‘AS Roma nadert akkoord over transfer Kluivert en gaat ook vol voor Ziyech’

AS Roma en Ajax naderen een akkoord over de transfer van Justin Kluivert, zo weet althans het Italiaanse Calciomercato te melden. Momenteel zou er een bod van 15 miljoen euro liggen, terwijl Ajax 20 miljoen wil hebben voor de vleugelaanvaller. Monchi, technisch directeur van de Italianen, is momenteel bezig om de transfer helemaal rond te kunnen maken. Kluivert heeft volgens het medium zelf al een principeakkoord met AS Roma weten te bereiken.

De doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio meldt dat AS Roma er naast Kluivert ook alles aan gelegen is om Hakim Ziyech vast te leggen. Roma had afgelopen zomer ook al interesse in de middenvelder van Ajax en nu de ploeg zich wederom voor de Champions League heeft gekwalificeerd, ziet het in Ziyech een welkome aanvulling. Technisch directeur Monchi van AS Roma is al langere tijd gecharmeerd van Ziyech. Ondanks dat de international van Marokko een flink prijskaartje van tussen de 25 a 30 miljoen met zich meedraagt, wil Roma hem graag binnenhalen.

Related posts

55 Comments

  1. Stephanafca

    Als kluivert voor 20 miljoen weg mag, dan moeten ze voor Hakim minimaal 50 eisen.

    1. theomar

      20 voor Kluivert is veel voor een omhoog gevallen speler die al twee goede wedstrijden heeft gevoetbald. Ziyech moet minstens het dubbele opleveren.

      1. Ajax 1

        Als we voor beiden totaal 50 miljoen krijgen is dat heel veel geld…..magallan ervoor halen en tadic of die jensen, geen spelers meer laten gaan en dan hebben we toch echt een kampioensploeg lijkt me. Jammer dat deze spelers weg gaan, want had ze beiden liever bij Ajax gezien, maar niet te houden beiden.

        1. Mijn Club

          Grotendeels mee eens AJAX1, wat ik alleen niet begrijp is dat je spelers nu al verkoopt, zo vroeg in de transferperiode. Laat dat soort clubs lekker zweten, zodat ze uiteindelijk veel meer gaan betalen. Voor hun is dit echt een koopje. Als dit doorgaat lacht Roma in z’n vuistje. Ik denk dat je als Ajax zijnde hier geen goed aan doet. Mocht dit id allemaal doorgaan, dan absoluut een STOP op de verkoop gaan zetten. Je hebt dan echt een kampioensploeg, mits PSV uiteraard niet beter inkoopt, waar ze echt wel potent op hebben helaas.

          1. Ajax 1

            Inderdaad stop hierna. Maar 50 mln is toch echt veel geld; dat is geen schijntje. Ziyech is een transfer gegund en kluivert moet weg. Dus waarom zou je wachten. Beter verkopen dan en zorgen dat vervanging klaar is voor cl voorronde ipv laatste minuut.

          2. Amoebe

            Voordeel van vroeg verkopen is dat je zelf ook kunt handelen….verkoop je hem op de laatstedag dan kun je zelf niets meer doen.

    1. Mijn Club

      Ik vind het weinig voor het ‘grootste talent ter wereld’, wat hij wordt genoemd. Als hij daar doorbreekt, betaalt Barcelona over twee jaar boven de 100 mln. En dan denk je bij jezelf …. (vul maar in)

      1. Bakkie

        Geloof jij dat Kluivert de absolute top gaat halen? Ik heb mijn twijfels, vooral over zijn fysiek.
        Al is Neymar natuurlijk niet veel zwaarder, maar die gebruikt zijn lichaam wat beter denk ik

  2. timkloppers

    dat Zyech weggaat had ik al in gecalculeerd. Kluivert had ik niet verwacht, maar het zij zo. Betekend dat er snel wat bij moet komen. Geen wk afwachten, als er wat gescout is gelijk binnenhalen. als gescoute spelers top wk spelen komt er weer een groot geld club tussen. dat moeten we voorkomen.

  3. Zlatan4ever

    AS Roma zou ons “verlossen” van 2 spelers tegen een bedrag van circa 60 miljoen ?!?!
    Ik ga ff cadeau-papier halen en een strik……
    Ben zo terug ?

    1. Peter kopsterk

      Zou eerst het WK afwachten. Speelt Ziyech een geweldig WK dan is hij nog meer waard.

  4. Sjraar

    Heb nog een leuk rolletje inpakpapier liggen en een doos van bol.com plakband en ab die post

  5. Sjraar

    Als ik echt iemand niets gun is het die over het paard getilde kluif wel ik hoop echt dat ut een bankzitter wordt

  6. Wenen 1995

    Dat een Italiaanse club gaat voor 2 iele mannetjes, verbaast mij wel. Ik gun Ziyech een geslaagd adventuur.

    1. Mijn Club

      WENEN: dat verbaast mij ook ja. Als je ook maar iets van de geharde Italiaanse mentaliteit kent, weet je dat je ledematen daar zeer goed beschermt moeten zijn. Daarnaast is het competitievoetbal niet om aan te gluren. Halflege tribunes vaak, k.t voetbal en als frivole voetballer heb je er weinig te zoeken. Maar goed, we gaan het zien.

  7. Marc Overdwars

    Wel leuk (en goed voor ze) als die maatjes hetzelfde avontuur aangaan.

  8. vak411

    wat slim.. als buitenspeler naar een ploeg uit Italië gaan… het land waar ze buitenspelers niet gebruiken. goed gedaan Justin.. pffffft

  9. Jur

    Ciao……..Ciao………Bambiiinooo……….???? Ik zal hem niet gaan missen
    Hij heeft geweldige dingen laten zien maar is ook heel vaak onzichtbaar geweest
    Ik zou zeggen : Bandé ……..laat ons Justin maar snel vergeten ???

  10. Charka53

    Van mij mogen ze beide opzouten en wie weet komt er een beetje rust in de groep want die twee zijn volgens mij die er dagelijks mee bezig zijn en de rest er mee aansteken, dus rot alle bij maar op.

  11. Bert62

    Verkopen en vol voor Tadic en Jahanbhaks gaan. Laat die Lampies en kakkerlakken maar eens een poepie laten ruiken en laat zien dat het Ajax is dat hier de dienst uiitmaakt

    1. paullus

      nou die jahanbakshs viel anders vies tegen
      tegen ons aller Ajax kwam de man niet in het stuk voor en daarvoor tegen die kakkies in d3 finale van de KNVB beker was de man ook al onzichtbaar

      1. Mijn Club

        Speler die veel ruimte voor zich nodig heeft. Ik vraag me af of hij in de kleine ruimte ook goed is.

  12. AFCA my World

    50 miljoen voor beiden,en gelijk flink investeren,nu moet er goed doorgepakt worden en zijn we eens op tijd klaar ? ⚽️

  13. Piewww

    Met Ziyech zou ik even wachten tot na het WK. Kluivert strik erom en weg ermee.

  14. Ajaxbest

    70 mijoen Voor beiden spelers dan kun nog 3 spelers er bij kopen dan hoop dat we weer 4 keer oprij kampioen worden of meer zelf

  15. Iamsterdam2015

    Beide voor 50miljoen. Dan nderdaad de rest behouden dan moet het goed komen!

  16. Koning Haarms Wolfs

    Geen jongeren wij, zei Overmars toch? Maar goed, we zijn beter af zonder die Kluivert. Cashen en dan beton er om….sorry, strik er om.

  17. Mijn Club

    Het zijn wel id de twee onruststokers in het team, maar qua bedragen, mag er beslist wat meer bij. Met 60 mln zou ik nog wel recelijk tevreden kunnen zijn. In Engeland worden er VEEL slechtere spelers al voor die bedragen gekocht. Per stuk wel te verstaan.

    1. Finidi

      Haha achja waarom geen 160 miljoen alsof het niks is, nou ik zie het er niet aan af als je dat vergelijkt met gemiddelde spelers in buitenlandse competities? Kluivert kan nog groeien als ie goeie zin heeft maar Ziyech is best goeie speler maar zou die nog groeien denken jullie? Zoveel geld dan heel gauw aanpakken en nog es goed rondkijken wat er nog op de scoutingslijst staat of wat je zelf in huis hebt.

  18. a.p.

    nu beiden maar snel weg! dan kunnen wij ons weer met positieve Ajaxzaken bezighouden…..

  19. ajacied078

    gezellig samen banken in italie. kan het slechter treffen voor die bedragen.

    1. ajacied078

      we gaan het zien. ik denk dat duits/frans voetbal ziyech beter ligt ivm ruimte om wat te creeren. in italie is het 5 man achterin en hak weg die bal. als ik ziyech was zou ik voor dortmund of lyon ofzo gaan.

  20. Ajaxfoort

    Ik hoop echt voor Roma dat Kluivert die 20 miljoen waar gaat maken. Zelfs bij Ajax in een mindere competitie vond ik hem erg wisselvallig. Ik denk…. opstrijken dat geld.

  21. Slokkebeest

    Is de beste speler van de Eredivisie niet veel meer waard dan 30mljn???

    1. hansjmn

      Ziyech, ik ga deze meesterlijke speler missen en gun hem een goed WK en liever een plek in Spanje of Engeland, opvolger van “onze” Deen Christian Eriksen. na de WK en voor meer

  22. Kingkong

    20mln eigenlijk teveel maar toch te weinig
    Voor ziyechis 50 mln te weinig.

  23. JohnDoe77

    20 en 50. Ziyech gaan we mega missen, dat kost ons direct doelpunten. En een aantal “Ajax-supporters” hebben natuurlijk niets meer te fluiten. Maar Kluivert 20mln? Grazi!!

  24. ems

    Kluivert moet 10 kilo spieren erbij kweken en Ziyech moet elke wedstrijd 100% leren geven dan komen ze er wel

Comments are closed.