Voorbeschouwing Heracles-Ajax; Verdedigers vallen met bosjes af

Zondag vervolgt Ajax de race naar de play-offs met een uitwedstrijd tegen Heracles op het kunstgras in Almelo. Ajax komt echter steeds dunner in de verdedigers te zitten. Na Grygera haakt nu ook John Heitinga af met een nierblessure. Hetgeen hem zo’n zes weken buitenspel zet. Ook Vermaelen is twijfelachtig. Trabelsi is geschorst na zijn gele kaart tegen RBC vorige week. Hedwiges Maduro kan gelukkig gewoon in actie kan komen. De middenvelder hield een enkelblessure over aan het duel tegen Inter. Medisch onderzoek wees echter uit dat het wel meevalt.

Volgens het Algemeen Dagblad is de kans groot dat Danny Blind voor de rechtsbackpositie een keuze zal maken tussen de talenten Boakye en Timisela. Met de schorsing van Trabelsi en de blessure van Grygera zal Blind zijn basis noodgedwongen weer moeten wijzigen.

Heracles
Tegenstander Heracles doet het dit seizoen verrassend goed onder coach Peter Bosz. De club wist echter de laatste vijf competitieduels niet meer te winnen en is inmiddels toch afgezakt naar de 13e plaats. Scheidsrechter zondag is Wiedemeijer. Eigenlijk zou Bossen het duel leiden maar die haakte om onbekende reden af.

Zet zonder risico 15 euro in op Ajax en win!
Ajax wordt gezien als grote favoriet voor de winst in de wedstrijd tegen Heracles. Voor een overwinning van Ajax wordt 1,68 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,50 keer en voor een zege van Heracles 4,50 keer. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×1,68=25,20 euro. Unibet (voorheen MrBookmaker) heeft een speciale actie dat als je je Zie verslag

Historie:
Als we de historie van de competitiewedstrijd heracles -Ajax bekijken, dan valt vooral op dat die historie kort is en lang geleden. Slechts vijf competitieduels speelde Ajax ooit uit bij Heracles. Twee keer won Ajax, een keer eindigde het duel gelijk en twee keer werd er verloren.

1962-1963 Eredivisie Heracles-Ajax 0-2
1963-1964 Eredivisie Heracles-Ajax 1-0
1964-1965 Eredivisie Heracles-Ajax 1-0
1965-1966 Eredivisie Heracles-Ajax 1-1
1985-1986 Eredivisie SC Heracles-Ajax 1-8

Related posts