Trabelsi genoemd bij Barça

Nadat Frank Rijkaard en Henk ten Cate hun twijfels uitspraken over de zwakke bezetting aan de rechterkant van de ploeg, hebben verschillende namen de ronde gedaan voor het komende seizoen bij FC Barcelona. De Braziliaan Juliano Belletti kan de technische staf niet helemaal overtuigen van zijn kunnen en aangezien Gabri een aflopend contract heeft deze zomer, is de club genoodzaakt om de transfermarkt op te gaan. Nadat eerder deze week Sevilla-verdediger Daniel Alves gelinkt werd aan de Catalaanse club, weet de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo in haar editie van vandaag te melden dat Ajacied Hatem Trabelsi aangeboden is aan de club.

Het aflopende contract van de Tunesiër deze zomer en het feit dat de speler wellicht binnenkort over een Europees paspoort kan beschikken, maakt van de rechtsback een interessante optie voor de koploper in de Primera División. Vorig seizoen hanteerde Barça dezelfde handeldswijze bij haar verdedigers Belletti en Sylvinho, die kort na getekend te hebben bij de club de dubbele nationaliteit toegewezen kregen.

Related posts