PSV overweegt een trein te schrappen; Vooralsnog slechts 600 fans mee naar A’dam

PSV heeft voor de uitwedstrijd tegen Ajax volgende week de beschikking over 1600 kaarten in het uitvak van de ArenA. PSV heeft in principe twee treinen besteld voor het vervoer van alle supporters naar Amsterdam. Gezien de huidige stand van zaken – er zijn 600 kaarten verkocht – moet er nu een keuze worden gemaakt of er mogelijk één trein minder nodig is. Zeker gezien de hoge kosten die daarmee zijn gemoeid, zal de club een deadline moeten stellen om eventuele onkosten te voorkomen. Omdat er de laatste dagen vrijwel geen kaarten zijn verkocht voor deze uitwedstrijd, gaat PSV er vooralsnog van uit dat één trein (800 plaatsen) voldoende is.

Oproep
Indien er voor aanstaande zaterdag niet aanzienlijk meer kaarten verkocht zijn, zal PSV één trein definitief afbestellen bij de Nederlandse Spoorwegen en is het maximum aantal PSV-supporters richting de Amsterdam ArenA dus 800 in totaal. PSV roept haar supporters met uitkaart – die de wedstrijd willen bezoeken – nu via
de officiële site op om voor zaterdag een combiticket te kopen.

Related posts