Mount laat niks los over interesse Ajax: ‘Ik weet het niet’

Mason Mount zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van Ajax om de eventuele opvolger van Hakim Ziyech te worden. Mount, die op huurbasis uitkomt voor Vitesse en eigendom is van Chelsea, wil zelf nog niks zeggen over een overstap naar Amsterdam.

Mount liet woensdagavond weer eens zie waarom clubs interesse hebben in de middenvelder. In de wedstrijd van de play-off voor Europees voetbal loodste hij Vitesse met drie doelpunten en een assist langs ADO Den Haag. Mount kreeg na de wedstrijd de vraag of hij Ajax ziet zitten. ‘Of Ajax een goede club voor me zou zijn? Ik weet het niet. Ik moet eerst het seizoen afmaken en dan zien we wel wat er daarna gebeurt. Ik ben nog steeds eigendom van Chelsea en mijn mijn focus ligt bij Vitesse. Ik weet niet wat er volgend jaar gaat gebeuren, dus dat kan ik niet zeggen’.

Bron; Voetbal Inside

Zie eerdere berichten
02-05-2018 ‘Chelsea hangt megabedrag om de nek van Mount’
01-05-2018 ‘Mason Mount in nadrukkelijke belangstelling van Ajax’

Related posts

41 Comments

  1. J18

    Tuurlijk, dat zullen ze altijd zeggen. Zolang we Frenkie naast donny hebben als aanvallende middenvelders hebben we Mount ook niet echt nodig denk ik. (En zeker niet voor €20 miljoen.)

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ik ben fan van Mason Mount. Gister ook weer weergaloos?. Kopen van Chelsea is mijn advies en laat hem dan maar uitvechten met Frenky wie Ziyech gaat opvolgen. En anders kan in wedstrijden tegen kleinere clubs Frenky als CV en Mount op middenveld.

    1. Prinsengracht

      Weer een advies dat Ajax beter in de wind kan slaan. Ga liever de heg knippen. En hou je koppie erbij.

          1. Peter kopsterk

            Omdat dat spelers zijn met een top mentaliteit. Daar kunnen onze ned jongens nog een puntje aan zuigen.

          2. Basisspeler

            Wat zijn naast hun vermeende goede mentaliteit hun goede en zwakke punten? Op wrlke positie komen ze het best tot hun recht? Op welke positie zou jij ze inpassen in het huidige Ajax? Heeft Mount een mindere mentaliteit dan deze Mexicanen? Zomaar wat vragen

          3. Litmanen

            Volgens Prinsengracht wel. Ga nu niet elkaar afvallen.
            Het is nu echt al komisch genoeg.

    2. De Nees

      PG ga jij visjes vangen in je gracht ?.Lijkt me een goede zet, jonge knul, vechtersmentaliteit en een mooie traptechniek. Als je alleen denkt aan de 11 basisspelers dan kan er niks meer bij dus laat Donny maar concurreren met Mount.

  3. Basisspeler

    Vind Mount een uitstekende speler. Aanwinst voor Ajax!

    Waarom heeft Ajax nooit naar Dumfries gekeken?

    1. De Nees

      Ik kijk al lange tijd met extra interesse naar Dumfries. Gast is sterk, komt goed op, geen plichtmatige rushes a la Tete en Veldman wat nooit wat oplevert. Pisvlekken zijn al geïnteresseerd las ik, omdat we met die Deen zitten zal de kans niet groot zijn op nog een LB ben ik bang. Maar Veltman is voor lang weggevallen plus concurrentie is alleen maar goed. Allemaal goede argumenten…en daarom haalt Ajax hem niet.

    2. dickst14

      Daar hebben ze best wel naar gekeken, maar ze hebben het niet gezien.
      We hebben nu voor 10 miljoen 2 rechtsbacks gehaald, maar Masraoui is beter gelukkig.

  4. timkloppers

    mn buurman kwam gisteren iets tegen van een bod op frenkie en de ligt samen voor 100 miljoen door city. Heeft iemand daar meer info over.

    1. Mijn Club

      Nope, maar de Ligt zal (ook vanwege fysiek, lengte en kracht, naast een uitstekende basistechniek ed) door elke topclub worden begeerd

    2. Basisspeler

      City zou dat bod hebben gedaan om Barca voor te blijven. De biedingen vliegen je dagelijks om de oren. Stel voor om er met enige terughoudendheid naar te kijken. Ieder bericht dat verschijnt heeft een belang. De pers laat zich graag ge(mis)bruiken om hun pagina’s te kunnen vullen.

  5. ems

    Vind het wel een interessante optie, heb Donny liever op Schones plek en Frenkie op Donny’s plek

    1. Ajax 1

      Precies, middenveld donny frenkie mount prima en dan heb je schone achter de hand

  6. AFCA my World

    Jahanbakhsh en Mount zouden 2 superaankopen zijn,maar ten hag zal ze waarschijnlijk niet willen,te mondig ! ⚽️

    1. De Nees

      Ten Hag moet niet klootviolen en echt een sterk team samenstellen om europees voetbal te halen. Anders zit de Boer in aug al op zijn plek en zitten we voor minstens 10 jaar opgescheept met hem, buiten NL moeten ze hem toch niet.

  7. wieiswie

    Als alles weggekocht word zullen we hem best wel eens kunnen gebruiken

  8. Bert62

    Zou een goeie aanwinst zijn, maar ben van mening dat men ook voor Tadic en Jahanbakhs moeten gaan.

    1. Finidi

      Oke Jan Baks kopen maar dan moet je ook zo spelen dat je wat aan hem hebt, zie ik met Hagmans niet gebeuren hoor!

  9. timkloppers

    denk dat we lozano vlak op transfer deadline moeten kopen. Zo verzwakken we pisvee en hebben zij geen tijd op wat terug te halen

    1. Mijn Club

      Er zou toch een Herenakkoord zijn!? Maar goed, Viergever (weliswaar transfervrij) is naar PSV. Wat ik trouwens toch echt geen slimme zet vind van Ajax. Versterkt PSV in mijn ogen wel.

  10. Jeroen68

    Als Griezman naar Barcelona gaat, dan mag Suarez waarschijnlijk vertrekken. Misschien een idee om die maar te halen.

  11. Zlatan4ever

    Als Mount niet echt de ambitie uit spreekt om naar Ajax te komen, kan je er wel zo goed als zeker van zijn dat hij niet in Amsterdam komt spelen

  12. Ajax AB Barcelona

    Ach, volgend seizoen spelen we met misschien één verdwaalde speler uit de eigen opleiding, een stuk of 4 Argentijnen, 2 Mexicanen, een Burkinees, stuk of twee Denen en eentje uit Engeland.

  13. bukowski7709

    vitesse een paar keer zien spelen van het jaar en die jongen kan wel lekker ballen, kan je er beter bij hebben dan labyad me dunkt…

Comments are closed.