Veltman: ‘Het wordt een lang traject maar ik sta er positief in’

Het teleurstellende seizoen van Ajax kende voor Joël Veltman helemaal een triest einde. Veltman heeft een kruisband afgescheurd en staat maanden buitenspel. Toch is Veltman positief en heeft hij een speciale datum in gedachten voor zijn rentree.

‘De artsen hebben het over een herstel van zo’n negen maanden. Vijftien januari ben ik jarig en het zou fantastisch zijn als ik rond die datum weer minuten kan maken. Een blessure komt nooit goed uit maar de trainer weet wat ik kan en uiteindelijk wil ik weer wedstrijden spelen in de Johan Cruijff Arena. Het was een heel roerig jaar met heel veel teleurstellingen. Iedereen weet dan waarover ik het heb, en dan eindigt het ook nog met zo’n blessure. Het wordt een lang traject. Er zullen genoeg momenten komen dat ik denk, wat een shitzooi. Maar ik sta er positief in’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

87 Comments

  1. Wenen 1995

    Ben benieuwd of Veltman ooit nog terugkeert in Ajax 1. Sterkte in ieder geval!

  2. Peter kopsterk

    Dat wordt uren in het krachthonk trainen. Hopen dat hij weer topfit wordt.

    1. Bakkie

      Kan ie in ieder geval iets aan zijn smalle schoudertjes doen, tenzij het gewoon zijn bouw is natuurlijk..

  3. Wenen 1995

    Off topic: Parool meldt dat gezondheidstoestand Nouri onveranderd blijft en geeft aan dat kans op herstel van elkele crusiale hersenfuncties nihil is. Elke keer weer een dreun als ik er iets over lees, echt verschrikkelijk.

    1. HURBIE

      Frip HELAAS
      Er is bijna geen herstel
      Zal de rest van zijn leven een kasplantje blijven
      Op het moment dat het gebeurde is het gewoon verkeerd ingeschat helaas
      Als er eerder zuurstof was gegeven omdat ze hadden geconstateerd dat het een hartstilstand was ,dan was de schade lang niet zo erg geweest als nu Maar dat is allemaal gelul achteraf
      Dit had niemand voorzien
      Niettemin hoop ik nog steeds op een wonder Frip

  4. Moosie

    deze jongen wil elke vader wel als schoonzoon jammer dat hij net het laatste beetje mist om echt goed te zijn als voetballer

    1. Finidi

      Blij dak geen dochter heb dan haha! Maar evengoed voorspoedig herstel toegewenst.

        1. Ajax 1

          Had ik ook afgesproken, maar met een al mislukt…moet wel zeggen dat het een leuk ventje is, al is hij voor de verkeerde club.

          1. Ajax 1

            Mijn dochter is hem om aan het praten, hij gaat een keer mee in ieder geval ?

    1. bukowski7709

      herstellen, sterker en beter worden en je terug proberen te vechten als betrouwbare rechtsback, geen aanvoerder meer maar hard werken en in dienst van, wie weet!? sterkte ouwe…

  5. Jimmy1971

    Ondanks zijn eeuwige Veltmannetjes in de wedstrijd wel een hele positieve prof, sterkte en succes met je revalidatie!

  6. JohnDoe77

    Balen voor hem! Hopelijk hersteld hij snel, maar voor Ajax hoop ik dat ze een echte RB zullen vinden!

  7. Gert Bals

    Erg he, zijn grootste fan blijft stil. In moeilijke tijden leer je je echte vrienden kennen.

    1. dickst14

      Een beetje meeleven mag wel he. Hij zit de hele dag te huilen met de gordijnen dicht.
      Hopelijk vermant hij zichzelf en doet hij de gordijnen weer open, want anders gaan de geraniums dood waar hij normaal gesproken de hele dag achter zit.

  8. Gert Bals

    Ff Off. Prachtig, helder duidelijk en niet te lang interview met Hakim in het AD. Hij heeft goede lijfspreuk: liever eerlijk en gehaat dan achterbaks en geliefd. 100% mee eens. Ik schaar me ook onder eerste deel en weet ook wie hier onder tweede deel wil vallen. Verder klein stukje over opgroeien en vormen van karakter. Go Ziyech.

  9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Veltman, jongen van de club, door midden getikt door een VVVer net op moment dat hij een transfer naar mooie club in buitenland had verdiend. Dit is toch waar Ajax heen moet. Scenario Klaassen, Veltman. Jongens die hele club hebben doorlopen en pas weg gaan als ze echt uitgeleerd zijn in Nederland! Iig sterkte Joel ik hoop dat je op oude niveau terugkomt.
    Vaak lastig met zo een blessure

    1. -buitenkantje rechts-

      Hoi Eug..leuk dat je terug bent. Hoe is het thuis? Nog nieuws over de pop?

      1. EugAjax

        Hey BR, alles goed hier. Wat een verhaal hey? Bleek om foute grap te gaan. Ik heb eens een verjaardag gehad bij iemand en toen kregen we het over forums etc. toen heb ik ten tijden van die verjaardag even dingen van dit forum laten zien van wat ik naar me hoofd soms kreeg en hoe soms leden voorspelbaar kunnen reageren.
        Toen heeft een groep jochies van tussen 18 en 23 gedacht leuk te zijn door die pop zonder kop en briefje neer te leggen. Met dus verwijzing naar dit forum en met oa bekende woorden als gierput etc
        Op einde brief stond “als we je naam nog 1 keer voorbij zien komen op forum na VVV thuis moet je je zorgen om je vrouw maken”.

        Ja daar was ik dus goed van geschrokken. Je kan je mss voorstellen dat het nog spannend was met die grapjes, waar ik wel o kon lachen, maar toen had ik nog geen bevvestiging van kwajogens streek.
        Eea is nu goed afgehandeld.

        Mijn oude mailadres van oude werk is gewchrapt dus ik heb nieuwe naam verzonnen.

        Wat is dan beter dan de vier grootste spelers uit elk elftal van elk verschillende Europa Cup!

        We gaan weer knallen?, en voor iedereen die zich gestoord heeft aan mijn laatste twee dagen in april sorry daarvoor maar schrik zat er goed in. Ik ben nu eenmaal geen super diehard ???

        1. Ajax1958

          Raar, je ziet meteen aan de stijl van schrijven met wie je van doen hebt.?Misschien een excuus voor degenen, of algemeen , die je hier beschuldigd hebt?

          1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            1958 dat is raar idd ik zie mijn oude naam weer terug. Ah wacht ik weet het al ipad is wsl nog ingelogd als oud. Ik ga het aanpassen. En iedereen mag weten dat ik Eug ben nooit geheim van gemaakt. Ik ga nu wel verder onder die 4 iconen ??

          2. Litmanen

            welkom terug Eug. Nou moet AB zijn aandacht verdelen.
            En hij is al zo in de war…..

          3. -buitenkantje rechts-

            Alleen de eerste zin was genoeg geweest Litmanen.. Nu lijkt het net alsof je blij bent, omdat je samen met Eug een blok wilt vormen tegen anderen.. Gluiperig gedrag.

          4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Dank je Litmanen. Ja ik heb een warm welkom gekregen??. Ik ga mijn oude gewoonte proberen op te pakken. Hem links parkeren ?

          5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            1958, als jij van mij een beschuldiging ziet staan dan hoor ik dat graag. Ik had meteen op vraag van Ajax1 gezegd dat ik uitging van kwajongens streek, en excuus in algemeen staat hierboven en al in een antwoord naar Indojood de 17e! Wel in algemeen. Meer dan dat krijg je niet sorry

        2. Moosie

          maar eugie je weet toch dat niemand hier weet waar jij woont dus ook AB niet plus AB doet dat soort dingen niet hoogstens sseiss zou dat doen

          1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Moosie. Kan je nu wel lezen? Ik leg uit hoe het zat. Ik ging en ga ervan uit dat AB iemand is die blaft en niet bijt klopt.
            Desalniettemin zie ik gister een bijdrage met letterlijke tekst naar iemand “anonimiteit duurt geen eeuwigheid…….”
            Maar goed ik wil niet over hem hebben

          2. Gert Bals

            Zag je meermaals de tekst ook van: geef gas over de supporters heen? Vwb anonimiteit opm. Als laster en aanzet tot moord te ver gaat kan door politie ip worden opgevraagd en vervolgens adres bij provider. Tot zover je anonimiteirmaar jij denkt weer anders.

          3. Moosie

            jongen ik bedoelde het aardig niets kwaadschiks maar je gaat meteen in de verdediging was helemaal niet nodig maar ok rustig aan ik heb hier helemaal geen zin in ben moe en duf dus fijne avond vermaak je met de jongens die leggen het je wel uit jouw vriend is al weer tijden aan het huishouden hier zover dat gisteren iedereen het alweer zat was maar misschien vindt jij het normaal om met een bus over mensen heen te rijden omdat ze niet doen wat jij wilt want dat zei jouw vriend rari en daar had AB het over denk ff na voordat je impulsief dingen roept en mensen beschuldigd want de toon is weer gezet en ik heb daar dus geen zin in aufwiederschnitzel marcojohandennisfrankiezusterursula

          4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Moosie en AB, even voor de duidelijkheid. Ik heb gelezen over die bus. Litmanen zijn woorden zijn niet de mijne. Ik vind hem topgozer, alleen dat soort teksten hoeft van mij niet. Overigens was hij niet de enige die het zei.

            Met zijn commentaar op aanhouden bus ben ik wel eens. Die mannen horen daar niet eens te staan. Dat is gevaarlijk op de openbare weg. Ik had me echter anders uitgedrukt.

          5. Gert Bals

            Inmiddels bus moordenaar en ook nog tegen lesbiennes. Leuke vriend, leuke topgozer Eug en je hebt je stempel meteen gezet hier. Knap.

          6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Gert laatste keer ik vraag net of je me niet wilt betrekken in jullie prive oorlog met Litmanen. Nogmaals bij voorbaat dank ??

          7. dickst14

            Waarom is Litmanen een topgozer? Omdat hij liegt verdraaid discrimineert enz enz. Als hij een topgozer is in jouw poppenkast dan heb je echt hulp nodig.

          8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Overigens zou ik het waarderen als ik niet meer meegezogen word in jullie persoonlijke oorlog onderling….
            Ik vind Litmanen voetbalinhoudelijk gewoon top lid van forum.. voor rest ken ik hem niet. Jullie moeten onderling maar uitvechten wat jullie overal van vinden.. bij voorbaat dank mannen ??

          9. Gert Bals

            Zolang jijniet openlijk afstand neemt van Litmanen en de verschrikkelijke uitspraken (moord en discriminatie) en hem volledig links laat liggen kan je je verzoek schudden wat mij vetreft.

          10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Zoals ik hier onder al schreef some things never change….behalve je naam dan……..???⚽️⚽️

          11. Gert Bals

            Zegt Eug, die het reageren niet kan laten terwijl hij liever niet aangesproken wil worden. Vergeet dezecstukjes niet te delen met je vrienden maar dan ook daar waar je geen afstand neemt van iemand die aanzet tot moord en homo’s discrimineert.

        3. dickst14

          Hey Eug, helemaal hersteld van dat trauma. Ik heb nog meer slecht nieuws want Chucky denkt dat jij dat met zijn soortgenoot gedaan hebt en wil verhaal komen halen. Hopelijk ga je snel op vakantie en waait het over.

      1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

        Geen idee afcadeluxe?. Ik zeg ook niet dat mooie clubs in rij staan alleen dat ik hem het gun??. Ik vind bijv BMG ook een mooie club of in die categorie

    2. De Nees

      Hey Eug wat een spannend verhaal..net een jongensboek. Zijn de rechten nog te koop? ?

      1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

        Hahaha kijk De Nees dit vind ik nu Amsterdamse humor???

  10. Ajax1958

    Ehhhh Eug? Klaassen uitgeleerd en komt niet meer toe aan spelen? Dat is dus hoe ver we zijn afgezakt met onze MM comp.

  11. Gert Bals

    Gein hier is er helemaal af nu. Hoop dat je veel lol hebt gehad om mij. Je hebt mij dus wel aangewezen bij de politie maar dat wist ik inmiddels al. Veel plezier met de buschauffeur hier.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Gert alias AB, nee ik heb je niet aangewezen bij de politie. Er was al vrij snel duidelijkheid waar het vandaan kwam want er hangen cameras hier! Ik leg alleen uit hoe en wat er verband had tussen brief en forum.

      1. Prinsengracht

        Het is duidelijk dat jij in je directe omgeving net zo serieus genomen wordt als hier op het forum. En dat gaat natuurlijk niet beter worden als je zulke onzin schrijft over Veltman. Alleen een club met een blinde, dove scout trekt hem aan.

        1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

          PG we weten allemaal hoe jij over Veltman denkt. Jij noemde Seuntjes een echte Ajacied toen hij Veltman tien maanden ziektewet in trapte……dus over serieus nemen gesproken. Ach verbeter nog eens mensen met t of d……zoals ik al eerder zei. Als Widi was je serieus te nemen als PG allerminst.

          1. Prinsengracht

            Je begint ook meteen weer met verdraaien. Ik heb gezegd met een knipoog dat die Seuntjes een echte Ajax supporter is. Want dat had hij een paar weken eerder gezegd. Een knipoog van mijn kant dus. De enige die het het begreep, is de enige die reageerde. BR. Verder gun ik Veltman een goede gezondheid en hoop ik hem nooit meer in Ajax 1 te zien.

          2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Bedankt voor je uitleg, sorry voor mijn misvatting. Kan ik je serieus blijven nemen??

          3. JohnDoe77

            Je hoeft het prinsesje hier niet serieus te nemen hoor, die weet niet eens dat Jong Ajax landskampioen is geworden en Twente is gedegradeerd! Tutje!

          4. Prinsengracht

            Landskampioen word je alleen in de hoogste divisie. Dat weet jij kennelijk niet. Ik laat het graag aan de anderen over wie ze serieus nemen.

          5. Moosie

            heb geen zin PG is lullen tegen frustratie om rari als het allemaal zo duidelijk was waarom dan zo lang wachten en nou met 2 accounts komen om meteen bitschy uit de hoek te komen en jezelf tegen te spreken slaat weer helemaal nergens op dit wat een gelul in de ruimte

        2. Litmanen

          Die club schijnt Ziyech te willen, maar alleen als Veltman meekomt.
          Anders hoeven ze hem niet.

          1. Prinsengracht

            Reageer eens op de inhoud. Landskampioen in de Eerste divisie worden?

      2. Gert Bals

        Goh, apart dan dat bezoek hier. Waarom faf je overigens niet eerder uitleg hier dan. Wel hoop kabaal maken en dan je bek houden. Je hebt het forum wel degelijk aangegeven.

        1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

          Gert ik heb 17e uitleg gegeven en nu. Dat is de waarheid. Jij mag alles erger groter maken wat je wilt. Some things never change denk ik dan maar

    2. afcadeluxe

      mag ik zelf uitmaken met wie ik plezier heb?voel me aangesproken…

      1. Moosie

        Nee jij mot ook je bek houden de luxe wat denk je wel niet eug en rari zijn de baas het moreel geweten van de site en wij hebben het maar te slikken als een tweedehands hoer op.een tippelzone in Berlijn wat een gekken zijn dat zeg ik ga tukkie doen

        1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

          Moosie ik denk niet dat deluxe het tegen mij heb?

  12. Zlatan4ever

    Even weer melding maken waar het onderwerp over gaat.

    Veltman wij hopen op een spoedig herstel, veel sterkte !

  13. Gert Bals

    Zo en weer terug waar het werkelijkomgaat, de trieste terugkeer van Eug.

  14. Dagrump

    Nogmaals sterkte en beterschap kerel en hopelijk kom je sterker terug !!

  15. XXXX

    Sterkte Joël! Ondanks alles toch een belangrijke speler voor Ajax en het Nederlands elftal!

Comments are closed.