Tom de Mul komt terug naar Ajax

De Belgische jongeling Tom de Mul zal na de zomerstop terugkeren bij Ajax. De 20-jarige rechtsbuiten komt op dit moment op huurbasis uit voor Vitesse, waar hij dit seizoen twee keer scoorde in 23 competitiewedstrijden.
,,Tom heeft zich bij Vitesse goed ontwikkeld”, aldus technisch directeur Martin van Geel.,,Ook mentaal is hij sterker geworden. Hij is volwassener. We verwachten dat hij een volwaardig lid van de eerste selectie zal worden, die de concurrentiestrijd voor de positie van rechtsbuiten kan aangaan.”

De Mul maakte al op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor Ajax. Dat gebeurde op 25 januari 2004 in de thuiswedstrijd tegen NEC (1-0). In totaal speelde hij acht keer in het Ajax-shirt, en wist hij daarin één keer tot scoren te komen. De international voor België onder 21 jaar heeft nog een contract tot en met juni 2008 bij de Amsterdammers.

Related posts