JC Arena bij nieuwe seizoensstart volledig rood-wit

Het overgrote deel van de Johan Cruijff Arena kleurt inmiddels prachtig rood met wit, behalve de hoofdtribune. Daar zien we nog tal van grijze en blauwe leren stoelen met leuninkjes, sommige al flink versleten. Het steekt nogal schril af tegenover de rest, maar ook deze stoeltjes worden deze zomerstop losgeschroefd, zo meldt Ajax Life. “De voorlopige planning is dat de stoelen voor aanvang van de nieuwe competitie zijn vervangen” aldus een woordvoerder van het stadion.

Overigens worden de nieuwe leren zittingen volledig in rood uitgevoerd, dus er komen geen nieuwe witte stoeltjes bij, om een speciaal patroon te vormen. De hoofdtribune kleurt straks volledig rood. Wanneer de werkzaamheden gaan plaatsvinden is nog even zoeken want er staan nog flink wat evenementen op het programma de komende tijd zoals de nationale sportexpo en grote concerten van ondermeer Jay-Z en Beyonce, Ed Sheeran, Kensington en De Toppers. Alles moet volgens de woordvoerder zeker klaar zijn als Ajax zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen aftrapt.

Related posts

33 Comments

  1. a.p.

    en nu maar hopen dat het seizoen 2018/19 alle stoeltjes gevuld zijn met Ajax supporters en de tegenpartij supporters.

    1. M800M

      Als er niet snel beter voetbal te zien is voorspel ik een nog legere JC Arena dan afgelopen seizoen. Ik twijfel zelf nog heel erg of ik wel ga verlengen. Weet niet of ik nog een seizoen matig kutvoetbal aan kan zien.

        1. Zlatan4ever

          Fijn die nieuwe stoeltjes …. not !
          Who cares, nieuwe goede spelers voor komend seizoen !

          1. Ajax AB Barcelona

            Goh, zlatan. Ben je zo eenzaam en contactloos jongen. Ga je gang hoor. Ik ben onze minder bedeelde medemens graag tot dienst.

    1. Charka53

      Wel leuk allemaal die stoeltjes maar ik zie liever een Ajax waardig elftal

  2. AFCA my World

    Waarom hebben we die lelijke smurf in het stadion ? Ik wil ons oude logo terug !!! ⚽️

  3. Ajax AB Barcelona

    Off: zag op AS wel goed voorstel. Wil je debuut maken als jeugdspeler in Ajax 1? Dan eerst 5-jarig contract tekenen. Niet? Max. Jong Ajax. 5-jarig contract kent wel groei mogelijkheden, geen zekerheden, op hoger salaris. Laatste is idee van mij ?

    1. Mijn Club

      AB: dat zijn prima voorstellen ja. 5 jaar contract bij – in ieder geval de grotere talenten – overheveling naar eerste elftal. Bij twijfeltalenten 3 a 4 jaar. Nu schieten we ons al zeker vanaf 1995 in onze voeten. Destijds liep het ene na het andere supertalent (Kluivert, waar hebben we die naam eerder gehoord?, Davids, Seedorf ea) gratis de deur uit. Ongelooflijk was dat destijds. Kluivertje aan contract houden, mits er een gigabod komt. Desnoods laten verpieteren op de tribune. Wie niet horen wil, moet maar voelen.

      1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

        Voor een 5 jaar contract moet je wel bepaalde leeftijd hebben. Zat hem daar niet het probleem met het nu aflopend contract Kluivert, mijn club ?

  4. BeukerAjax

    Lekker boeiend wat voor kleur de stoeltjes zijn… voetballen daar gaat het om! Ajax moet zijn waardigheid weer terug vinden! Dat tegenstanders bang zijn om in de arena te stappen… dan boeit het geen reet hoe het eruit ziet!

  5. JohnDoe77

    Heel fijn, maar ik herken liever Ajax op het veld als in het stadion!

  6. bukowski7709

    jongens alles beter dan die regenboogstoelen die er eerst in stonden toch!

Comments are closed.