Jong Ajax verliest koppositie Jupiler League

Jong Ajax is vandaag de koppositie kwijtgeraakt aan NEC door van Jong AZ te verliezen. In de eerste helft bepaalden de Ajacieden nog hoe de wedstrijd zou gaan lopen en de kansen waren ook ruim aanwezig maar zelfs Mateo Cassierra kon de doelman van Jong AZ niet verschalken.  Net in de tweede helft liep Vincent Regeling van Jong AZ een naar het laat aanzien een zware blessure op en moest minutenlang behandeld worden. In de laatste vijftien minuten maakten de bezoekers het enige doelpunt van de wedstrijd (0-1) en verloor helaas het team van Michael Reiziger.

27 Comments

1. De seijs

Jammer maar ajax was door interland verplichtingen niet op oorlog sterkte. Volgende wedstrijd maar weer winnen als ze compleet zijn.

1. De Ajacied

Klopt idd veel spelers zitten bij Nationale teams.
      Alleen is de 0-1 in mijn ogen ook nog buitenspel,
      En dan zit het geluk ook niet mee bij Jong Ajax
      Maar heb er vertrouwen in dat ze kampioen gaan worden
      ❌❌❌

1. De seijs

Ik heb het niet gezien ajacied maar ben het met je eens dat ze kampioen kunnen worden. ?

2. KBouter

We hoeven niet kampioen te worden toch..zal mooi meegenomen zijn maar Jong Ajax heeft andere prioriteiten.

1. Moosie

Ja en daar zie ik ook een probleem JA speelt ook al slechte tactiek.
      Dit 11tal hoort op het niveau van bv vitesse in de eredivisie te zitten daar moeten ze van kunnen winnen, maar dat kan ons eerste 11tal niet eens.

1. AB AjaxBarcelona

Spel wordt steeds meer afgestemd op het resultaat. Vervolgens gaat dat niet werken.

1. Bakkie

Jong Ajax hoort helemaal niet op het niveau van bv Vitesse te zitten. Het elftal kan elke week compleet anders zijn en waar het niveau van het elftal zit, is van ondergeschikt belang. Het doel is om voor die paar spelers die genoeg talent hebben voor het eerste, de stap wat minder groot te maken

3. -buitenkantje rechts-

Heb vanmiddag de wedstrijd bekeken.. Veldoverwicht en balbezit wordt verward met de betere partij zijn en kansen hebben. Vond dat er weinig kansen werden gecreëerd. Zo voorspelbaar en makkelijk te verdedigen voor een tegenstander. AZ kon met Vlaar lekker verdedigen en wachten op de uitbraak die dan ook kwam.
    Tempo ligt veel te laag… spelpatronen zijn voorspelbaar. Hoogtepuntje voor mij persoonlijk de invalbeurt van Vince Gino Dekker.. Eindelijk een diepgaande linksbuiten met een voorzet. De rest zwak.

1. Moosie

Dekker ontwikkeld zich wel lekker benieuwd of hij het eerste inkomt en wanneer er lijkt juist steeds meer afstand tussen de 11tallen te zitten

Hoj daagt gewoon weer uit Moosie. Hij is er op aangesproken door Fred maar hij verrot het te snappen. Zelfs Fred kwam niet door de betonnen plaat. Maar ja, permanente ban vanwege domheid zal lastig zijn. Maar constant wijzen op uitdagende teksten moet uiteindelijk wel genoeg zijn.

1. afcamike

Als jullie dit lekker onderling bespreken en niet jullie relatie problemen hier vertellen.
            Het is een Ajax forum..

4. Wenen 1995

Had gaaf geweest als ze 3 punten hadden gepakt….. spannend blijft het iig wel…

5. AFCA my World

Totaal onnodig als je zo’n overwicht hebt,mag je gewoon niet verliezen,schandalige vertoning !⚽️

6. jood84

Zonde om een wedstrijd zo te verliezen, miste de beleving bij veel van de jongens

7. Dagrump

Jammer boys!! Kan gebeuren !! Volgende wedstrijd gewoon weer winnen !! Jullie kunnen het ik weet het!!

8. afcamike

Als ze aan de ene kant niet vallen… jammer maar hopelijk tegen nec zelf wel de winst pakken!

9. Prinsengracht

Als Jong Ajax kampioen wordt, zullen de tegrnstanders van Jong elftallen in de competitie dat aangrijpen. Tweede plaats is prima. Het gaat niet om resultaten. Het gaat om spelers klasrstomen voor Ajax 1.