Higler fluit FC Twente – Ajax

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen FC Twente en Ajax. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en Balder. Vierde official is Perez. FC Twente – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

58 Comments

  1. Bakkie

    Gewoon 1 op 1 achterin gaan spelen tegen die matige aanvallers van Twente, maar vrees dat Keizer dat iets te spannend vindt

    1. Bakkie

      Mocht Twente balbezit hebben, dan kan Frenkie of Lasse zich laten zakken om De Ligt te ondersteunen. In balbezit gewoon met drie achterin.

  2. Zlatan4ever

    Het word een zwaar potje maar de 3 punten moeten mee naar Amsterdam. Wie de wedstrijd fluit doet niet ter zake

  3. Dagrump

    Gewoon vanaf de eerste min er vol boven op zitten. Zie graag Frenkie ipv van Lasse spelen. Qua handelings snelheid en de drang naar voren toe is Frenkie beter!!

      1. Litmanen

        Ik vond hem de enige goede speler voor rust. Er werd zoveel balverlies vóór hem geleden dat hij voor de rust al een marathon had gelopen.

  4. Vak 120

    Hoop dat ziyech zich tegen zijn oude club extra oplaad! Dat hij laat zien waarom hij voor ajax gekozen heeft!!

  5. f-side64

    mijn 11 voor de wedstrijd zijn onana zeefuik de ligt wober mv f. de jong d. vd beek s. de jong schone Kluivert huntelaar neres.

    1. Widi

      Onana, Zeefuik, Kluivert en Neres zullen onder jou geen wedstrijd spelen. Die willen geen racistische trainer die de vergassing van Joden verheerlijkt. De anderen waarschijnlijk ook niet. Ga jij dus maar de opstelling maken voor VFB Dachau of zo.

  6. Kingkong

    Waar blijft eigenlijk die nieuwe dure rechtsback die ze zonodig uit zuid amerika moesten halen?

    1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

      Oh die ?. Dat was een leuke aanbieding van van der Zee. Heeft Ajax een mooi oortje aangenaaid.

  7. BobbyHaarms

    Belangrijke wedstrijd die je moét winnen. Doe je dat niet dan ben ik bang dat die schaal al naar dat lampengat gebracht kan worden. Ja nu al.

    Ajax is gewoon veel te onstabiel, en al helemaal om een serie van minimaal 5-6 overwinningen op rij te boeken. En eerlijk gezegd zie ik dat met deze staf ook niet gebeuren ook..

  8. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Off: zit nog even bij te komen van de schrik. Er is een forumlid die de wedstrijd tegen NAC ziet als beste wedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd waar Ajax dus geen tegenstander had maar speelde met 22 man wordt gezien als beste wedstrijd. Ook nog eens met name mede dankzij Sinky. Tandjes, dan zijn we als Ajax toch wel heel erg diep gezonken.
    Nu maar hopen dat Twente ook dezelfde kant als Ajax op wil spelen komend weekend. Pfoe ……. beste wedstrijd tegen NAC ……. hoe verzin je het.

      1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

        Herhaling van een grap is vaak niet goed. Gaat de kracht er af of slaat Korsakov toe.

  9. Widi

    Integendeel. Humor is herhaling. Ik zag net trouwens dat je je zolderkamertje in Scheveningen nog hebt aangehouden. Of zitten jij en AB samen in één bovenkamer?

  10. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Oh, dus ik moet mij alles maar laten aanleunen. Dacht het niet. Jullie schijnen ab ongelooflijk te missen met zijn tirades. Als jij de lijn 9 opmerking daaraan gelijk stelt …… wees er blij mee. Daarnaast snap ik sowieso niet wat er nu zo belangrijk is om te weten wie er achter een nick zit. De helft zal werkloos zijn en heeft hier een leuke afleiding. Valt mij op dat er ongelooflijke aandacht is voor mijn achtergrond. Denk wat je wil, zeg wat je wil maar zeur niet als je af en toe een gepast weerwoord krijgt. Sterkte met je hobby.

    1. Widi

      Niet huilen ?. Je had altijd zo’n grote bek dat niets jou raakte. En ook dat blijkt niet waar te zijn. En de aandacht voor jouw achtergrond is pas ontstaan toen je vakanties naar Namibië en zo ging verzinnen. Als je dan zowat elke dag roept dat je rijk en succesvol bent (de meeste echt rijken doen dat echt niet), komt die aandacht vanzelf. Het gros van jouw verzinsels is erg doorzichtig. En als je dan toch blijft aanhouden, is het niet gek dat je commentaar krijgt. Jij bent degene die huilt omdat hij wordt aangepakt. Niet ik. Tot slot: echt heel grappig dat Eug je van onder steen heeft gelokt. Toch weer een post onder je eerste nick. Schrjf je nu trouwens vanuit Gelderland of het vertrouwde Scheveningen? Slaap lekker ouwe piston.

      1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

        Je mist hem echt he. Wel zielig. Maar joh, doe lekker. Voor mijn part noem je mij Willem Alexander. Oh ja, troost je .. ik ben niet heel rijk qua geld en ook nooit in Namibië geweest en of ik wel of niet succesvol ben gaat niemand hier verder iets aan. Volgens mij heb ik ook nog nooit gehuild hier, zo lang ben ik er trouwens nog niet. Slaap wel.

        1. Widi

          Je bent niet in Namibië geweest. Maar je hebt hier wel dagenlang beweerd dat je er was, ?. Net zoals je nu maar volhoudt dat je niet ? bent. Maar niemand gelooft dat. Sad case…….

          1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

            Wanneer ben jij die molen tegen gekomen? Ik heb nooit in Scheveningen gewoond, ben nooit in Namibië geweest en heb dat ook nooit gezegd en ik heb nooit de nick AB gehad. Dit is voor alle andere lezers hier want jij bent te dom om het te snappen.

  11. Kingkong

    Kunnen Widi en Rijswijkse(gld)ajax fan hun onbenullige prive oorlogje niet op een prive site uitvechten zijn wij van die onzin af.

    1. f-side64

      maar Widi is net de l.v gaal hier all1 zijn mening is goed elke andere mening is voor hem van ondergeschikt belang.

      1. Widi

        Jij hebt geen idee. Want je kunt niet goed lezen. En wat jij voor persoon bent, dat heb je zelf wel duidelijk gemaakt. Ben je al uitgenodigd voor een gesprek bij de plaatselijke politie? Zo niet, het verzoek kan je iedere dag bereiken.

          1. Widi

            Zo heel dapper ben je dus niet. Gewoon een lulletje dat alleen anoniem een grote bek heeft.

          2. f-side64

            je denkt toch niet dat ik dat zeg zodat elke lamlul zoals jou het kan lezen ik hou van bezoek maar niet van iemand van dit forum

Comments are closed.