Gametalk Willem II– Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win een gesigneerde tekening van Justin Kluivert!

Ajax speelt zaterdagavond om 20:45 uur de uitwedstrijd in de competitie tegen Willem II Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen en dit keer opnieuw een gesigneerd exemplaar van Justin Kluivert voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Related posts

16 Comments

    1. HURBIE

      Idd dick dat zeg ik ook een tijdje ,vooral met S

      SdeJONG achter hem die twee kunnen goed samen spelen
      Siempie geeft goeie steekballen aan hem

  1. ajaxpers

    Onana
    Veltman( orejuala) wober, de ligt, viergever
    Ziyech, s.de jong, vd beek
    Neres, Dolberg (kjh), Kluivert (johnson)

    1. Bakkie

      Goeie opstelling. Maar weet haast zeker dat Keizer aan zijn vaste elf vasthoudt, met dan natuurlijk Kluivert voor Younes

  2. Jimmy1971

    Een wedstrijd om nog meer vertrouwen te tanken !!
    Volle bak erop en dan hopen dat Vitesse morgen zijn best doet ..

    1. AB: ⚽️??️?️??

      Ik zat ook net te kijken Bakkie en dacht: die hang ik niet eens aan de binnenkant van de deur van de meterkast. Wat hij maakt is geen kunst, dat is een makkie.

  3. Yindi

    Daley vandaag op de bank bij MU. Hoop dat dat nog een paar keer zo gaat. Kunnen we mooi gaan hengelen straks. Wat zou ik die graag weer bij Ajax zien.

  4. fjonkman

    Het zou mooi zijn om ff lekker vertrouwen bij te tanken en er weer 4 of 5 in het mandje te schieten, maar 1 ding telt…. 3 punten mee naar huis!!

    1. AB: ⚽️??️?️??

      Fijn dat Kluivert ook meerdere mogelijkheden krijgt om zich te bewijzen. Wordt afgerekend op 10 minuten tegen Feijenoord in een totaal bar slechte wedstrijd en een wedstrijd tegen amateurs. Geeft vertrouwen aan zo’n jongen.

Comments are closed.