Ajax Vrouwen winnen topper tegen FC Twente met 3-2 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de topper tegen FC Twente met 3-2 gewonnen. Op sportpark de Toekomst kwamen de Ajax Vrouwen in de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Van Dongen. Ver in de tweede helft kwam Twente langszij door Jansen maar niet veel later scoorde Kaagman de 2-1. Nadat Twente vijf minuten voor tijd via Blom opnieuw wist te scoren leek een puntendeling in de maak. Het was echter Van Lunteren die in blessuretijd de Toekomst deed ontploffen en staan de Ajax Vrouwen nu twee punten voor op FC Twente in de kampioenspoule. Op 24 april volgt voor de Ajax Vrouwen de uitwedstrijd tegen PSV.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Philtjens, Zeeman, Van Lunteren, Oudemast (80. Payne), Bakker (72. Reichardt), Kaagman, Van den Bighelaar