Ajax Vrouwen winnen met 0-2 van ADO en bereiken halve finale KNVB Beker

De Ajax Vrouwen hebben de halve finale van het bekertoernooi bereikt door vrijdagavond ADO Den Haag in eigen huis met 0-2 te verslaan. Desiree van Lunteren en Inessa Kaagman scoorden in de tweede helft de doelpunten en dat was uiteindelijk voldoende voor de volle winst. Trainer Nihom was dan ook een tevreden man na afloop van de wedstrijd. ‘Ik denk dat de eerste 20 minuten van de tweede helft misschien wel de beste van het seizoen waren. In de eerste helft hadden wij moeite om te scoren maar onbewust speelde het toch mee dat we dit seizoen nog niet hadden gewonnen van ADO. Uiteindelijk kun je dan alleen maar zeer tevreden zijn met deze overwinning’.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Philtjens, Zeeman, Van Lunteren (80. Reichardt), Kaagman (72. Van den Abbeele), Oudemast, Van den Bighelaar, Folkertsma (67. Bakker)