Jong Ajax periodekampioen na 2-3 winst op FC Eindhoven

Jong Ajax heeft vanavond de periodetitel in de Jupiler League gepakt door met 2-3 te winnen op bezoek bij FC Eindhoven. De ploeg van Michael Reiziger kwam vlak voor rust op een 1-0 achterstand maar had na vijf minuten spelen al een voorsprong kunnen pakken, echter miste Cassierra een strafschop. Na de thee kwam Jong Ajax op toeren en was het De Wit die al snel de 1-1 scoorde. Carel Eiting maakte de 1-2 en tien minuten voor tijd besliste Jong Ajax de wedstrijd door opnieuw een doelpunt van De Wit. Dat Eindhoven nog de 2-3 scoorde mocht de pret niet drukken en met de overwinning pakt het team van Reiziger de periodetitel in de Jupiler League.

Opstelling Jong Ajax: Stan van Bladeren, Darren Sidoel, Danilho Doekhi, Leon Bergsma, Mauro Savastano (65. Bakker), Carel Eiting, Teun Bijleveld (46. Noa Lang), Dani de Wit, Noussair Mazraoui, Mateo Cassierra, Che Nunnely (77. Flemming)