Andy van der Meyde wil na 3 maanden blessureleed (nog) niet aan Ajax denken

Andy van der Meyde is eindelijk terug op het trainingsveld van Everton. De 26-jarige aanvaller kampte drie maanden met een dijblessure. Het zal nog enkele weken duren voor de vleugelspits weer inzetbaar is. Van der Meyde verhuisde afgelopen zomer van Internazionale naar Everton, maar hij heeft amper gespeeld voor de club uit Liverpool. Hij arriveerde in Goodison Park met een liesblessure, die hem tot eind oktober aan de kant hield. En vijf competitieduels later kreeg hij last van zijn dijbeen.

De naam van Van der Meyde werd de afgelopen tijd ook weer in verband gebracht met Ajax. Niet verwonderlijk omdat hij een van de laatste echt succesvolle buitenspelers was in Amsterdam. Van een terugkeer naar Amsterdam is volgens Van der Meyde echter (nog) absoluut geen sprake; ,,Ik ben bijna hersteld van een zware blessure en wil nu slagen bij Everton. Ik heb hier niet voor niets een contract getekend voor vier seizoenen”.

Doelman Sander Westerveld, die sinds kort ook voor Everton speelt, verwacht veel van zijn ploeggenoot. ,,Als hij weer fit is, zal iedereen zien wat hij kan. Het feit dat hij bij Ajax is geslaagd zegt wel genoeg. Daar zoeken ze alleen maar spelers die technisch verder zijn dan de rest. Bovendien is Andy erg gevaarlijk met zijn snelheid”.

Related posts