‘Tagliafico geselecteerd voor Argentijnse elftal’

Ajacied Nicolas Tagliafico heeft goede hoop dat hij aankomende zomer deel kan nemen aan het WK. De verdediger is door bondscoach Sampaoli zo goed als zeker geselecteerd voor het nationale elftal van Argentinië dat eind deze maand twee oefenwedstrijden speelt tegen Italië en Spanje. Sampaoli is nog steeds zoekende naar een goede linksback en lijkt nu te kiezen voor Tagliafico die zich bij Ajax goed aan het ontwikkelen is.

Bron: Twitter

Related posts

44 Comments

      1. Bakkie

        Nou, zo zie je maar weer dat Ajax goed bezig is op de transfermarkt bedoel je 🙂

  1. Charka53

    En terecht het is een klasbak , jammer dat de scheidsrechters in ons land niet kunnen waarderen om zijn tomeloze inzet.

      1. Charka53

        Da’s HURBIE en zoals ik al eerder aangaf gaat hij veel kaarten krijgen omdat de scheidsrechters er niet mee om kunnen gaan maar als ze in Europa verband fluiten laten ze veel meer toe.

          1. Bakkie

            Zo, die Van Boekel floot elk klein duwtje al af. Heel knap dat Tagliafico zich inhield en geen enkele keer boos werd op de scheids

  2. -buitenkantje rechts-

    Mogelijk geselecteerd.. Goed voor de uitstraling van Ajax in Argentinië.. Ook bij Ajax kan je je dus in de kijker spelen van een bondscoach. Misschien helpt dat toekomstige talenten over de streep door eerst voor Ajax te kiezen ipv een club in Spanje of Engeland.

      1. Jimmy1971

        En best knap zonder aanpassingsperiode aan de Ajax speelsstijl ! ?
        Mooie vent Nico , dat gif missen we toch bij veel NL spelers !

  3. Peter kopsterk

    Klasse speler. Eerlijk verdiend die plaats. Speelt geweldig op linksback

  4. afcadeluxe

    heeft hij wel verdient,lekkere felle verdediger die ook aanvallend wat brengt

  5. AFCA my World

    Helaas word hij dan nog bekender bij grote publiek,en dan staan er nog meer topclubs in de rij,net als nu al de spurs!⚽️

  6. De seijs

    Top voor nico en ajax. Ja de scouts van ajax en het ajax bestuur hebben goede zaken gedaan om nico naar ajax te halen. Klasse bestuur ????

    1. AB aka alumni

      Had ik al gezegd…… klasse bestuur … je bent weer te laat. Weer.

      1. De seijs

        Alsjeblieft Fred alsjeblieft smeek smeek ???ik zal mij echt gedragen.??????wat een lulletje die abnormaal ???Huilie huilie ??

        1. AB aka alumni

          Oh ja, geef ff exact aan waar die smeekbede staat. Zal niet lukken. Zit in je hersenspinsel. Komt door je hersenbloeding.

          1. De seijs

            Jawel je reactie op widi. Die zij dat jij een grote leugenaar bent. Nee echt niet widi echt niet smeek smeek. Fred alsjeblieft ik zal mij gedragen ????het duurde nog geen week?????

          2. De seijs

            Ga maar weer smeken abnormaal. Alsjeblieft Fred ik doe het echt niet meer. Alsjeblieft? ?? ????lulletje abnormaal ?

  7. EugAjax

    Blijkt maar weer individueel goede spelers hebben we, maar niet echt een team……….iig topaankoop Ajax. Duidelijk een ontbrekende schakel.

      1. Litmanen

        En dan gaan we de volgende weer zitten te zuigen.
        Heb jij echt geen leven AB?

    1. JohnDoe77

      Helemaal mee eens! Het bekende stelletje “trutjes” dat elkaar iedere keer weer in de haren vliegen…

    2. Yindi

      Ja ems, mee eens. Vraag me af wat deze mensen beweegt. Het kan zijn dat ze thuis niet zo veel te vertellen hebben en hun gramschap voor dat feit, hier op dit forum proberen te halen. Het gaat in de meeste gevallen niet inhoudelijk over het voetbal maar over wat ze van elkaar vinden. Hier kan dat anoniem, thuis niet en dat is blijkbaar voor de meeste moeilijk te verkroppen. Verder valt op dat het aantal “verwensingen” op dit forum toeneemt naarmate de prestaties op het veld afnemen. Als deze conclusie juist is dan vrees ik het ergste voor de komende periode! Hoogst waarschijnlijk gaat dit weekend in Arnhem het doek al definitief vallen vwb de competitie. Ajax gaat deze pot niet winnen. Dus berg je maar alvast.
      Besloten om er voorlopig maar eens een tijdje mee te kappen hier. Het draagt niets anders bij dan ergernis. Er komen ziekte, doodsverwensingen en puur rascistische stellingen voorbij. Gewoon onfatsoenlijk.

        1. Yindi

          Ja, sorry maar het moet maar even. Trouwens, ik zie (merk) dat jij ook wat minder vaak verschijn hier. Althans minder dan tijd geleden. Zelfde reden?

  8. JohnDoe77

    Super leuk voor hem en zijn spel is ook prima! Wat een wereld van verschil met Dijks/Sinkgrave!

Comments are closed.