Ajax O19 veegt Feyenoord O19 van de mat: 4-0

Ajax O19 heeft het goede voorbeeld gegeven door zaterdagmiddag de mini-Klassieker met 4-0 te winnen. Omdat de eerste selectie voorafgaand aan de wedstrijd een gedeeltelijke open training hield konden de spelers van Ajax O19 rekenen op enorm veel supporters. Die zagen de ploeg van John Heitinga vlak voor rust een 2-0 voorsprong pakken door doelpunten van Pereira en Ekkelenkamp. Na rust denderde Ajax O19 door en opnieuw Ekkelenkamp en Brobbey zorgden uiteindelijk voor een 4-0 overwinning. De 6e competitiezege op rij was een feit en misschien nóg belangrijker: de mini-Klassieker was in Amsterdamse handen!

Opstelling Ajax O19: El Maach; Bakboord, Botman, Kemper (70. Jensen), Bakker; Ter Heide, Pasquali, Ekkelenkamp; Ylätupa, Pereira (65. Brobbey), Nunnely (77. Schön).