Donny van de Beek: ‘Dat moet wel beter’

Het spel van Ajax begon gisteravond weer in een slakkentempo en de club moest geholpen worden door twee eigen doelpunten van Sparta. Donny van de Beek concludeert  in gesprek met AT5 dat het veel beter moet. ‘Het zat natuurlijk wel mee met twee eigen goals van Sparta. We hadden nog wel een aantal kansen, ik ook. Maar ja, wel lekker dat ze erin vliegen.’ Net zoals vele supporters vind hij het spel van Ajax niet bepaald denderend. ‘Dat moet wel beter. Er zijn gewoon bepaalde dingen, vaste dingen, kleine dingen soms ook die er nog in moeten. Daar werken we hard aan.’ Van de Beek is van mening dat Ajax klaar is voor de wedstrijd tegen 010: ‘Zeker, een mooie wedstrijd. We gaan deze week met z’n allen vol trainen. Dan moet het goed komen’. We gaan het zien Donny, we gaan het zien.

Related posts

15 Comments

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Krijgen ze dit soort teksten mee naar huis om uit het hoofd te leren? Zeg dan niks.

    1. De Nees

      Eigenlijk moeten ze de naam omdopen naar: AJAX ‘moet volgende keer echt beter’ VOETBALCLUB. Schijnt dat Frankje de Boer daar patent op heeft aangevraagd maar weet ’t niet helemaal zeker.

  2. Kingkong

    Tempo inderdaad veel te laag en te onzuivere passing gelukkig zie ik lichte verbetering in het spel van ziech

    1. HURBIE

      Wat heet traag
      slakken zijn het
      VdBeek leuk om in te vallen maar nog geen basis speler
      Zet Sde Jong daar maar neer en Dolberg op plaats Younus

  3. Kingkong

    Tempo inderdaad veel te laag en te onzuivere passing gelukkig zie ik lichte verbetering in het spel van ziyech en neres.

  4. Jimmy1971

    Younes speelt omdat hij zo goed meeverdedigd , ik wil helemaal geen vleugelspits zien die meeverdedigd en zeker niet tegen Sparta !!
    Geef mij maar zo’n Neres , daarvoor ga je wedstrijden kijken !!

  5. dickst14

    Een tegenstander als Sparta moet je vanaf minuut 1 bij de strot pakken. 1 wedstrijd in de week vol 90 minuten gaan lijkt nog teveel gevraagd.

    1. PvL020

      Ik lees hier ergens dat Keizer zegt dat alleen Youness dat kan…. dat zijn er dan 10 te weinig ?

  6. AFCA my World

    Moet beter dat weten we allemaal,maar ik geloof echt niet dat wij in kakkerlakkenstad gaan winnen,vuur ontbreekt ! ⚽️

  7. Forever nr14

    Geen strijd en passie bij deze kleutertjes, als je dat niet op kunt brengen 90 minuten lang, wat mot je dan hier? Volgnde week geen strijd en passie, ga je niks pakken daar

Comments are closed.