Voorbeschouwing Ajax-p$v: Waar staat dit Ajax nu werkelijk?

Vanavond speelt Ajax om 19:30 uur de topper tegen psv in de ArenA. De wedstrijd is met een dag vervroegd vanwege de Europese verplichtingen van Ajax op dinsdag 14 maart. De hoofdstedelingen hebben door de verplaatsing één dag meer ‘rust’ voor het duel in Milaan. Tegen de Eindhovenaren kan Ajax nog niet beschikken over Wesley Sneijder en Sdenek Gryera. Beiden kregen in hun strijd om terug te keren een terugslag te verwerken in hun herstel en zijn er ook tegen Inter nog niet bij.

Op het perspraatje, zie Ajax.nl, liet Danny Blind weten dat hij een afwachtend PSV verwacht. “PSV zal niet afwijken van hoe zij bijna altijd spelen, dat is in de regel redelijk afwachtend. Van daaruit zullen zij hun momenten van druk zetten, kiezen met Cocu. Veelal anticipeert Ooijer daar van achteruit op met doorschuiven. De laatste weken heeft Simons dat wat meer overgenomen.”

Danny Blind gaf aan dat hij nog niets kwijt wilde over zijn opstelling omdat hij het zelfs aan de spelers nog niet heeft prijsgegeven. Wel gaf hij aan dat de opengevallen plaats van Boukhari ingevuld zou kunnen worden door Sarpong of door Emanuelson.

Vrijdagtraining achter gesloten deuren
Ajax trainde vrijdagmorgen het grootste deel van de training achter gesloten deuren met het oog op het duel tegen PSV. De pers mocht pas het laatste kwartier meekijken. Tijdens zijn perspraatje zei Blind dat het hem alleen om de rust te doen was geweest. “Ik wilde in alle rust trainen, we hebben niets tactisch geprobeerd.” Emanuelson gaf echter na afloop in een reactie aan dat ze in een partijvorm wel een en ander hadden geprobeerd.

Vermoedelijke opstelling Ajax
Stekelenburg,
Trabelsi, Maduro, Vermaelen, Emanuelson,
Pienaar, Lindenbergh, Sarpong,
Rosales, Huntelaar, Rosenberg

of

Stekelenburg,
Trabelsi, Maduro, Vermaelen, Juanfran,
Pienaar, Lindenbergh, Emanuelson,
Rosales, Huntelaar, Rosenberg

37,50 euro bij winst Ajax
Bookmakers zien geen favoriet bij het duel Ajax-PSV. Dat betekent ook dat er forse quotes zijn en dus goed te verdienen is bij een gokje. Voor een overwinning van Ajax wordt 2,5 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,35 keer en voor een zege van PSV 2,60 keer. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×2,50=37,50 euro.

Unibet (voorheen MrBookmaker) heeft een speciale actie dat als je je via

Related posts