbieding gekregen.”

Deze week verscheen in een Italiaanse krant het bericht dat AC Milan dingt naar de gunsten van de Tsjech. Omdat Grygera dolgraag in Italië aan de slag wil lijkt een optelsom snel gemaakt. “Ik wil graag naar Italië, maar ik heb niets van AC Milan gehoord”, stelt de mandekker echter. ,,Ik ben blij als AC Milan geïnteresseerd is in mij, maar er is mij niets van bekend.” Grygera werd in de zomer van 2003 door Ajax overgenomen van Sparta Praag.

Related posts