Younes weigert invalbeurt in slotseconde tegen Heerenveen

Erik ten Hag is niet te spreken over Amin Younes, die in de slotfase van het duel van Ajax met sc Heerenveen niet wilde invallen. De trainer zegt het voorval later nog wel met de Duitser te gaan bespreken. “Ik wilde Younes belonen voor zijn goede invalbeurt en zijn werk op de training, maar het was vlak voor tijd en hij vond het niet noodzakelijk om in te vallen”, reageert Ten Hag op FOX Sports. “Ik zal het er wel even met hem over hebben. Ik vind dat hij erin moet als ik dat wil.”

Related posts

68 Comments

        1. Vak 120

          Gewoon een supporter die voor zijn plaats betaald,en verwacht dat iedereen in loon dienst van ajax zijn stinkende best doet! Wie ben jij?

    1. Ajax 1

      Younes is onze god niet. Maar het is de 90e minuut en ten hag geeft aan dat hij younes wil belonen voor zijn goede trainingen. Dat slaat helemaal nergens op. Als je een team probeert te bouwen, moet je ook echt een team bouwen en geen domme, omrespectvolle acties uithalen.

      1. Vak 120

        Wel mee eens,maar younes moet profesioneel invallen en morgen dat ten ten Hag vertellen!

        1. Ajax 1

          Younes moet morgen excuus aanbieden, maar daarbij aangeven dat dit wel erg lullig was van ten hag en zeker geen beloning.

  1. DanielenRico

    “Belonen” Als die Erik die beloning pas in 93ste wil geven, noem ik dat geen beloning meer.

  2. Koning Haarms Wolfs

    Younes heeft helemaal gelijk. Gewoon hufterig, hoe die lompe boer zijn “beloning” aanreikte. Ten Hag heeft hier werkelijk niets te zoeken, die gek.

  3. Vak 120

    Niet willen werken dus???? Opzouten younes,je bent gewoon in dienst van ajax en niks meer! Dit hoeft niet eens een discussie te worden! Werk weigering heet dit volgens mij?!

          1. suske

            Ook eens Vak 120, tis je “baan” je hoeft al “niet veel te doen” voor heel veel geld. Erik (rare snuiter of niet) is gewoon je baas en je luisterd er naar, daarnkrijg je je poen voor.

          2. BobbyHaarms

            Klopt helemaal, ten Hag is de baas! Maar als je als trainer al zo weinig overwicht hebt op een wisselspeler wil ik niet eens weten hoe de basisspelers over ten Hag denken..

    1. Prinsengracht

      Ten Hag mag Younes nooit voor de keuze stellen. Hij is te licht voor Ajax. Weg ermee.

  4. Peter kopsterk

    Ze moeten het wisselen in de blessuretijd gewoon afschaffen. Wat heeft het voor zin als je 4-1 voorstaat om nog te wisselen. Ik zou ook weigeren.

    1. Ajax 1

      Op zich wel goed idee Peter. Inderdaad wel een sterke kop ?. Wisselen mag tot 80e minuut en daarna niet meer. Krijg je dat gezeik met tijdrekken ook minder. En als er verlenging komt mag je nog een keer wisselen of zo.

  5. AjaxKat

    Hmmm…. vond Kluivert wel rijp voor een wissel. Ten Hag wacht echt te lang. Of dacht ie dat er nog een verlenging met penaltyreeks aan kwam?

    1. HURBIE

      Zo behandel je iemand niet die zijn best heeft gedaan om ÉÉN minuut in te vallen
      In principe moet het wel

      1. AB AjaxBarcelona

        Zeg ook: van beide belachelijk. Younes heeft wel gewoon in te vallen en kan dan later de trainer daar op aanspreken.

      2. dickst14

        Iedereen laat af en toe iemand invallen de laatste minuut. Wie is Younes in godsnaam. Wegwezen met hem. Of ten Hag een goede trainer is zal de tijd moeten uitwijzen. Maar niemand is groter dan de club, zeker niet de voorhoedespeler met het minste rendement uit de Ajax historie.

        1. Yindi

          Ook jij snapt ergeen kl…… van Dickst. Ten Hag is een respectloze onbenul.
          OPMERKING VAN DE REDACTIE: STOP MET HET MISBRUIKEN VAN ONS SYSTEEM VOOR JULLIE PERSOONLIJKE VETE.
          LAATSTE WAARSCHUWING!

          1. dickst14

            Fijn dat jij het wel snapt. Maar jij verdient waarschijnlijk ook zo een 1.000.000 per jaar net zoals Younes en presteert ook niets en hebt net zo een groot ego.

          2. dickst14

            Litmanen is geschorst en je neemt zijn rol probleemloos over. Is niet makkelijk, maar jou lukt het. ???

          3. Yindi

            Dickst, lees hieronder 20.28 maar wat ik er van vind. Het is respectloos wat die man doet. Ik vraag mij af wie hij denkt dat hij is. Vorige week het team afbranden en nu dit. En die reactie naar jou toe komt gemener over dan de bedoeling was/is. Was meer als grap bedoelt.

          4. Vak 120

            Precies dickst14! Ik snap er ook niks van volgens hem…we praten tegen god denk ik!

  6. Joep

    Vond de eerste wissel van Ten Hag ook niet te begrijpen. En iemand belonen in de 94 minuut???. Vorige week viel hij prima in

  7. Ajaxslied

    Alle trainers wisselen in de laatste minuten. Dat is niks nieuws. Maar om nu te zeggen als beloning slaat natuurlijk nergens op.

  8. AB AjaxBarcelona

    Ach ten Hag vond Kristensen ook een van de betere spelers. Heb ik zeker zitten slapen in het stadion.

    1. Yindi

      Ten Hag was/is na vorige week, bij mij volledig af gegaan. Hij gaf toen openlijk het team de schuld van het falen.
      In mijn optiek mag hij dat nooit doen. Wat hij vanmiddag bij Younus flikte is heel onbeschoft en respectloos.
      Younus heeft voor Ajax meer betekent dan ten Hag ooit zal doen.!!! Deze man is Ajax niet waard.!! Geen andere woorden voor dan :Stuk onbenul!!

      1. Moosie

        Dus jij snapt niet dt als je een miljoen per jaar verdiend en je trainer je wil belonen met een invalbeurt waardoor je recht krijgt op de winstpremie je dus gewoon met je bek moet invallen al is het voor 10 seconden wie betaalt wie hier
        Younes is gewoon een ondankbare hond

        1. Prinsengracht

          Kom op Moosie. Wie wil zo’n beloning? Ten Hag is nu de weg al kwijt. Wordt nooit wat.

  9. JohnDoe77

    Dit soort wissels in de laatste minuten (en veel eerder wisselt Ten Hag nooit) is voor ervaren spelers als Younes eerder een belediging als beloning. Zou hij wel moeten invoelen!

  10. dickst14

    Younes krijgt vet betaald en wie is hij dan wel om gewoon werk te wijgeren. Hij had naar Napels moeten gaan. Iedereen blij. Ten Hag ??. tsja 1e indruk is niet goed met alles. We gaan het zien.

    1. Overdwars

      Sorry ik moet het niet doen maar kan het niet laten. Zie het als willen helpen: weigeren is met een korte ei. En wat younes betreft, niemand is groter dan het team. Als je baas zegt “spring” vraag je alleen “hoe hoog”.

      1. Prinsengracht

        Dat vint jei. Ik spring voor niemand op commando. Een baas heb ik ook niet. Ben geen hond.

  11. Forever nr14

    Het is toch duidelijk dat Ten Hag totaal niet gschikt is zeg!! Ik begrijp Younes wel, al riekt het naar werkweigering, maar dan nog, die Ten Hag pffffff zo een niet trainer voor Ajax zeg

  12. Iamsterdam2015

    Als je iemand wilt belonen laat je hem niet invallen in de 90e minuut. Bullshut Ten Hag!!!

    1. Prinsengracht

      Juist respect voor Younes. Die laat zien dat Ten Hag onzin verkoopt. Gewoon lef om niet voor een minuut in te vallen. We hebben spelers met persoonlijkheid nodig. Ten Hag heeft die niet. Hij vond het eerst “ook goed”. Pas nadat de intervieuwer hem opstookte, zei hij dat hij met Younes ging praten. Ten Hag weet dat hij fout zit. En ik weet dat hij bij ons niet goed zit.

  13. Fvanr

    Ten Hag
    Wat denkt die wel. Een peof belonen de 90e minuut.
    Voor elke sportman is dat een afgang en heeft zijn eigen waarde.
    Door ten Hag zijn we uitgeschakeld.

  14. Hanski

    Younes mag blij zijn dat ie bij onze club mag voetballen.
    Iedere minuut is er 1 voor hem…
    Uitleg van Ten Hag is vreemd maar als hij t meent…lekker belangrijk! Morgen ff 1 min aandacht aan schenken tijdens bespreking en door!!!

  15. Zlatan4ever

    Dit is een non-discussie
    Ten Hag moet kunnen begrijpen dat je iemand laat invallen voor een paar minuten dat het dan een belediging is voor de speler in kwestie, zelfs als je Younes heet. Als het gedrag van Younes voor hem niet aanvaardbaar is moet hij hem 3 wedstrijden niet mee laten doen.
    Maar daar heeft hij de kloten niet voor…..
    Word afgedaan met: is intern opgelost na een goed gesprek.
    Het zelfde geld voor hoe hij met Veltman heeft gehandeld, er naast zetten door de druk van buitenaf (lees media) maar dan wel in laten vallen….
    Halfslachtig beleid !?!

  16. Charka53

    Ik ben geen fan van Younes maar in laten vallen als de wedstrijd zo goed als klaar is en met wat voor nut nee Ten Hag dit voelt meer als vernedering dan als beloning bied jij je excuses maar aan en aan ieder die vindt dat wordt betaald en maar moet doen wat de trainer je opdraagt heeft gelijk maar het mag wel op een normale manier.

  17. Bert Betondorp

    Het idee van ten Hag om Younes in de laatste wedstrijd-secondes het veld op te sturen als “beloning” is gewoon idioot. In de kleedkamer of zelfs de volgende dag op de training had ten Hag Younes kunnen omhelzen en als een grote held kunnen bedanken?? Voor bewezen diensten,
    Maar dit publieke onzin gebaar is een slecht gebaar.

  18. Yor2002

    Wat een beloning een minuut dat is geen beloning dat is tijdrekken praat er maar omheen zodat het lijkt of de fout bij de spelers ligt in plaats van jou

  19. Kingkong

    1 werk weigeren kan nooit
    2 iemand laten invallen is vanaf de 85e minuut een belediging naar je speler toe
    3 de uitleg hem belonen is lulkoek
    4 dergelijke late wissels hebben geen enkele invloed op werkelijke speeltijd
    5 het wissellen doe je alleen om meer invloed op de wedstrijd te krijgen

  20. -buitenkantje rechts-

    Younes heeft gelijk.. Je moet je NOOIT laten piepelen.. De uitleg achteraf is nog een klap in het gezicht van Younes.. Beloning?? Ten Hag moet oppassen.. Hij verliest straks het respect en gezag over de spelers.

  21. Ronbo

    Niet willen snap ik ook nog wel, maar niet doen is onprofessioneel en m.i. werkweigering. Net alleen 2 weken uit de selektie zetten maar ook salaris inhouden.

  22. Ajaxfoort

    Ook ik vind dat Younes gewoon moet doen wat er van hem gevraagd wordt. 90e minuut of niet. En dan kan hij achteraf met Ten Hag bespreken of dit nu wel zo’n beloning is. Ik krijg steeds meer het idee dat de spelers bepalen wat er gebeurd. Ik heb ook met open mond geluisterd naar wat Ten Hag er over zei. Het leek erop of hij daar voor het eerst doorkreeg dat hij de baas is. Ik had hem niet naar jong Ajax gezet maar hem weer op de bank bij het eerste gezet en hem weer in de 90e minuut laten invallen. Same player shoots again.

Comments are closed.