Nijhuis fluit ADO – Ajax

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen ADO Den Haag en Ajax. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en De Vries. Vierde official is Lindhout. ADO – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

37 Comments

  1. dickst14

    Geen fijne scheidsrechter voor een uitwedstrijd. Ado mag er dus een halve rugby wedstrijd van gaan meken.

      1. paulvos

        Zo spoedig mogelijk op 0 – 3 komen en dan de scheids geen mogelijkheid geven om de wedstrijd uit de hand te laten lopen dus rustig uitspelen.

      1. dickst14

        Ja Widi ik herrinner me de uitwedstrijd voor de beker tegen 010 en de competitiewedstrijd uit bij Groningen nog heel goed.

  2. AFCA my World

    Jammer dan wij bijna alleen maar kleuters hebben,hopelijk kunnen KJH en Sjeune de mankracht brengen ! ⚽️

  3. -buitenkantje rechts-

    Bas Nijhuis is deze zomer gedegradeerd uit het elite korps naar cat 1.. Hij krijgt dus ook geen CL wedstrijden meer toegewezen zoals Björn Kuipers en Makkelie wel. Bas bakte ze afgelopen seizoen kennelijk te bruin volgens de UEFA..Kostte ons het kampioenschap door tegen Groningen de goal van Linssen goed te keuren die voorafgaand een overtreding op Onana maakte. Ook gaf hij geen overduidelijke strafschop aan Sanchez in dezelfde wedstrijd. Nu werd het 1-1, terwijl het 0-2 had moeten zijn.

  4. Kingkong

    Eens Vak120 ajax hoort altijd te winnen in deze micky mouse competitie , als dit niet lukt ligt het altijd aan je zelf.

  5. Dagrump

    Dit moet eigenlijk gewoon een walk over zijn !! Ik zeg 0-4 !! Kom op mannen jullie kunnen het !! Heb er vertrouwen in !!

  6. Widi

    Ik zit CL te kijken. Schakelprogramma van Ziggo. Zie best veel mooie shirts. Retro. Het mooiste shirt ontbreekt natuurlijk.

Comments are closed.