Ajax Vrouwen naar Champions League na 3-0 winst op Standard Luik

De Ajax Vrouwen hebben zich maandag op zeer overtuigende wijze geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Het derde en beslissende groepsduel tegen Standard Luik werd overtuigend met 3-0 gewonnen en daarmee is historie geschreven. Door twee doelpunten van Van Lunteren en eentje van Bakker stond het met de rust al 3-0 en dat was uiteindelijk de genadeklap voor de vrouwen uit België. De Amsterdamse zege en het ticket voor de Champions League kwam vervolgens geen moment in gevaar en daarmee komt voor het eerst in het bestaan van de Ajax Vrouwen het kampioenenbal naar Amsterdam.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

28 Comments

    1. Marc Overdwars

      Ik wil heel graag dit jaar ook wel weer eens zo een foto. Maar dan met heren, zeker niet om de heren…..maar wel om ons eigen Ajax 1

  1. Cootje Adriaanse

    De jongetjes van Ajax en het Nederlands elftal mogen in de hoek gaan staan en leren van de dames hoe het wél moet.

  2. Jimmy1971

    Is de tendens over de hele linie in alle sporten op het moment , de vrouwen troeven de mannen af ..

  3. Widi

    Echt goed gedaan! Standard is geen slechte ploeg. Nu is verder iedere ronde meegenomen. Want de krachtsverhoudingen tussen Europese clubs zijn vergelijkbaar met die bij de mannen.

  4. JohnDoe77

    Linda? Wat cool een vrouw tussen al deze mannen! Nu is het wachten op de eerste man met de opmerking over shirtjes wisselen! ?

    1. Linda.ajax

      Er zijn ook vrouwen die een beetje verstand hebben van voetbal?
      Ik vind het leuk en ben al bijna mijn hele leven ajaxfan.
      Laat maar komen hoor die opmerking ?. Ik kan wel wat hebben.??

  5. AFCA my World

    Op naar de titel als voorbeeld voor de heren ! Kijk jullie ogen uit heren, had het ook bij jullie kunnen zijn ! ⚽️

  6. EugAjax

    Schitterende prestatie van de dames. Op naar de cup met grote oren. Was stip aan horizon van TH zou grappig zijn als die dan door de vrouwen in de kast gezet word. Zou echt lachen zijn, maar eens met Widi dat is eigenlijk onmogelijk. Mooie eerste stap derhalve

Comments are closed.