Emanuelson verlengt contract tot 2011

Ondanks de internationale belangstelling heeft Ajax overeenstemming bereikt met Urby Emanuelson over een tussentijdse verlenging van diens contract. De 19-jarige verdediger, die een uitstekend seizoen doormaakt, had nog een verbintenis tot medio 2008. Nu staat hij in principe tot 30 juni 2011 bij Ajax onder contract. Juventus had ook belangstelling voor de (jeugd)international. De ‘Oude Dame’ wilde hem contracteren en eerste een jaar bij Palermo stallen.

,,Het is goed om te zien dat een speler uit onze eigen jeugdopleiding zich zo sterk ontwikkelt”, aldus technisch directeur Martin van Geel. ,,Urby heeft bewezen van grote waarde te zijn voor dit team. Uit deze contractverlenging blijkt dat beide partijen vertrouwen hebben in de toekomst.”

Related posts