Daily Mirror: ‘Ajax en Manchester United onderhandelen over Kluivert’

Ajax en Justin Kluivert zijn het nog altijd niet eens over een nieuw contract en volgens The Daily Mirror wil Manchester United daar komende zomer van gaan profiteren. De club van trainer Mourinho zou zich bij Ajax hebben gemeld en zou in eerste instantie twaalf miljoen willen betalen voor Kluivert. Dat bedrag kan fors oplopen wanneer Kluivert het in Engeland goed doet en United prijzen verovert.

Kluivert heeft inmiddels laten weten dat hij graag bij Ajax wil blijven en dat beide partijen binnenkort met elkaar in gesprek gaan over het lopende contract tot medio 2019. ‘Natuurlijk wil ik bij Ajax blijven. We moeten met Ajax overleggen en met m’n zaakwaarnemer om eruit te komen’, aldus Kluivert. Na afloop van de onderlinge Europa League-finale spraken Mourinho en Kluivert even met elkaar, al moest daar volgens trainer en speler absoluut niets meer achter worden gezocht.

Bron: Daily Mirror

Related posts

63 Comments

      1. Emilio4Ajax

        Strik der om. Arrogant ventje dat niet eens twee wedstrijden achter elkaar naar behoren kan presteren. Younes in de basis vandaag…❌❌❌❤️??

        1. Yindi

          Misschien eens ophouden met dat domme “strik erom”!!! Fijne supporter ben jij. Zou zeggen STRIK EROM!

        2. Charlie2011

          ? REACTIE VAN DE WEEK. ? tijdens ajax mag je die pillen niet gebruiken die ik je heb gegeven

      2. KBouter

        Ook Neres in deze fase niet verkopen voor dat geld. Denk dat Overmars dat heel goed doorheeft.

        1. De Ajacied

          Kluivertje Kluivertje
          Denk nou eens heel goed na, wat je wil gaan doen?
          Spelen en slagen bij Ajax of de bank warm houden bij MU en mislukken?
          Blijf nog maar eens minimaal 1 á 2 jaar bij Ajax en ontwikkel je verder dan ligt er voor jou ook een mooie carriere klaar, en denk niet alleen aan de ???
          ❌❌❌

          1. Emilio4Ajax

            1-2 jaar…?? Minstens 4 jaar endag nog geen zekerheid van slagen…?❌❌❌❤️??

          2. Emilio4Ajax

            Haha lol maak het nog zotter…moet je eens gaan kijken waar en hoe ik op dit forum gereageerd heb… Je moet niet iedereen met jezelf vergelijken LeroyT…?❌❌❌❤️??

    1. Mr Ajax

      Zo is het Joep, ze blijven met hun kleverige met ponden bemeurde engelse handjes van onze kluivert af!!

  1. Peter kopsterk

    Die engelse kranten moeten toch wat schrijven. Kluivert blijft nog minimaal 3 jaar en dan is de tijd om het hogerop te zoeken

  2. AjaxKat

    Daily mirror is een roddelblad en JK heeft een vader die ook wel weet wat verstandig is in de voetbalwereld. Ik geloof dus wel in een goede afloop voor Ajax en JK.

  3. Wenen 1995

    Wen er maar aan. Als je opvalt, en dat doet Kluivert, dan ben je als NL-club gezien. Als er dan toch een club langskomt, dan maar ManU… De 1 na mooiste club ter wereld. Maar denken jullie nu echt dat iemand van de media al iets weet over de waarde van de transfer?

  4. Zlatan4ever

    Typisch engels tabloid news.
    Kluivert jr. is in onderhandeling met Ajax en komt daar wel uit.
    Hij gaat eerst nog een tijdje in de JC Arena schitteren

  5. TijmenSH

    Hopen dat Justin verstandig is en nog een aantal jaar blijft, niet onder invloed van zijn vader bij een topclub gaan spelen op vroege leeftijd zoals Shane Kluivert…

  6. Iedereen heeft een mening

    Als die jongen graag weg wil, lekker laten gaan. Alle transfers van de afgelopen jaren hebben laten zien dat geen enkele eredivisie speler momenteel sterk genoeg is voor het buitenland. Dus, als het waar is, wordt 1 van de velen die uitgeleend wordt en wegzakt in de grijze middenmoot. Wel met heel veel miljoenen op de bank.

  7. Widi

    Zou niet slim zijn van Justin. Het wordt trouwens tijd dat hij weer eens een goede wedstrijd speelt.

    1. KBouter

      Die jongen is jong. Is heel normaal een terugslag op deze leeftijd als iedereen het over je heeft als de nieuwe Kluivert!

  8. Hanski

    Iedereen mag bieden wat ze willen…Neen is dan ook een optie…benieuwd of Kluivertje echte Ajacied wordt of net als zn ouwe gaat voor de poen om het vervolgens weer snel keijt te raken ?

  9. Basisspeler

    Gewoon niet weg! Tegen welk bod dan ook.. Hij heeft die pizzabakker als zaakwaarnemer, Ajax moet onderhandelen over een nieuw contract. Dan nu dit nieuws. Toevallig hoor!

  10. EugAjax

    Misverstand van de Engelsen tussen kommas en punten……gebeurt vaker. Daily Mirror bedoelt wsl bieding van 120mln……zo niet lekker hoorn erop smijten

  11. a.p.

    jammer als het allemaal waar is, ik zou zeggen laten ze en we eerst Ajax sterker en kampioen maken en dan zien we wel verder.

  12. ABAjaxBarcelona

    Dit is gewoon nieuws van de kant van Raiola om te kijken hoe ver Ajax gaat met het salaris voor Kluivert. Als Ajax standvastig is mbt salarisplafond (volgens mij nu mogelijkheid tot doorgroeien naar 1,5 miljoen per jaar) is hij van deczomer weg. Raiola zalwaarschijnlijk direct 1,5 willen zien met doorgroei. Hij kan ongetwijfeld schermen met dicerse aanbiedingen. Wil Kluivert heel rijk worden op bank of rijk worden op het veld, that’s the question.

  13. ajaxhoger

    Dit is nu net waarom ajax wel moet kopen ,je kan er niet tegen opleiden , een jaar goed spelen .
    Ze zijn nog niet echt doorgebroken of ze zijn alweer weg , en wat denk je van die geld wolf als zaakwaarnemer ,die doet er ook niet veel goeds aan.

  14. JohnDoe77

    Zo zie je als Ajax dit soort spelers niet sneller een betere aanbieding kan doen, gaan andere clubs zich er terecht mee bemoeien! Geef ze eens ongelijk! Dus Marc, nu doorpakken voor het echt te laat is. Justin komt er wel maar kan nog veel bij ons leren!

  15. Koning Haarms Wolfs

    En stuk in de Margriet van het voetbal, en het is alsof hij al weg is. Mensen die roepen dat Kliivert geen talent heeft of dat hij arrogant is, tja….dan heb je m.i. geen idee van voetbal en heb je geen idee hoe Amsterdammers zijn, beetje branie, beetje bluf……kom anders gewoon eens naar onze stad….?

  16. Charka53

    Beste Justin je weet wat er met je voorgangers is gebeurd , veel geld en klaverjassen wil jij blijven voetballen blijf bij Ajax en ga na een seizoen of twee de wijde wereld in.

  17. Duc0412

    Kluivert moet nog helemaal niet weg gaan bij ajax. Laat hem maar is een 2 seizoen optimaal voetbalen. En belangrijk zijn

  18. geralmere

    Hoe lang houden wij dit met zijn alken nog vol. Ik kom uit een tijd dat mijn club nog grote prijzen kon winnen. Nu delen een aantal handelshuizen de lakens uit in Europa en zijn wij hier in NL niet de enige Micky Mouse competitie. Kijk naar de verschillen tussen de nummers 1 en 2 in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland. De sheiks en andere criminelen kopen alles op en de rest doet voor spek en bonen mee om de kruimels. Figuren als Van der Sar zouden meer met hun vuist op tafel moeten slaan bij UEFA en FIFA, want zo gaat de sport echt naar de kl.t.n en is de Arena over een aantal jaren veel te groot.

  19. Kingkong

    Laat jullie je toch niet bang maken Kluivert is verstandig genoeg om te beseffen dat hij nog niet klaar is voor de echte top en is geen mannetje die ergens anders de bank wil warm houden.

  20. -buitenkantje rechts-

    Justin blijft.. Opzichtige move van Raiola dit. Kluivert nu naar MU sturen is talentvernietiging. Hij moet eerst twee seizoenen uitblinken bij Ajax, Europees spelen en een plek in Oranje krijgen..Dan kom je als een meneer binnen bij bv MU en niet als snotneus.
    Vind Raiola trouwens gif voor de clubs waarmee hij werkt. Uitbannen die man.. Stadionverbod voor de JC Arena.

  21. afcadeluxe

    laat ajax maar fotos ophangen van alle jongens die op vroege leeftijd vertrokken en nu ergens op een bank verpieteren,zou afschrikkend kunnen werken en zo beseffen ze dat ze ook met 24 nog steeds ergens aan de bak kunnen

  22. Brokamp

    Laat het eerst vanmiddag maar eens zien. Of zou hij zijn vader uit de schulden moeten helpen.

  23. AFCA my World

    Kluivert blijft echt wel,is nog lang niet uitgeleerd,gaat vast goedkomen,Man U is nog te vroeg ! ⚽️

Comments are closed.