There are no ads, please add some


Opstellingen ADO – Ajax

Vanmiddag neemt Ajax het in de Hofstad het op tegen ADO met een wat aangepaste opstelling. De gebruikelijke verdediging staat achter het aangepaste middenveld want Frenkie de Jong staat weer in de basis. Kasper Dolberg en David Neres beginnen op de bank en Klaas Jan Huntelaar begint tussen Amin Younes en Justin Kluivert. De wedstrijd begint om 14:30 uur en Bas Nijhuis heeft de eer het spel te begeleiden.

Opstelling ADO:Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker; Becker, El Khayati, Immers, Hooi; Johnsen

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Mitchell Dijks; Donny van de Beek, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech; Justin Kluivert, Klaas Jan Huntelaar, Amin Younes.


Gerelateerde posts

160 reacties

 1. ajaxpers

  RB en LB is een grote zorg, verder ga ik uit van een 0-3 en hopelijk een invalbeurt en een doelpunt voor Dolberg.

  1. Yindi

   Helaas, ajaxpers. Sukkelige opmerking van jou. Jij roept iedereen na.
   Dijks is idd. wel jammer. Zeker voor KJ, want van hem zal hij weinig bruikbare ballen krijgen.

 2. Basisspeler

  Drie zaken waar ik veaagtekens bij zet.
  Waarom geen 3-4-3 met Siem de Jong of Schöne erbij?
  Waarom nog steeds Dijks? Keizer is toch niet blind??
  Waarom geen vleugels met Neres en Kluivert.
  Ajax strlt niet de beste spelers op.

 3. Iamsterdam2015

  Er is niemand anders voor Dijks. Sinkgraven ( nog steeds) niet inzetbaar en die bolle oostenrijker kennelijk nog ziek. Op dijks en younnes na beste opstelling (en nee ik klets niemand na ben alleen te laat met commentaar geven🙈🙈😂)

 4. bs

  Younes zien we wederom niet … Dijks als vanouds. Kluivert niet sterk. We hebben toch meer kwaliteit in de selectie…..

  1. dennis78

   tja veel meer keus is er niet. als ik naar de bank van elke tegenstander kijk dan zitten er daar 5 meer als bij Ajax.

 5. -buitenkantje rechts-

  Younes wederom een drama.. hoe kan je als buitenspeler zo’n voorzet uit je poten krijgen.. Dijks zet nog beter voor dan Younes. Ook 100% kansen zijn niet asn hem besteed.
  Links Kluivert.. rechts Neres!!!

 6. Yindi

  Kluivert niet in de wedstrijd. Neres lijkt me logisch voor de 2e helft. Frenkie laat het hart van een liefhebber sneller kloppen!! Younes er uit voor Dolberg op links lijkt me ook wel wat nu. Conclusies 1e helft. Hopelijk valt de tweede snel.

  1. -buitenkantje rechts-

   Kluivert te veel ego.. speelt niet in het belang van het team, maar om zichzelf in de etalage te zetten. Houdt ook zijn positie niet.. Kruipt net als Younes steeds naar binnen.. buitenspelers deze wedstrijd zwak, waarbij Younes het zoals gewoonlijk nog bonter maakt.

 7. Basisspeler

  Onthutsend zwak Ajax in de 2e helft. Ado in Naaihuis een 12e man in het veld.
  Geen beweging…

 8. KBouter

  Dramatisch tweede helft…door domme fouten speel je Ado in de kaart en gaan ze jagen en krijgen het tokkie volk achter zich.

  En dat gaat kaarten kosten!

  Ben benieuwd hoe Keizer hier op anticipeert.

  1. Vak 120

   Nu zie je hoe zwak Keizer is! Dit word dadelijk 1-1! Hij moet wat omzetten maar plan B kent hij niet

  2. bs

   Keizer anticipeert niet. Laat het eerst zover komen dat het 1-1 staat en brengt dan Dolberg in. Die mag het dan opknappen en als dat niet lukt heeft ie een reden om hem de volgende keer weer te passeren. Ongelofelijk wat we deze middag weer te zien en te verstouwen krijgen… met psv-fey voor de deur (maar ja als we het zelf laten afweten….)

 9. fjonkman

  Hier gaan we dus zo tegen die goal aan lopen. Je hoeft maar 1 keer per week te vlammen, en dan nog laat je je zo in de zeik nemen. Wat een dramatisch slecht spel de 2e helft. Weer dat arrogante heen en weer geschuif met die bal, misselijkmakend gewoon!!

 10. Iamsterdam2015

  Pfffffft. Het gaat weer de goeie kant op….not!!! Wat denk je er van Keizer???? Wissels misschien????

  1. -buitenkantje rechts-

   Ongeschikt.. wat is de hand van Keizer? Wat wil hij nou eigenlijk?? De hele week om te trainen.. wat gebeurt daar eigenlijk op het trainingsveld?! Zie geen enkele verbetering!

   Godver!! 1-1

   1. M800M

    Helemaal eens, en daarbij dit wordt het zoveelste puntenverlies op het conto van Keizer met zn achtelijke wissels. Maarja als het TH hem ontslaat moeten ze redelijkerwijs zelf ook opstappen en dat gaan ze niet doen. We zijn nog lang niet van hem af vrees ik

 11. -buitenkantje rechts-

  Sukkels!!! Jochies.. Zit een Siem en Lasse op de bank.. Donny heeft geel.. zit tegen rood aan. Wisselt hij Kluivert voor Neres.

  1. -buitenkantje rechts-

   Hahaha!!!! Wat een enorrme sukkel is die Keizer. De beste man wisselen.. jongejonge.. Younes eruit.. extra man middenveld met Lasse.. dat had je moeten doen.

 12. Iamsterdam2015

  TOTAAL ONGESCHIKT. ik zei het paar weken terug en ik zrg net nu weer!!!! In de 1e helft heer en meester en de 2e helft PRUTSERS 1e klas. Hahahaha wat een ….. nou laat maar eigenlijk

 13. ajaxpers

  De maat is vol. Weg met Keijzer. Ga ergens anders het vak leren. Wij verdienen een trainer die er klaar voor is

 14. Vak 120

  Wat een wissel Keizer!!!! De beste voetballer er af….gvd stamp die kut Keizer vandaag nog buiten..waardeloze amateur trainer!

 15. Widi

  Ik vind het meestal gezeur als hier vooraf al over de scheidsrechter gezeurd wordt. Maar deze man lijkt echt tegen Ajax te fluiten.

  1. KBouter

   Bullshit…eerste helft zoveel kwaliteitsverschil en tweede helft een totaal slordig en zeer slecht Ajax.

   Om dan de scheidsrechter hiervan de schuld te geven….

 16. Ajaxslied

  Waar zijn al die zeikerds die perse Huntelaar wilde en Dolberg op de bank. Zoals je allemaal kan zien komt ook Huntelaar niet aan de bak met dit Ajax.

   1. Ajaxslied

    Lol nee dit is makkelijk van jou. Ik zeg al vanaf het begin dat Dolberg niet draait door de backs en buitenspelers die hij heeft en dat er met Huntelaar niks zal veranderen want het blijft klote aanvoer. Het doet me gewoon pijn dat zo’n groot talent als Dolberg kapot gemaakt word.

    1. Vak 120

     Dat is waar,maar KJH scoort de laatste weken toch makkelijker dan dolberg? Dus dan kies je automatisch toch voor huntelaar?

     1. Ajaxslied

      Ik zou met allebei gaan spelen alleen dan Dolberg op linksbuiten gewoon 4-3-3 in plaats van dat achterlijke 4-2-4.

 17. fjonkman

  Wat een kansloos voetbal wat Ajax weer op de mat legt. Onvoorstelbaar dat ze het zo uit handen geven. Dit seizoen gaat weer uit als een nachtkaars. Als je al tegen een ploeg als ADO de boel zo verpest, dan verdien je ook niks.

 18. swa

  Keizer out. Wat een prutser. Zo n groot verschil met vorig seizoen. Hij kan er geen pannekoek van.

  1. PvL020

   Weinig bwn ik bang die bik Ajax willen trainen…. misschien vindt het TH het wel tijd voor Reiziger 😂

 19. Geenemotie

  Ajax laat zien de dat het een matig team heeft. Waardeloze instelling. Tweede helft bagger. Als je niet van Ado kunt winnen dan …….

 20. fjonkman

  Btw… triest voor Kishna deze aftocht.. die jongen verdiende de winnende te maken vandaag tegen dit onthutsend zwakke Ajax. Keizer laat zien dat hij echt niet geschikt is voor dit niveau. En dan mag Dolberg nog 5 minuten meedoen om nog iets te forceren????

 21. bs

  Ja hoor Keizer. Topzet van je 5 min voor tijd Dolberg er in! Wat is de boodschap?? Die had je een half uur geleden moeten geven.

 22. Ab: Ik mis Johan.

  Ik begrijp dat Frenky de beste man was? Daarom gewisseld? Younes weer de slechtste? Daarom blijven staan?

  1. bs

   Ajax mist iedere kans om er weer bij te komen en wil graag weer in de achtervolging in de tweede competitiehelft. Dit is in ieder geval een dik verdiend gelijkspel.

 23. Geenemotie

  Instelling is zo matig. Mis echte wil om te winnen. Gelukkig geen europees voetbal. We hebben daar ook niets te zoeken. Het is gewoon een matig team

 24. M800M

  Bergkamp, vd Sar en alle andere pannekoeken die zo nodig deze totaal ongeschikte Keizer aan moesten stellen, waar zijn jullie nu?! Neem je verantwoordelijkheid! Jullie hebben eigenhandig de club van europees finalist naar eredivisie middenmoot geholpen!

  1. Basisspeler

   Straks zeggen dat we hier dik hadden moeten winnen. Dat de kansen er niet in gingen. Tja, daardoor geen CL, geen EL, geen kampioenschap?
   We zijn ver, heel ver van het padje af. Hoop dat het besef nou eens bij meer mensen komt.
   Nu Keizer, Spijkerman weg. Winter naar de jeugd. Laudrup met eigen assistent aanstellen.

   Tjonge dat we zelfs in de eredivisie het niveau niet aan kunnen. Top 5 met deze staf en deze opstelling is max!

  1. Yindi

   Ik denk toch dat Keizer zijn conclusie mag trekken. Bergkamp en vd Sar maken de opstelling niet en zitten niet op de bank. Als je Frenkie wisselt en Dolberg de LAATSTE 5 minuten brengt lijkt het mij tijd dat je gewoon opstapt.!!

   1. Vak 120

    Juist!! Keizer laat vandaag op meerdere punten zien dat hij ajax onwaardig is! Al zet ik voort mijn twijfels bij heel de staf

 25. stylo1984

  Ben helemaal klaar met dit waardeloze hoere zootje… hele beleid, staf, team 1 grote tering zooi!!

 26. Iamsterdam2015

  Wat een drama man man man man!!!!
  Zal je zien dat die kakkies vanmiddag verliezen en had je gelijk kunnen komen. Jeetje wat is dit slecht slecht slecht!!! Dot krijg je eind van het seizoen op je neus!!!!!!!

 27. KBouter

  Twee punten naar de kloten, maar wat ik erger vind is het fucking vertoonde spel.

  Ajax onwaardig voetbal..dat wij verdomme ons laten afbluffen door zo’n gevangenis elftal!!

  Niét te bevatten het verschil in eerste en tweede helft.

 28. Jeroen68

  Ik ben erg benieuwd naar het commentaar van Keizer … Ik ben zo klaar met deze trainer !!!!

 29. Ajaxfoort

  Dit wordt een rampseizoen. Wat een gerotzooi zeg. Ik heb me ook weer mateloos geergerd aan die Onana. Wat kan die man toch klooien. Ik zou zeggen geef van Leer een kans.

 30. fjonkman

  Wat een schande!!! Om je kapot te schanen dit!!!! Ajax afgezakt tot middenmoter in de fokking eredivisie!!!! Weer die vervloekte kut instelling, die totaal ongepaste arrogantie, terwijl je de kwaliteit niet hebt om te denken dat je die 0-1 wel over de streep kunt trekken.. gadverdamme wat een verschrikkelijk schandelijke afgang!!!!!!!

 31. Ajaxfoort

  Dit wordt echt een rampseizoen. Wat een geklooi weer. En ik heb me weer geergerd aan die Onana. Wat loopt die man toch te rommelen. Geef van Leer een keer een kans zou ik zeggen.

 32. knudde32

  oprotten met deze trainer en zet er 1 neer die deze kleuters wel aan pakt schandalige tweede helft

 33. Kingkong

  Als ze nog niet begrijpen dat Keizer en Bergkamp er uit moeten geef ik het op!
  Dan is het seizoen nu over.

  1. Jeroen68

   Keizer, Spijkerman, Bergkamp, van der Sar trek het boetekleed aan en opzouten. Jullie helpen onze club naar de klote !

 34. Ab: Ik mis Johan.

  Ajax, TH proficiat, echt klasse zoals jullie acteren 👍. Iedereen die jullie de afgelopen tijd 👍 heeft gegeven hebben groot gelijk en die azijnpissers zitten er duidelijk naast. Persoonlijk zou ik per direct Spijkerman hoofdtrainer maken, Keizer als assistent en Bergkamp als supervisor. Spijkerman heeft tenslotte alles al voor het zeggen momenteel na een jaar van stilte. Gelukkig is het oude Ajax van voor die verschrikkelijke Bosz weer terug maar vooral dat fantastische wisselbeleid verdiend een groot compliment. Ik kan niet wachten op de volende wedstrijd. Oh ja, bovenstaand commentaar is gebaseerd op commentaar hier, radio verslag en commentaar op AS. Zelf de beelden, gelukkig, niet gezien.

 35. Ajaxfoort

  Er moet inderdaad een trainer met charisma worden aangesteld. Iemand die deze knulletjes eerst vertelt dat ze er geen reet van kunnen en na ze totaal te hebben afgebroken, ze opnieuw opbouwt. Als ik die verwende kop van Zyech weer zag… daar droop de verveling vanaf. Eerst weer terug naar de basis mannen.

 36. KBouter

  Visie geloof ik geen zak van…Bergkamp houd van mooi aanvallend dominerende voetbal wat hij onder Cruijff en Wenger speelde.

  Bergkamp wil denk ik niet toegeven dat hij fout is geweest met de aanstelling van Keizer en houd starrig vol en ” verschuilt” zich achter de woorden…we leiden ook trainers op. Ik heb nog steeds een beeld op mijn netvlies van vanmiddag…en die wil ik zsm resetten..
  ik zag Keizer..Spijkerman en Winter met zijn Old Spice op de bank zitten, waar geen enkele uitstraling in zat.

 37. JohnDoe77

  Dennis en Sar wilde geen Laudrup bij Keizer zetten. En Keizer heeft niet geweigerd (maar geef hem daar eens ongelijk in). Op die twee punten gaat de leiding mis! Dennis hoofdelijk verantwoordelijk maken en Sar….. geen CEO in ieder geval! En in de selectie geen Dijks meer, maar die anders maar CEO!

 38. De seijs

  Wat een slappe hap die 2e helft. Echt dit is niet ajax wat ik gezien hebt. Er moet nu echt wat gebeuren anders is het voor de winterstop al over. Wat een drama!

 39. KBouter

  Wat een gezeik over…dan is het snel over….ja jammer, geen kampioenschap maar who cares!! Fucking anti Ajax voetbal vind ik veel erger!

Reageren is niet mogelijk.