Trabelsi zegt al rond te zijn met nieuwe club

Hatem Trabelsi weet inmiddels waar hij volgend seizoen voetbalt, maar hij wil de naam van zijn nieuwe club nog niet bekendmaken. ,,Het is niet aan mij om het rond te maken”, vertelt de verdediger van Ajax in het blad Sportweek. In een eerder stadium gaf Trabelsi al aan dat hij zijn aflopende contract in Amsterdam niet zou gaan verlengen.

Het liefst was de Tunesische international al eerder bij Ajax vertrokken. “Het was voor iedereen het beste geweest als ik na mijn derde seizoen was weggegaan”, aldus Trabelsi. ,,Twee jaar geleden had ik al bij Ajax moeten vertrekken. Er was heel veel belangstelling, maar Ajax wilde me niet laten gaan. Aan de andere kant kan ik nu profiteren van mijn transfervrije status.”

De 29-jarige rechtsback ontkent in Sportweek dat hij niet meer alles geeft nu hij weet dat hij volgend seizoen geen Ajacied meer is. ,,Tot het eind van het seizoen blijf ik me voor de volle honderd procent inzetten. Ik zal Ajax met opgeheven hoofd verlaten.”

Related posts