Grygera heeft eerste gesprek met AC Milan achter de rug

In de Italiaanse media bevestigde de zaakwaarnemer van Zdenek Grygera dat hij rond de tafel heeft gezeten met AC Milan. Zdenek Nehoda benadrukt dat het tot nu toe slechts een orienterend gesprek was, maar dat de kans aanwezig is dat zij verder gaan onderhandelen. ,,Het ging slechts om een eerste ontmoeting”, aldus Grygera’s zaakwaarnemer. ,,De komende weken zullen we meer te weten komen.” De Tsjechische verdediger in dienst bij Ajax is op zoek naar een nieuwe uitdaging in Italie. Juventus flirt al twee seizoenen lang met de international, maar heeft er nu concurrentie erbij gekregen van o.a. AC Milan.

De Italiaanse topclub is op zoek naar vervanger van Jaap Stam, die de tegenovergestelde overstap maakt naar Ajax. Ook is de verdediging van AC Milan al zeer op leeftijd en wordt er gekeken naar geschikte opvolgers. Andere namen die nadrukkelijk in verband worden gebracht met de Rossoneri zijn o.a. die van ex-Ajacied Chivu en psv-er Alex.

Related posts