Voorbeschouwing Feyenoord-Ajax; Volg het duel live via Internet!

Vandaag staat de onvervalste klassieker tussen de nummer 2 en nummer 7 van de Eredivisie op het programma: Feyenoord–Ajax. De huidige stand zegt echter weinig over de afloop want wedstrijden tussen de aartsrivalen zijn altijd duels op zich. Ook zal het bereiken van de halve finale in de uitwedstrijd tegen Heerenveen Ajax vertrouwen hebben gegeven.

Via Sopcast live Feyenoord-Ajax!
Voor de vele fans die er vanmiddag niet bij kunnen zijn is er een mogelijkheid de wedstrijd LIVE te volgen via internet. Sopcast zend live de wedstrijd uit op het volgende kanaal: sop://sop.sopcast.org:29019/channel-13321LET OP!: Je moet wel eerst het Sopcast programma installeren op je PC!
Mocht dit alles onverhoopt toch niet werken zoek dan op de site van Voetbal in beeld naar een alternatief downloadkanaal.

Historie
De historie leert ons dat Feyenoord in competitieverband slechts een keer meer wist te winnen in De Kuip dan Ajax. De laatste jaren is de balans nadrukkelijk in het voordeel van Ajax. De laatste nederlaag dateert van 2000. Sindsdien volgden drie overwinningen en een gelijkspel.

Veel nieuwe namen
De ploegen die morgen op het veld staan zijn haast niet te vergelijken met die van vorig seizoen. Slechts 3 Ajacieden die toen in de basis stonden beginnen morgen ook; Grygera, Maduro en Sneijder. Bij Feyenoord zijn dat Kalou, Kuijt en Castelen. Bij deze wedstrijd geldt de vorig jaar van overheidswege uitgesproken waarschuwing, dat als zich wanordelijkheden voordoen, het meenemen van uitsupporters voor vijf jaar zal zijn uitgesloten. Dit heeft alles te maken met de problemen op 17 april 2005. Zie verslag

De vermoedelijke opstellingen:
Feyenoord: Lodewijks, Greene (Collen), Vlaar, Bahia, Bosschaart, Paauwe, Hofs, De Guzman; Castelen, Kuyt en Kalou.

Ajax: Stekelenburg, Grygera, Maduro, Vermaelen, Emanuelson, Galasek, Sneijder, Lindenbergh, Rosales, Huntelaar en Rosenberg.

Temmink
De KNVB heeft scheidsrechter René Temmink aangewezen als arbiter voor het beladen duel dat om 12:30 uur aanvangt in de Rotterdamse Kuip.

Feyenoord favoriet, zet zonder risico 15 euro in en win 56,25 euro!
Feyenoord wordt diir de bookmakers gezien als grote favoriet voor de winst in de wedstrijd tegen Ajax. Voor een overwinning van Feyenoord wordt 1,85 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,40 keer en voor een zege van Ajax 3,75 keer. Dat betekent ook dat er erg veel te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×3,75=56,25 euro. Unibet (voorheen MrBookmaker) heeft een speciale actie dat als je je via Zie verslag
2003-2004 Feyenoord-Ajax 1-1 Zie verslag
2004-2005 Feyenoord-Ajax 2-3 Zie verslag

Related posts