Huntelaar bevestigt contractverlenging bij Ajax

Klaas-Jan Huntelaar zal ook komend seizoen het shirt van Ajax dragen. De 34-jarige spits bevestigde zondag, direct na afloop van het uitduel met Excelsior (1-2 winst) tegenover Telegraaf journalist Mike Verweij, dat hij voor één jaar heeft bijgetekend.

De afgelopen weken werd al duidelijk dat Ajax en Huntelaar met elkaar in gesprek waren. Huntelaar stond dit seizoen, vooral door de blessure van Kasper Dolberg, 24 keer in de basis bij Ajax. In totaal speelde hij 28 officiële Eredivisie-duels waarin hij dertien keer scoorde.

Related posts

24 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Mooie kerel Klaas-Jan.. Mooie carrière gehad en nu nog lekker ballen bij zijn grote liefde Ajax..

    1. Peter kopsterk

      Als hij maar af en toe een keer in de basis staat heeft hij dat ritme niet.

  2. VanDattem

    Aangezien Dolberg ooit 8 duels (seizoen 16/17) een keer goed heeft gespeeld en verder niet, we het van Cassierra ook nog niet zeker weten en we moeten hopen dat Sierhuis volgend seizoen genoeg minuten krijgt van TH, mogen we blij zijn dat we KJH nog een jaartje hebben!

  3. De Nees

    Goeie zaak, brengt goede mentaliteit en juiste ervaring mee. Zoveel dienstjaren bij Ajax maar nog nooit kampioen geworden, volgend jaar dan maar.

  4. Wenen 1995

    Hoop dat Sierhuis de stand-in van Dolberg wordt. KJ erbij is mooi bij blessures/schorsingen ?

  5. Prinsengracht

    Voor mij welkom om te blijven. Maar het zou niet goed zijn als hij komend seizoen nog vaak in de basis start. Dan is er iets niet goed gegaan.

  6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Top beslissing van Huntelaar en Ajax. Ik kijk nu al uit naar volgend seizoen met Huntelaar in de spits

    1. Gert Bals

      Ajb niet standaard in de spits, dan is er iets goed fout. Backup leuk. Maar ja, snapoen doe je dat niet he Eug.

      1. Bakkie

        Heel goed, ab.. Als je iedereen maar lang genoeg blijft kleineren en manipuleren zal iedereen vast ooit dezelfde mening krijgen als jij. Wat zou dat heerlijk zijn he, als iedereen alles “snapt”… net zoals jij

        1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

          Ach Bakkie laat gaan man. Begin vorig jaar hoorde ik dezelfde teksten over Hunt. Klaas Jan speel je niet zomaar uit de basis. Als dat wel gebeurt betekent dat Dolberg of een ander beter is en dat is weer beter voor elftal.
          We gaan het zien. Iig goede bezetting in de spits, geen problemen aldaar en daar gaat het om ?

    2. Bakkie

      Ik ben er ook blij mee, JMFD… Maar ik hoop toch vooral heel vaak Dolberg in de spits te zien!

  7. De Nees

    Dolberg goede spits maar er ontbreken nog essentiële zaken: voorhoede leiden en mondiger worden als de aanvoer weer tekort schiet. KJH doet dit bij tijd en wijle maar dat moet veel nadrukkelijker, bij Dolberg mist dit helemaal. Dit zijn teamaspecten en onderbelicht bij Ajax, je hebt er minstens 1 nodig achterin, 1 op MV en 1 in de voorhoede, dat maakt een team sterk.

Comments are closed.