Selectie voor duel met FC Utrecht

Trainer Marcel Keizer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het thuisduel met FC Utrecht. Benjamin van Leer, Mitchell Dijks en Vaclav Cerny ontbreken vanwege blessures. Amin Younes is weer opgenomen in de selectie nadat hij is hersteld van knieklachten. Ajax – FC Utrecht begint zondag om 14;30 uur.

Selectie:

Andre Onana
Kostas Lamprou
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Max Wöber
Daley Sinkgraven
Nick Viergever
Luis Orejuela
Donny van de Beek
Hakim Ziyech
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Siem de Jong
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Amin Younes
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Bron: Ajax.nl

Related posts

36 Comments

  1. De seijs

    Haha hoop wel dat Keizer het beter doet dan Bosz in Duitsland. Hij gaat WEER VERLIEZEN. Die Bosz red daar de kerst niet als trainer. ?????

    1. Litmanen

      Ik kan daar niet blij van worden. Zonder vdSar hadden wij die wereldtrainer nog.
      Nu moeten we het doen met iemand die bang is om de Hunter op de bank te zetten.

      1. De seijs

        Ik wel! Hij heeft had met zijn volle verstand een contract getekend bij ajax. Die had hij uit moeten zitten. Dan was hij nu nog trainer bij ajax. De rest is bekend. Mijn mening is, laat hem maar mislukken bij die Duitsers! Mischien kan hij dan Jordi Cruyff opvolgen als trainer die doet het zeker ook niet goed bij zijn club!

      2. De seijs

        Litmanen …. hebben wij een trainer die bang is om Hunterlaar op de bank te zetten??? Mischien moet jij even tot 10 tellen voordat jij wat roept!

  2. Koning Haarms Wolfs

    Die Utrechtenaren hebben 1 doel in het seizoen: thuis en uit winnen van Ajax. Wordt weer een hele zware pot tegen dat rotclubje…. Hoop zo sat we ze afalachten!

  3. Kingkong

    We gaan er maar vanuit dat we via goed spel een leuke succesvolle wedstrijd zullen hebben en dat ze vanaf het begin goed in de wedstrijd zijn.

    1. PvL020

      Hou het goede spel maar even achterwege. Weer een ander middenveld, wat beter is, maar wel weer onwenni g

    1. Widi

      Kijk jij nooit naar Jong Ajax? Waarschijnlijk niet. Anders zou je deze vraag niet stellen.

      1. PvL020

        Ja. Maar toch jammer dat die gasten geen kans op speelminuten krijgen in Ajax1, daar koop je zevoor toch?

        1. Widi

          Ik bedoel dat hij gewoon niet goed genoeg is. Hij kan bij Jong Ajax nauwelijks mee. Daarom speelt hij niet. Gekocht of niet.

          1. Basl

            Vind ik niet zo heel raar. Helaas verbloemd de ranglijst in de JL heel veel. Vind heel jong Ajax niet best spelen. Veel met mazzel gewonnen ala 010 vorig jaar. 1 of 2 leuke aanvallen en voor de rest niks per wedstrijd. En ja, ik kijk wel elke week. Snap best dat die jongen om zich heen kijkt en denk waar ben ik nu beland…Maar goed, ieder zijn mening.

          2. Widi

            Een speler die we voor heel veel geld van heel ver halen, zou makkelijk mee moeten kunnen in Ajax 1 en er ver bovenuit moeten steken bij Jong Ajax. Bij Neres heeft het ook even geduurd. Maar ik vrees dat het bij Orejuela niet gaat komen. Neem die jongen niets kwalijk. Maar ik ben niet verwonderd dat hij niet in Ajax 1 mag spelen.

  4. Iamsterdam2015

    Zag net de opstelling……S. De jong, dolberg en younes in de basis en kjh op de bank……
    naar mijn mening wordt het voorin in ieder geval niet veel!

  5. ajacied078

    jong hoort een opleidings ploeg te zijn dus een vaste opstelling van spelers die te oud zijn voor jeugd. en goed genoeg voor Ajax 1. geen dump van talenten die het niet gaan redden bij Ajax.

  6. Yindi

    Opstelling ook gezien. Lijkt me heel logisch in deze fase. Ben benieuwd naar Younus vooral. Siem voor Donny ook goede keuze. Hopelijk weer geen domme wissels vanmiddag.

  7. JohnDoe77

    Weer geen Johnson! Jammer, zou hem graag zien op links! Maar goed, deze groep moet ook Utrech met 3-0 van de mat kunnen vegen!!

  8. theomar

    Wat een ellende is het weer. Vandaag weer punten verprutsen betekent landsksmpioenschap wederom verspeeld. Wat een bagger is het weer.

  9. Ajaxfoort

    Ik ben echt blij dat we geen Eurpees spelen. Ik zou me echt dood schamen. En zelfs 1 wedstrijd per week is de mannen teveel kennelijk

  10. Stephanafca

    Keizer is ook niet goed bij ze kop, je staat 1-1 je moet en wil winnen, en wat ga je doen? Een verdediger voor een verdediger wisselen, terwijl je huntelaar op de bank hebt.

  11. Stephanafca

    Ik hoop ook echt dat younes tegen een dubbele beenbreuk oploopt. Maar zelfs dan zal keizer hem nog opstellen in zn rolstoel

    1. f-side64

      weer die youness he die 1 200 % kans mis maar al sinds Peter bosz de voorkeur blijft houden die keizer moet echt op rotten ziyech ook weer dramatisch en wie is de pineut lasse schone tegen 1 club als fc utrecht moet je altijd huntelaar opstellen.

  12. a.p.

    de sfeermensen incl trommelaars op Zuid moeten als Ajax achter staat de boel opjutten en niet maar steeds de zelfde dreunen zingen en trommelen maar KOM OP MANNEN WIJ ZIJN AJAX,!!

    1. Widi

      Die zijn met zichzelf bezig. Niet met de ploeg. Typisch van deze tijd. Bij talkshows als Pauw en DWDD zitten de meeste mensen in het publiek ook alleen op monitors te kijken of ze in beeld zijn. Bij wielrennen gaat het er ook om dat men zelf in beeld komt. We worden elk jaar een beetje triester met zijn allen.

Comments are closed.