Gametalk Roda JC – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat woensdagavond de uitwedstrijd in de competitie tegen Roda JC op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  Roda JC – Ajax begint woensdag om 20:45 uur.


Related posts

19 Comments

  1. Dagrump

    Succes alvast ! Hopelijk een leuke overwinning met leuk! Voetbal !! Laat zien wie Ajax is!!

    1. EugAjax

      jood84 in al die wedstrijden ooit gespeeld in Kerkrade is er 1 keer 0-4 gevallen in 2011 voor de rest nooit meer dan 2 doelpunten verschil en veel gelijke spelen en ook aardig wat nederlagen….laatste wel uit 2008.
      Desalniettemin in huidige krachtsverhoudingen zou die 0-3 zeer reeel moeten zijn

      1. jood84

        He EugAjax, ik ken aardig wat statistieken van Roda JC – Ajax maar ik kijk nu meer naar de begroting en talenten die wij hebben en hun hebben. je hoort altijd te winnen van Roda JC maar in mijn opinie gaat het vaak niet zoals het hoort door de instelling waarmee onze jongens er ingaan.

        1. EugAjax

          Eens hoor jood84, inpakken die handel. Snap ook niet hoe het komt maar statistsich idd een van de lastigste.
          Maar goed vanavond natuurlijk niet?zo denk ik ook voor elke wedstrijd haha we gaan het zien. Eerst het Portugese Excelsior met een puntje naar huis om 18.30 ?

          1. jood84

            vanavond ben ik met een paar vrienden in Kerkrade we overnachten in een abdij en een paar van ons gaan naar de wedstrijd de rest gaat lavenloos bier drinken met de heren van God?

          2. EugAjax

            Hahaha dat klinkt helemaal goed??. Even bakens verzetten na een zware tijd volgens mij voor je. Ik las gelukkig alles de goede kant op. Geniet maar lekker van bier en voetbal vanavond??

          3. jood84

            zelf was ik liever bij het vrouwtje gebleven, maar ze word gek van me en heeft dit voor mij en 5 vrienden geregeld en betaald.. en je moet een gegeven paard nooit in zijn bek kijken, dus ik ga er zeker van genieten al zal het lastig zijn om thuis even los te laten na deze periode. dus ik heb voor haar een paar vriendinnen uitgenodigd en gereserveerd bij een leuk eet tentje op de kosten van de heren 🙂 Zo kan ik rustig dronken worden in de abdij zonder na te hoeven denken over thuis??

          4. EugAjax

            Geweldig geregeld. Waarschijnlijk wel even goed om even als jongens en ook meiden onder elkaar even stoom afblazen ?. Maar ik begrijp je gevoel dat dan weer wel ?

    1. JohnDoe77

      Ziyech krijgt precies de waardering die hij verdient; juichen als hij goed speelt en commentaar als hij loopt te sjokken!

  2. JohnDoe77

    Hopelijk zijn ze vanaf minuut 1 echt wakker! Het is stervenskoud, risico van onderschatting dus pas op mannen! Meteen beginnen met druk zetten en afjagen dat men na 20 minuten al weet dat er bij Ajax geen punt te halen is voor Roda!

  3. Charka53

    Ja mannen willen jullie nog in de race blijven voor het kampioenschap zullen jullie er met 120% tegen aan moeten gaan ,. succes

  4. paulvos

    We zorgen wel ff voor die 3 punten mannen, anders kan je net zo goed thuis blijven, scheelt weer ’n ritje Kerkrade.

Comments are closed.