Voorbeschouwing Heerenveen-AjaxSneijder weer fit, Emanuelson linksback

Danny Blind kan donderdagavond in de kwartfinale van de Nationale beker weer over Wesley Sneijder beschikken. De middenvelder is genezen van een hamstringblessure. Klaas-Jan Huntelaar start in het Abe Lenstra-stadion tegen zijn oude club als centrumspits. Hij vervangt Angelos Charisteas, die op de bank plaatsneemt. ook Juanfran moet op de bank plaatsnemen. De Spanjaard maakt plaats voor Urby Emanuelson. Vanaf 20.30 uur zal de commerciele zender SBS6 de ontmoeting tussen SC Heerenveen en Ajax live uitzenden gevolgd door de loting voor de halve finales.

Blind lichte de keuze voor Huntelaar in plaats van Charisteas toe; ,,Angelos kent de verhoudingen. We hebben dat heel concreet met hem besproken rond de transfer van Klaas Jan en Angelos kan daar goed mee omgaan. Ik ben tevreden over hoe hij inviel tegen Twente en ook over hoe hij afgelopen zondag speelde” aldus Blind op Ajax.nl.

Scoort Huntelaar eindelijk?
Donderdag keert Ajax na een maand weer terug in Heerenveen. Vlak voor het einde van vorig jaar ging het, met Huntelaar als tegenstander, mis voor Ajax. Nu speelt de topscorer aan de kant van Ajax. In de eerste vier duels in het shirt van Ajax bleef hij zonder doelpunten. Scoort hij in het voor hem vertrouwde Heerenveen stadion wel en schiet hij Ajax naar de halve finale?

Zet zonder risico 15 euro in en win!
De bookmakers twijfelen over het bekerduel Heerenveen – Ajax. Voor een overwinning van Ajax wordt 2,35 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,30 keer en voor een zege van Heerenveen 2,70 keer. Ajax krijgt dus nog het het voordeel van de twijfel. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×2,35=35,25 euro. Unibet (voorheen MrBookmaker) heeft, in samenspraak met AjaxF-side.NL, een speciale actie dat als je je via

Related posts