Vertrek Sneijder naar Milan dichtbij: ,,Ik ben klaar voor de stap

De geruchten rond een vertrek van Wesley Sneijder bij Ajax worden steeds heviger. De 21-jarige middenvelder van de Amsterdammers verlengde afgelopen seizoen zijn contract nog bij de club, maar kan nu rekenen op de interesse van AC Milan. Ook vandaag weer meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport dat de Milanezen bijzonder geinteresseerd zijn in de tweebenige middenvelder. Sneijder zou ontevreden zijn over de komst van Kenneth Perez, die een belangrijke kandidaat zou zijn voor de positie van ‘nummer 10’ bij de Amsterdammers.

Perez is officieel gehaald als hangende linksbuiten, zo vertelde trainer Danny Blind tijdens zijn presentatie. De toekomst van de trainer is echter onzeker, waardoor ook de beloftes aan Sneijder onzeker zijn voor het komende seizoen. De international denkt dan ook serieus na over een vertrek uit de Amsterdam ArenA.

,,Ik ben vereerd door de interesse van Milan, dat is een fantastische club,” aldus de middenvelder tijdens een vraaggesprek met de Italiaanse krant. “Ik denk dat ik klaar ben voor de stap naar de top, maar zolang er nog niets op papier staat kan ik er verder nog niets over zeggen.”

Related posts