Jong Ajax wint met 3-0 van Almere City

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Almere City met 3-0 gewonnen en staat weer wat steviger op de eerste plaats in de Jupiler League. Voor het elftal van trainer Reiziger wisten Mateo Cassierra, Vaclav Cerny en Noussair Mazraoui de doelpunten te maken op een goed gevuld sportpark de Toekomst. Door de overwinning staat Jong Ajax vier punten los van Fortuna Sittard en kan het komende vrijdag bij een overwinning in Deventer op Go Ahead Eagles zelfs de 1e periodetitel pakken. ‘We gaan naar Deventer om die wedstrijd te winnen. Dat er een prijs op het spel staat is leuk, maar zegt in principe nog helemaal niks. Het geeft aan dat we op dit moment goed bezig zijn, en dat klopt denk ik wel’, aldus Reiziger.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Zeefuik, Sidoel, Bergsma, Dijks, Eiting, Mazraoui (64. D. de Wit), Sinkgraven, Cerny (72. Flemming), Cassierra, Johnsen

Bron: Ajax.nl

Related posts

8 Comments

  1. Kingkong

    Net als de Dames een elftal om trots op te zijn.
    Nu het eerste nog .
    Zondag maar mee beginnen.

  2. Charlie2011

    Ja die cassierra gaat los daar. Ben bang dat hij alsnog geloosd word. En dan over 2 jaar gaat hij los in spanje of engeland ?

  3. Emilio4Ajax

    Was een leuke wedstrijd en de goal van Cassierra fenominaal. Hij had er nog zo eentje in de tweede helft, maar die ging rakelings over… Cerny loopt te veel met de bal en had onnodig veel balverlies doordat…goeie goal… Leuk elftal waar af en toe de klasse van af straalt…❌❌❌❤️??

  4. AFCA my World

    Het word nu toch echt eens tijd om cassierra tijd in het eerste te geven,zo ontzettend goed bezig ! ⚽️

Comments are closed.