Opstellingen NAC – Ajax

Ajax speelt vandaag de uitwedstrijd tegen NAC in Breda. Amin Younes zal er niet bij zijn in verband met een blessure en op zijn plek zal Justin Kluivert spelen. Doordat ook Luis Orejuela geblesseerd is mogen Dennis Johnsen en Deyovaisio Zeefuik op de bank aanschuiven. Naar verwachting zal Ajax niet veel moeite met de ploeg uit Breda hebben en een dikke overwinning zou ook mooi zijn als cadeau voor onze redacteur Henk omdat hij vandaag 50  is geworden. De wedstrijd in het  Rat Verlegh stadion zal om 20:45 beginnen en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Opstelling NAC: Birighitti; Sporkslede, Mets, Mari, Angelino; Korte, Verschueren, García, El Allouchi, Vloet; Ambrose

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Daley Sinkgraven; Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech; David Neres, Kasper Dolberg, Justin Kluivert

 

Related posts

111 Comments

  1. Ajaxslied

    En weer gerommel met spelers. Goed bezig Keizer. Ben benieuwd waarom Wober niet speelt. En waarom nu wel weer Donny in plaats van siem.

    1. Indojood

      Idd van harte en bedankt voor al het werk wat je in deze site stopt. Geldt ook voor de anderen natuurlijk.

  2. bs

    Waarom ‘het avondje Nac’ onderschatten?? Veel reden voor optimisme is er (nog steeds) niet. Laat het eerts maar eesn zien!!!!!!

  3. Bert62

    Weet Keizer nou nog niet hoe hij een elftal moet samenstellen? Ik wordt zo moe van zijn gedraai en geschuif.

  4. dickst14

    Frenkie de Jong??? Zag vandaag Manchester City en die hadden een linkspoot op links. Wat kan voetbal toch simpel zijn.

  5. Jimmy1971

    Kijken of Ziyech nu beter uit de verf komt met Sinkgraven achterin en Donny met zijn loopwerk ..
    en zo niet dab wordt het tijd dat F de Jong speeltijd krijgt op Ziyech zijn plek ..

  6. -buitenkantje rechts-

    Fey- VVV 1-1 Fey een verloren seizoen.. Zou toch voor een boost moeten zorgen!..

  7. fjonkman

    Voorlopig staan we 2-0 voor, dat voetbalt meteen wel wat fijner… nu alleen geen fouten gaan maken achterin

  8. bs

    Maar hoeft met wee ploeg nog niet genoeg te zijn. Het stel mij iig nog niet echt gerust ( terwijl dat ‘vroeger’ wel o was met deze stand ….).

    1. Ajaxslied

      Wat een lulkoek NAC is gewoon echt waardeloos. Enigste waar ze oog voor hebben is hoe ze Dolberg kunnen blesseren.

  9. bs

    Oh nee 0-4. Maar ja, we moeten nog een helft …. we rken aan doelsado ( wie weet komt dta nog e ens van pas ….).

  10. Iamsterdam2015

    Het moet niet gekker worden…… 0-5 of het is niks of het is dit. Nou dan maar dit.

  11. bs

    De slordigheid blijft de grootesre vijand van onze ploeg. Zelfs bij deze stand ( want tsja…. dan lijkt het allemaaal niet zo erg… )

  12. stylo1984

    Zo veel slechte paassen van ziyech en toch Zo voor staan, stel je goed dat we helemaal top speelden?

  13. stylo1984

    Nac is superslecht… speel maar zo slorig tegen psv… krijg je in de counter goed om de oren

  14. Vak 120

    Als ziyech dit niveau blijft houden,brengt hij niks meer dan younes!! Ziyech heeft meer”gun factor”maar ook vandaag zonder younes sta je eigenlijk met 10 man te spelen!

    1. fjonkman

      Ik ben het met je eens vandaag, Ziyech is met zijn koppie er niet helemaal bij. Lekker Frenkie de Jong voor hem erin, laat de jongens er maar een pittige 10 klapper van maken en dat tempo hoog houden…

  15. fjonkman

    Ik zou Dolberg de tweede helft andere schoenen aan laten trekken.. hij glijdt letterlijk alle kanten op!

  16. Iamsterdam2015

    Jammer dat Dolberg ook in deze “simpele” wedstrijd zelfd niet aanwezig is………

  17. Codilo

    ? Kluivert eruit de jong erin , frenkie begrijp ik wel maar een buitenspeler voor een middenvelder? En dan ook de hunter brengen en buitenspeler eruit , vreemd hmmm

  18. PvL020

    Ik dacht al….. wanneer de onbegrijpelijke wissel…… en ja hoor daar is die , de Jong voor Kluivert!!?? En Ziyech weer laten staan die geen pepernoot raakt

    1. Ajaxslied

      Dit slaat echt helemaal nergens meer op. Als ik daar TD was had ik deze maand geen salarissen betaald.

  19. Iamsterdam2015

    Kijk. En daarom moet kjh er in en niet dolberg. In deze wedstrijd moet dolberg er zeker 2 maken…. kjh komt erin en scoort omdat hij WEL weet hoe je moet profiteren van een slecht spelend elftal en Dolberg alleen maar met zich zelf bezig is en bij god niet om kan gaan met welke situatie dan ook. Misschien sta ik er alleen voor en denken jullie er anders over maar Dolberg is voor mij klaar. Het is GODSONMOGELIJK dat je zo lang uit vorm bent en af en toe ( tegen feyenoord) wat leuks laat zien.

      1. Iamsterdam2015

        Ik maak mij zeker niet druk, we hebben KJH dus nee, maak mj niet druk ik constateer alleen

        1. Indojood

          Lul niet, je hebt er bijna dagelijks over. KJH is inderdaad beter dan Dolberg nu maar daar ligt ons probleem niet. Dat is Keizer en zijn staf.

  20. Widi

    Nu staat Wöber gvd linksbuiten te spelen omdat we maar twee aanvallers in het veld hebben. Wat een mafkezen daar op die bank.

  21. Forever nr14

    Mede ajacieden, “het lk is boven nu” werkelijk ongelooflijk deze trainer met die …. pfff geen woorden voor?? Kluivert wisselen voor de jong? En dan Ziyech??? Maar goed het was dan ook en top regenstander!!
    Zo th daar kunnen we mee verder

  22. Forever nr14

    Widi, wij begrijpen het spelletje niet joh, maak je niet druk! ….. het is om te janken dit echt!!!

  23. -buitenkantje rechts-

    We vinden Keizer misschien niet capabel, maar dit was toch een lekker potje van Ajax hoor..
    Vooral eerste helft zag ik voor het eerst combinatievoetbal en individuele hoogstandjes.. Gewoon smullen af en toe. Wat natuurlijk opvalt is dat de aanval op Neres na niet scoort. Dolberg kwam op 2 momenten na nauwelijks in de wedstrijd voor. Kluivert had goede momenten. Ziyech met veel balverlies, maar ook oogstrelende momenten en 2 assists.. Daarom laat je hem dus staan!
    Eindvraag:
    Moeten we hier veel gewicht aan geven.. Nee, NAC was lachwekkend zwak, maar Ajax wist daar wel héel lekker van te profiteren..

  24. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

    Wedstrijd zonder enige waarde. Helaas ziet Keizer weer diverse positieve aanknopingspunten om vrolijk verder te gaan met klooien. Dan maar met 5-0 de boot in tegen PSV. Dat is dan wel een stevig signaal.

    1. Widi

      Dat nooit! En bovendien helpt dat niet. Ze laten hem gewoon zitten. Ze weten dat ze zelf ook weg moeten als ze hem wegsturen. Er verandert pas iets als de supporters massaal in opstand komen. En dat gebeurt natuurlijk niet met dit soort uitslagen. Niet iedereen is even kritisch. Er er komen steeds meer supporters die de jaren -70 en -80 niet hebben meegemaakt. En dan ligt je lat toch iets lager misschien.

      1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

        Omdat er niets gaat gebeuren met dit soort uitslagen is juist 5-0 verlies tegen PSV nodig. Dan slaat naar alle waarschijnlijkheid bij 99% van de supporters de vlam in de pan. Dan pas zal er sprake zijn van massaal protest. Het zal pijn doen, veel pijn maar soms is dat nodig. Winst tegen PSV staat gelijk aan een heel seizoen naar de donder.

          1. Rijswijkse (Gld) Ajaxfan

            De lange zijde aan de kant van de spelersbank zal inderdaad niet van zich laten horen. Daar zitten teveel “gast” supporters.

Comments are closed.