Ajax en Feyenoord azen op Cziommer die Ajax als zijn ‘droomclub’ beschouwd

Simon Cziommer lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Naast Roda JC en FC Twente, zien ook Ajax, Feyenoord en Fullham in de 25-jarige middenvelder een mogelijke aanwinst, zo meldt Het Parool vandaag. De interesse is niet vreemd. Cziommer laat sinds zijn terugkeer in Nederland zien dat hij veel in huis heeft. Met zeven treffers in elf duels is hij trefzekerder dan menig spits. Bovendien loopt het contract van de dynamische Duitser met Schalke 04, dat hem nu verhuurt aan Roda en eerder aan Twente, komende zomer af. Hij is dus transfervrij.

Mocht Ajax daadwerkelijk geinteresseerd zijn in Cziommer dan maakt de club de meeste kans. Cziommer zelf heeft namelijk aangegeven dat Ajax zijn droomclub is. Hij vertelde dit afgelopen weekeinde in discotheek de Starfish waar hij samen met teamgenoot Gregoor van Dijk was.

Related posts