Gametalk Ajax – AZ: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma en is AZ de tegenstander. Bij winst of een gelijkspel stelt Ajax de tweede plaats veilig. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – AZ begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

57 Comments

  1. Mijn Club

    Tweede … yessss. Geweldig zou dat zijn. Toch? Nope … maar goed, derde zou helemaal triest zijn. Hoop dat jong A kampioen wordt. Hebben we tenminste nog een vrij aardige prijs gewonnen.

    1. Gert Bals

      Weet je, heel eerlijk hoop ik dat JA geen kampioen wordt. Elk stukje dat vd Sar en Overmars aan kunnen grijpen om te blijven moet vermeden worden.

        1. Mijn Club

          Maar volgend seizoen met dat spuuglelijke uittenue … kan me indenken dat naast Zyech er veel meer gaan vertrekken. Zou er persoonlijk niet aan moeten denken om in zo’n shirt te moeten ballen.

      1. Kingkong

        Jij bent een azijn zeiker en zeker geen zoals je jezelf graag presenteerd een ECHTE ajacied

          1. Gert Bals

            Ik heb een mening en die uit ik. Gek he. Ik ben geen meeloper en steek mijn hoofd ook niet in het zand. Als iets in mijn ogen (en die van vele andren hier) niet goed is, dan benoem ik dat. Je zal er toch mee om moeten gaan want ik zal nooit veranderen wat dat betreft. Dus deal with it or shut up or leave.

          2. Gert Bals

            Maar KK ik kom het in dagelijks leven ook vaak tegen dat mensen zonder argumenten andere een stempel geven. Is 99 van de 100 keer pure onmacht en gebrek aan die genoemde argumenten. Alleen nooit slim om dat zo te laten blijken. Je zwakte moet je nooit tonen.

          3. Gert Bals

            KK, besef nu eens dat jij (en een enkele andere hier) gewoon constant giga in de maling wordt genomen. Het is eigenlijk niet eens leuk meer zo makkelijk als dat gaat.

          4. Overdwars

            Eens KingKong, waar komt die Gert Wijsneus ineens vandaan? Liever de beste keeper die Ajax heeft voortgebracht laten afgaan dan dat je beloftenteam kampioen wordt? Ik kies 100x van de 100 voor mijn club! Gelukkig staat het 2–1

          5. Gert Bals

            Punt is dat kampioenschap te belangrijk wordt gemaakt de laatste weken. Dit gaat ten koste van de bedoelde ontwikkeling. Resultaat wordt heilig. Verder zou het goed zijn wanneer Ajax dit jaar niets wint, dat komt tenminste aan bij vd Sar en consorten. Nu gaan de verkeerde mensen een feestje bouwen. Maar ja, je moet het welsnappen natuurlijk.

          6. Overdwars

            Of je nou wil of niet, wij zijn kampioen! Want wij zijn Ajax wij zijn nog steeds de beste. Wat jij niet snapt is dat er niets te snappen valt. We hebben allemaal een mening, alleen die van jou is wat afwijkend.

          7. Gert Bals

            Als je me niet begrijpt, of gewoon niet wil begrijpen is stilte een betere optie knul.
            Ik zou zeggen, klasse bestuur. Zo goed?

          8. Ajax1958

            Ikmoetzeggenhelaaszittenonderonzesupportersookveeldombo’seneensrelletjedombo’smoeteensTelletjedombo’szijnmaardatsnapjijwel?

  2. Peter kopsterk

    Vanaf de eerste minuut 100% geconcentreerd spelen dan blijven de punten zeker in Amsterdam.

  3. Jimmy1971

    De afscheid(thuis)wedstrijd van Ziyech, hopen dat het eens een spectucalaire enerverende aanvallende wedstrijd wordt, het publiek heeft daar wel recht op!
    De tekening is trouwens net zo lelijk als het nieuwe uitshirt, maar dit terzijde..

  4. a.p.

    ik hoop dat het afsluiten van het seizoen in Amsterdam toch nog een beetje goed wordt met het behalen van de 2e plaats

  5. Charka53

    Laten we het seizoen nog een beetje waardig afsluiten met een tweede plaats dan is het niet helemaal verloren en dan moeten we volgend seizoen maar een plekje op te schuiven om kampioen te worden.

    1. Vak 120

      Juist,ik neem aan dat de ploeg deze pot heel serieus neemt! Bij verlies word het volgende week weer zo’n klote pot uit naar excelsior.

      1. Finidi

        Charka eerlijk, eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat we hier zitten te lullen over blij zijn met de 2e plek met zon selectie en giga bankrekening!! Ik vind et gewoon zwaar K

          1. Finidi

            Krijgen we die Hagmans weer voor de kiezen met Flappie op de achtergrond pfff ja ik ben gefrustreerd, haal aub een trainer met ajaxuitstraling en niet zon onverstaanbare boerelul, bv vh Schip of zo en maak zon Keje Molenaar directeur of voorzitter, bij hem heb ik altijd het gevoel dattie weet waar ie et over heeft en dat heb ik bij wat er nu zit al tijdje echt niet meer….helaas.

          2. Ajax1958

            Ik had dat awzdb ook maar even uit die tekening gelaten, dat is al een tijdje niet meer zo.

        1. Jimmy1971

          Ten Hag heeft 5 spelers uit jong Ajax bij zijn selectie !!
          Die jongens spelen dus niet de kampioenswedstrijd en het kan Jong Ajax sowieso de wedstrijd en dus het kampioenschap dus kosten, dit vind ik echt onbegrijpelijk !!!!!

      1. Gert Bals

        Oh ja, alleen maar overwinnings prognoses natuurlijk. Geen logica op los laten. Excuus. Gewoon domweg zeggen, we winnen. Tuurlijk. Met die mentaliteit zal je ver komen, not.

          1. Gert Bals

            Oh, ik ben gewoon een echte realistische supporter. Geen st….. meeloper. Je vraagt er om zo langzamerhand. Gefeliciteerd.

  6. Overdwars

    Als je jezelf vastlult is vragen om stilte niet heel sterk ouwe pik, meer een teken van zwakte en die moet je nooit tonen ?

    1. Gert Bals

      Op blijven letten Overdwars, ik heb mij nog nooit vast geluld. Dat zal je echt noot meemaken. Sweet dreams knul.

  7. AFCA my World

    Uiteraard zijn we weer aanwezig,hopelijk met een mooie wedstrijd ! ⚽️

  8. a.p.

    hoe en wat , morgen……. maakt mij niet uit Wel thuis 2e worden …dus Winnen!!!!

  9. Sjaak Swart

    Ik had vannacht weer een rare droom over ons Ajax,ik droomde dat ik in de arena zat en de wedstrijd Ajax Twente was aan de gang.Ajax speelde opeens weer zoals we gewent waren aanvallend der bovenop zweet rook ik alle koppies de zelfde kant op het was van ouds.De sfeer was geweldig kippevel had ik het gezang van jullie allemaal de oooo de oehhhhhhhhs waren niet te tellen,de joden goden waren weer terug het kon dus toch.Wie had dit op zijn geweten wie was het die het voor mekaar had gekregen dat het vuur weer in de arena terug was.Ik keek naar de dugouts ik zag wel een schim maar kon het niet zien ,ik vroeg me broer wie is dat,hij keek me aan en zei met een boze stem LUL dat moet je toch weten ben jij nou Ajaxied,ik was stom verbaasd ik wist niet wat tedoen ik bleef maar kijken toen opeens stond hij op liep naar de lijn en toen zag ik het,trainingspak aan en toen wist ik het weer het was Martin Jol.Hij was het die de goden op het veld aan het voetballen had gekregen ik was blij ik was ontroerd door de sfeer die voel ik nog,ik werd wakker en het eerste wat ik merkte dat ik het naar de wc moest had denk ik teveel bier gedronken op Jong Ajax.

Comments are closed.