There are no ads, please add some


Ajax moet vrezen: ‘Olympique Lyon wil Ziyech als vervanger Cornet’

Na de uitschakeling in de Champions League en de Europa League wacht Ajax mogelijk nog een forse tegenvaller. Het Franse Olympique Lyon zou namelijk Hakim Ziyech willen overnemen van Ajax. Ziyech moet de vervanger worden van Maxwel Cornet die op het punt staat om Lyon te verlaten. Ziyech maakte vorig seizoen veel indruk tijdens de wedstrijden tegen Lyon en dat zijn ze in Frankrijk nog niet vergeten. Het zou een nieuwe tegenslag zijn voor Marcel Keizer, die eerder onder andere Davinson Sánchez, Davy Klaassen, Jairo Riedewald en Kenny Tete zag vertrekken uit Amsterdam.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

119 reacties

  1. FrankiC

   Nee is nee, blijkbaar zolang dat reëel is. Het is natuurlijk 5 voor 12, maar een Ziyech kan zomaar zijn kont tegen krib gooien. Hij komt erg ontevreden over de laatste week! Omdat hij anders in de winter weg is zou ik nu al Ayoup halen.

   1. Vak 120

    Ziyech tekend met zijn volle verstand een contract toch? Nu is iedereen ontevrede(ik ook)! Om nu weg te lopen ben je een zielig ventje,ik hoop dat ajax zijn poot stijf houd!

    1. FrankiC

     Zeker in het geval van Ziyech. Niet laten gaan. Hij is moeilijk vervangbaar. Ik ga ervan uit dat het TH er ook zo over denkt, maar zij hebben de ontevredenheden zelf in de hand gewerkt.

    2. Widi

     Lyon schijnt belangstelling te hebben. Zelfs dat is niet zeker. Waarom dan hier al hele discussies over Ziyech? Wie zegt dat hij wegloopt? Als je al in vak 120 zit, ben je in elk geval niet representatief voor dat vak. Jammer dat jij deze nick hebt gekozen.

    3. Bert62

     Ach het niet halen van de Europees voetbal is ook niet het einde van de wereld. Nu kunnen ze vol gaan voor het kampioenschap en dan misschien volgend jaar CL

     1. Vak 120

      Mee eens,wel jammer van de manier waar op.nice en rosenborg had allebei moeten kunnen vond ik.

     2. dickst14

      Volgend jaar moet de kampioen ook voorronde CL spelen en zullen we wederom de selectie niet op orde hebben want ze leren het nooit

   2. BobbyHaarms

    Eens FrankiC, zijn manier van juichen tegen Groningen vond ik nogal opvallend. Geniale voetballers zoals Ziyech kunnen net als op het veld onnavolgbaar zijn. Het zou me dan ook niks verbazen dat hij dwars gaat liggen als het erop aan komt en dus “gewoon” vertrekt.

    Ze beloven namelijk van alles bij Ajax maar het enige wat ze waarmaken zijn inktzwarte jaarcijfers. Maar als je zo blijft kloten en je je laatste beetje kwaliteit verkoopt houdt ook dat een keer op.

    1. Litmanen

     Bobby, iemand anders de schuld geven zoals Ziyech nu doet is niet het gedrag van een echte topper. Ziyech heeft zelf herhaaldelijk gefaald deze nieuwe jaargang. Alleen tegen Groningen was hij redelijk goed.
     Maar kijk de wedstrijd van donderdag, weer zorgt hij voor levensgevaarlijke situaties met balverlies.

     Als hij denkt dat het aan iedereen kigt behalve aan Ziyech, vraag dan maar veertig miljoen en laat lekker lopen. Ik denk dat Frenkie de Jong nu al beter is. Met Siem er bij is het probleem Ziyech dan opgelost.

     Zoals ik het nu zie blijft Ziyech eerder een stoorzender dan een sterkmaker.

    1. Widi

     Beni bedoelt volgens mij: bemoei je er niet mee. En volgens mij zit jij helemaal niet in vak 120

  2. PvL020

   Ajax heeft niks te bieden dit jaar dus ze kunnen wel niet willen verkopen maar is dat handig???

 1. DanielenRico

  We gaan toch niet onze sterkhouders verkopen, of wel soms? Moet het zwembad weer gevuld worden met geld?

  1. Iamsterdam2015

   Of wel soms Danielen Rico…..helaas ben ik niet meer verbaasd de laatste maanden.

  2. FrankiC

   Is Dolberg ook een sterkhouder? Wat doe als daar 50 mlj voor geboden wordt. Da’s veel voor een falende spits.

   1. BobbyHaarms

    Dat wel, maar een Dolberg in vorm met zijn kwaliteiten is dat natuurlijk wel, misschien zelfs wel meer dan 50 miljoen want de markt is er gek genoeg voor anno 2017…. tenzij je bij een club zit die geen moer presteert, zoals Ajax op dit moment.

   2. Indojood

    Falende spits?

    In 2016-2017 23 doelpunten, niet slecht voor iemand die als 18-jarige vanuit de A1, JA overslaand, in het eerste terecht komt. Beter dan KJH in 6 van de 7 jaren Schalke.

    Dolberg heeft nu de welbekende dip die ieder jong talent ervaart en speelt in een slecht draaiend team zonder zelfvertrouwen. Zo niet des Ajax om hem al af te serveren.

     1. -buitenkantje rechts-

      Hoho Indo..kom niet aan mijn held Marco.. In seizoen 82/83 waar jij het over hebt scoorde hij idd 13 goals, maar had daar slechts 25 wedstrijden voor nodig. Het seizoen daarop toen hij dus een basisplek kreeg scoorde hij 29x in 32 wedstrijden..
      Dolberg scoorde welliswaar 23 keer, maar had daar 48 wedstrijden voor nodig.

      Voorlopig mag hij de schoenen van Marco nog niet poetsen…

     2. Indojood

      @BR, je snapt hopelijk wat ik wil zeggen. Ook jouw held heeft wel eens droog gestaan en op het bankie gezeten, dat was onder Jopie en toen was Van Basten al wat ouder. En FrankiC komt met Traoré aanzeiken, de belichaming van nonchalance en onverschilligheid.

     3. Widi

      Daarom is het zo jammer dat ook de verstandige mensen hier zoveel kritiek blijven geven. Alle schreeuwers met wat minder inzicht zien de kans schoon om onzin te gillen.

    1. FrankiC

     Dolberg heeft al maanden geen pepernoot geraakt! Zijn vervangers in de spits, Traoré en Huntelaar, zijn frisser. Verkopen voor 50 mlj. vind ik nou niet wat je noemt afserveren, maar eerder de hoofdprijs overeenkomen. Het is me onduidelijk wat we tegenwoordig onder de woorden ‘des Ajax’ moeten verstaan.

     1. Indojood

      Traoré! Mijn god, als je het over geen pepernoot raken hebt. Veel te weinig gebracht.

      Een 19-jarig talent in een vormcrisis afserveren als faalhaas is niet des Ajax. Dolberg heeft een prima jaar achter de rug maar is er nog lang niet. Alle jonge spelers gaan door zo’n fase.

      Niet des Ajax, gappie!

     2. Litmanen

      Eens, Dolberg wordt beter en heeft een fantastische mentaliteit. Als ik dat vergelijk met de houding van Ziyech….

     3. KBouter

      Weet je wat we vanaf nu doen?

      Elke jeugdspeler die in het eerste komt, gaan we als ze een paar wedstrijden minder spelen en in de welbekende vormdip zitten maar meteen afbranden en verkopen.

     4. -buitenkantje rechts-

      Nee! Weet je wat we vanaf nu doen? We geven de jonge gastjes cie nog met knuffeltjes slapen niet direct een basisplaats op cruciale posities..
      Nee..we laten ze rustig 1à2 seizoenen invallen en rijpen achter volwassen en geroutineerde spelers.

     5. Indojood

      Waar sta jij eigenlijk voor, BR?

      Donderdag moesten er koppen rollen want de vernedering was compleet, gisteren weer niet maar een herschikking van bevoegdheden, vandaag mag Sar weer vertrekken en moet Bergkamp “kaltgestellt” worden. Vorige week moest Dolberg worden verkocht (Ziyech ook) aan de hoogste bieder want ze gooien er met de pet naar, even later mag Dolberg niet verkocht worden want we hebben twee goede spitsen nodig.

     6. -buitenkantje rechts-

      Je haalt dingen door elkaar en uit hun verband Indo.. Vanaf het begin heb ik gezegd dat concequenties moeten volgen op wat er gebeurt en wat er aan de hand is. De azijnzeikers krijgen nu zoals het lijkt hun gedeeltelijk “gelijk” over functioneren TH. Dit door een artikel van onze clubwatcher Freek. Prima! Het gaat mij niet omgelijk of ongelijk.. dat is voor kleuters. Ik kijk naar de club als geheel. Mijns inziens iser 1 zwakke plek in het TH (Sar)en een belangenverstrengeling in de functie van Bergkamp. Ik vind dat Sar moet verdwijnen (kop1) Ik vind dat Marc en Dennis zich alleen nog bezig moeten houden met aan-verkoopbeleid, gezien hun naam en netwerk. Ik vind dat je moet proberen Jordi als plaatsvervanger van Sar aan te trekken. “Functie” cultuurbewaker opheffen, omdat je dan Cruijff zelf binnen de organisatie hebt.
      Ik vind dat Keizer ongeschikt is als hoofdtrainer en plaats moet maken voor bv een Laudrup (kop2) Hij kan dan nog wel functioneren als assistent. Ik vind dat Winter en Spijkerman niks toevoegen dus kunnen verdwijnen(kop3 en 4) Het dom roepen van de bezem erdoor.. RvC en TH en Trainer moeten weg.. lijdt tot een bom die je legt onder Ajax.. Niemand die Ajax nog bestuurt. Daarmee berokken je de club enorme schade. Bovendien creëer je een machtsvacuüm waarvan je niet weet hoe die opgevuld gaat worden. Maw welke snuiters volgen de weggestuurde mensen op? Is dat een verbetering? Vandaar dus een beperkte reorganisatie en ‘herschikking’ van taken en bevoegdheden. Dit alles is gewoon een herhaling van mijn eerdere posts en is dus gewoon terug te lezen Indo. Ik proef uit jouw vraag dat je behoefte hebt aan zwart-wit. Voor of tegen.. Nuance is vaak moeilijker.
      Dan jouw herhaaldelijk appèl over het verkopen aan de hoogste bieder van oa Ziyech en Dolberg.. Dat was nav het topic waarin gesteld werd dat na Sanchez nu meer sterkhouders wilden vertrekken. Dolberg en Ziyech zouden willen vertrekken. Mijn mening is dat je alleen met gemotiveerde spelers moet werken. Als je merkt dat een speler met andere zaken(transfer) bezig is blijft hij buiten de selectie. Ook een speler zoals Ziyech die in pers kritiek heeft op het beleid zit bij mij op de bank. Kritiek prima!, maar wel binnenskamers. Dus als spelers weg willen.. verkopen aan de hoogste bieder! Ongeacht kwaliteit of status. Je moet wat dat betreft duidelijk zijn..of je bent 100% gemotiveerd, of je kan vertrekken. Hetzelfde wat Bosz trouwens deed bj Dolberg begin vorig seizoen.
      Een behoorlijke lap tekst. Maar dit kan niet even in drie, vier zinnen.

     7. Widi

      Ik ben met jou eens BR dat kreten als de bezem erdoor niets zullen brengen. Ik heb twijfels bij Jordi. Een ervaren en gelouterde mentor voor Keizer is prima. Spijkerman moet zeker weg. Winter weet ik niet. Spelers kunnen er niets aan doen als er buitenlandse belangstelling is. Maar als ze zelf graag weg willen, kun je bij een goede prijs verkopen. Maar anders moeten we deze spelers gewoon houden. Belangrijk: we moeten vooral niet alles en iedereen wegsturen. Want er staat ook niemand klaar die het wel meteen goed zal doen.

     8. Litmanen

      Ik begrijp de emotie om een Cruijff naar Ajax te halen. Maar Jordi is geen Johan en dat wordt hij ook niet.
      Jordi is een sympathieke gast maar heeft ook nog nooit op niveau gewerkt.
      Dat vdSar maar ook Bergkamp moeten vertrekken, ja, daar ga ik wel in mee.

     9. Indojood

      Lees je reactie van donderdag nog eens terug. “Er moeten koppen rollen!” Dan je reactie van gisteren. “Snap de oproepen over koppen rollen maar we willen toch dat Ajax blijft bestaan.”

      Heb jij bevestiging gekregen dat Ziyech en Dolberg ongemotiveerd zouden zijn? Je gaat net zoals iedereen op een geruchtje af terwijl je regelmatig laat weten niets te kunnen met ongefundeerde verhalen.

      Niks dingen uit elkaar en uit hun verband halen. Het staat er gewoon geschreven hoor.

     10. KBouter

      BR…dat is andere koek waar ik het wel gedeelte mee eens ben.

      Extreme talenten kunnen er wel gelijk staan, maar op dit moment denk ik dat je de Ligt en ook Dolberg kunt wisselen met een ander. Voor de meeste Nederlandse wedstrijden zullen ze goed genoeg zijn en krijgen ze toch nog heel wat wedstrijden in hun benen.

     11. Litmanen

      Ik heb steeds gezegd, hou De Ligt in de luwte, geweldig talent maar hij maakt echt elke wedstrijd een fout waaruit gescoord wordt. Elke wedstrijd!
      Dan kun je wel zeggen dat alle verdedigers shit zijn, maar Viergever is gewoon een hele goede verdediger en Veltman staat in Oranje ( De Boer, Bosz, Keizer en Advocaat zijn naturrlijk gek volgens de Gijp volgers).

      Iedereen laat steken vallen, Sanchez was ook niet altijd brandschoon, maar De Ligt had tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden.

      Waarom dat niet gebeurd is moeten we aan Bergkamp en vdSar vragen……..

     12. Widi

      Ik was werkelijk verbaasd dat Advocaat Veltman weer heeft geselecteerd. Daar heb Gijp niet voor nodig. En ook niemand anders. Hij straalt in het veld niets uit. Grijpt zelden daadkrachtig in. Jij schrijft hier ook wel zinnige dingen over voetbal vind ik. Daarom snap ik echt niet dat jij Veltman zo goed vindt. Familie? Of? Maakt ook niet uit. Over de Ligt heb ik hetzelfde geschreven. Tot nu toe waren er niet genoeg verdedigers om hem even in de luwte te plaatsen. Zelfs Dijks speelt. Dat zegt genoeg.

     13. Litmanen

      Ik vind Veltman in tegenstelling tot al die haters gewoon een goede voetballer. En blijkbaar vinden de verantwoordelijke trainers dat ook.
      Meer is er niet.
      Ik vind dat De Ligt kapot gemaakt wordt op deze manier. Doodzonde.

     14. Ab is fan van Johan en Jonk

      Droplul, niemand haat Veltman. Hij is gewoon niet zo’n goede voetballer als je denkt. Zit een groot verschil tussen.

     15. De Nees

      En de magic formula is inmiddels ontdekt: Dolberg en Huntelaar samen voorin, Dolberg als valse spits of komend van links. Dat werkte afgelopen 2 keer als een tiet.

     16. Emilio4Ajax

      Het 4-2-4 systeem werkte verrassend goed en smaakt naar meer, maar wel moet je af en toe de vleugels laten inzakken op het middenveld om de balans te bewaren. Dat kan met beide tegelijk of één van beide afwisselend links en rechts om zo de verdediging te ontregelen…

     17. Indojood

      4-2-4 was een noodoplossing om iets af te dwingen en dat lukte omdat Rosenborg werd verrast. Zou het niet als vaste speelwijze willen zien. Staat gelijk aan zelfmoord. Johan heeft altijd gezegd dat de strijd op het middenveld wordt gewonnen.

     18. Emilio4Ajax

      Ik weet ook wel dat 4-2-4 een noodoplossing was. Hoef je mij niet te vertellen, maar dat wil niet zeggen dat het verrassingsmoment zo groot was dat het resulteerde in 2 doelpunten. Het is dan zeker niet verkeerd om naar flexibele oplossingen te zoeken die er voor zorgen dat je onvoorspelbaar bent en iedere tegenstander ontregeld zonder dat er wissels nodig zijn…❌❌❌❤️🍻😎

     19. Litmanen

      Als je met een tien wil spelen a la Litmanen, dan kun je Ziyech verkopen. Ajax zal namelijk altijd met vleugelspelers spelen.

     20. Indojood

      Ziyech kan prima op 10 maar het gaat alleen in 3-4-3. LvG speelde 3-4-3 met Rijkaard op 6 en Litmanen op 10.

     21. Amoebe

      4-3-3 of 3-4-3 kunnen tegelijk worden gespeeld…kwestie balbezit of niet.

      Verder is het hele systeem nog te fine tunen naar de spelers die je hebt!

      Het ajax systeem kun je op verschillende manieren spelen.

      Cruciaal is wat mij betreft de inschuivende verdediger die het 3-4-3 maakt in balbezit en het bezet houden van de flanken.

  1. BobbyHaarms

   Klopt. Tenzij Ziyech zelf ook weg wil dan is ie niet meer te houden en ben je hem gewoon kwijt.

 2. Guacamole

  Mensen Ziyech verkopen voor 50-60 mil. Dolberg ook voor dat bedrag. En dit jaar nieuwe jongens gaan klaar stomen. Voor volgend jaar Europees. Let wel 1 jaar geen Europees en de waarde van spelers dalen keihard. Dus verkopen!!

   1. Janneman16

    waarom niet met eigen jeugd of wat we al hebben. het seizoen is toch naar de knoppen. er zwerven meer dan 70 Ajax spelers in Europa rond. ze worden alleen veel te vroeg weggehaald. ik denk dat er veel potentieel zit in de spelers die ze nu allemaal hebben. alleen beetje jong dus een jaar laten rijpen en niet meteen alle wedstrijden in het eerste laten spelen.

  1. Widi

   Wat is dat toch voor gelul met Europees?????? We spelen competitie. En ik wil graag landskampioen worden.

    1. Widi

     Je begrijpt mij niet. Ik wil niet cashen. Ik wil deze spelers houden en kampioen worden. Ik heb niets aan cash. Ajax is een voetbalclub. Weet je zeker dat je niet liever bij een beleggingsclubje wil? Dan kun je cashen. Ik wil voetballen.

 3. Guacamole

  Mensen Ziyech verkopen voor 50-60 mil. Dolberg ook voor dat bedrag. En dit jaar nieuwe jongens gaan klaar stomen. Voor volgend jaar Europees. Let wel 1 jaar geen Europees en de waarde van spelers dalen keihard. Dus verkopen!!1

 4. jojo123

  Ziyech gaf al aan dat Ajax versterkingen moest halen. Was ook te merken tegen Rosenborg. Czerny te licht, Veltman zwak, De Ligt te jong/licht, linksback heeft nog tijd nodig, Schone als VM te langzaam, Van Beek nog jong etc… Dit was eigenlijk ook al te zien vorig jaar dat hetteam te licht is… Lyon ziet gewoon wie de beste waren tijdens de wedstrijden, nu Dolberg nog …

  1. Basisspeler

   Ziyech loopt gefrustreerd rond. Sterkhouders worden verkocht en versterkingen blijven uit, ondanks toezeggingen. Zie ook zijn uitlatingen in de pers.

 5. Basisspeler

  Wil niet zwartgallig zijn, maar vermoed dat zowel Dolberg als Ziyech nog verkocht worden.

  1. BobbyHaarms

   Ben ik ook bang voor. Als ze ontevreden zijn en er komt een bod dan ben je ze uiteindelijk gewoon kwijt.

  2. De Nees

   Wij supporters denken 100% aan voetbal, wij kunnen niet anders maar vergeet niet Ajax is een NV! Dat moet omzet en winst maken. Naar buiten toe presenteren zij zich als clubmensen, maar intern wordt als bedrijfsmanagers gehandeld, daarom laat je niet voor de gek houden jongens. Als een goed bod komt dan zijn Ziyech en Dolberg weg, zo’n zak geld laten ze niet lopen, d’r komt even een stortvloed aan shit maar dat calculeren ze in. Vervangers staan al klaar met Siem en Frenkie, na 2 winstpartijen praat niemand meer over die verkoop en juicht men voor de 2 vervangers. Supporters en media zijn opportunisten, daar rekenen ze op.

   1. Widi

    Is dat zo De Nees? Ik zie hier opvallend veel supporters die over “verkopen” praten. En transferwaarden.

   2. De Nees

    Jawel we kletsen ook wel mee over bedragen e.d. Toch bottom line voor ons supporters is het sportief succes, terwijl een manager met 1 oog kijkt naar de kas en 1 oog naar het veld.

 6. Iedereen heeft een mening

  Als dat inderdaad zo is dan zal hij wel vertrekken. Ziyech ziet ook dat de beloftes (als die inderdaad gedaan zijn) niet worden nagekomen. Het elftal is grotendeels krachteloos, directie/TH waar het “rommelt”. Dus waarom zou hij moeten blijven????

 7. stylo1984

  Als ziyech weg zou gaan, zou ik hem groot gelijk geven… als rvc en van der sar schijt hebben aan ajax dan waarom ziyech niet

 8. AFCA my World

  Het laatste beetje kwaliteit verkopen,en degradatie voetbal gaan spelen ? Is dat wat het TH en de RvC wil ? ⚽️

 9. Jimmy1971

  Dit gaat niet goed komen , je ziet en hoort aan Ziyech dat hij niet blij is !!
  Ga maar vast zijn vervanger ( in Utrecht ) zoeken , Marc ..

 10. Brokamp

  Zal mij benieuwen of hij gaat. Ik vind Lyon geen grotere club dan Ajax. In Nederland speelt hij voor het kampioenschap dat gaat in Frankrijk niet gebeuren. Als hij gaat minimaal het bedrag wat ook voor Dolberg staat.
  Hij is toch immers veel verder in zijn ontwikkeling en een redelijk garriveerde speler. Beiden minimaal 50 M. Daarna uithuilen en opnieuw beginnen.

  1. Indojood

   Mijn favoriete uitspraak vanaf nu:

   Uithuilen en opnieuw beginnen.

   Kan je overal voor gebruiken.

    1. Indojood

     Klopt, ik zit in de sarcasme-modus.

     Een dergelijke uitspraak is voor mij het ultieme bewijs dat je geen ambitie hebt als supporter. Brokamp past beter bij MVV.

     1. Widi

      Ik begrijp je sarcasme. Ik weet waar je staat. Maar ik ben zelf heel bang dat een club als Ajax inderdaad echt IEDER jaar opnieuw moet beginnen omdat er in het buitenland veel hogere salarissen worden betaald. Ieder jaar zal er aan onze beste spelers worden getrokken. En ieder jaar raken we ze kwijt. Zelfs als we het salarisplafond dubbel zo hoog maken, wat al niet verantwoord is.

     2. Indojood

      @Widi en Basisspeler.

      Wil het best tot vervelens toe herhalen. We zijn in NL ook al een paar jaar niet meer de beste. Ook onze concurrenten verliezen hun beste spelers door hogere salarissen.

     3. Ajax1958

      Als je ieder jaar kampioen wordt en CL speelt scheelt dat elk jaar minimaal 20 milj € , dus dat kan je aan salaris extra uitgeven om spelers te behouden of aan te trekken. Dis we hadden idd het Bayern van Nederland moeten zijn, maar helaas…..

 11. Indojood

  Als ik Ziyech was, zou ik weggaan, al heb ik het idee dat hij niet graag ver van zijn familie is.

  Zowel club als supporters huilen graag uit en beginnen opnieuw. Ik lees vandaag dat Sar niet van de lijn gaat afwijken. Wat moet je nou bij zo’n ambitieloos zootje ongeregeld.

  1. Basisspeler

   Heb al eerder geschreven.. TH evalueert zichzelf en kan daardoor jaar na jaar falen en maar door gaan. Met deze uitspraak bewijst Sar dit. Totaal ongeschikt voor zijn functie zoals hij zelf ook vond in zijn beginperiode.

   1. De Nees

    Ik las dat vanochtend en moest al lachen. Dat riedeltje van catweasel Sar kon je op wachten binnen 48 uur. ‘We gaan door op de ingeslagen weg’ zo vaak al gehoord afgelopen 6 jaar, lachwekkend weer.😛

 12. TikkieTakkie

  Hopen dat ze hun pootje stijf houden en nee zeggen! Marc zegt wel dat hij nietswil verkopen maar als er eenmaal een groot bedrag komt te staan dan staan ze daar met de bek voo tanden en willen ze toch meewerken en hem weg laten! Maar met Ziyech mag dat niet gebeuren! Een van de beste voetballers die we hebben mag niet vertrekken in deze periode!

 13. Slingertje.

  Nu Ajax geen Europeesvoetbal speelt zullen er een aantal spelers willen vertrekken dus we gaan nog een spannende week tegemoet.

 14. -buitenkantje rechts-

  De verleiding is denk ik groot voor Ziyech om het zinkend schip te verlaten.. TH functioneert niet meer. Eerste lid TH is opgestapt. Trainer ligt onder vuur.. Beloofde versterkingen blijven uit.. Geen CL en EL meer..
  Als ik zijn zaakwaarnemer was en met een mooie aanbieding op zak zou ik zeggen..Doen!!

 15. dickst14

  Ik denk dat ziyech het gehad heeft met alle loze beloftes en verkopen van de rvc en het technisch hart en zal aansturen op een vertrek

 16. Yindi

  Of topic: men denkt bij Ajax aan een nieuwe naam voor het TH. Waarschijnlijk gaat dat THI heten. Technisch Hart Infarct!!!

 17. Stamhoofd

  Bij een goed bod gewoon verkopen. Veel onnodig balverlies. Kunnen we beter Frenkie op die positie ervaring op laten doen voor volgend seizoen. Ayoub en Siem erbij en je middenveld is prima op orde.

  1. JohnDoe77

   Stam, het team is niet in vorm en Ziyech teleurgesteld in het transferbeleid. Hij kan subliem goed voetballen, alleen loopt hij er nu een beetje bij als destijds bij Twente. Aan het TH om de juiste manier te vinden om het beste uit Ziyech te halen!

 18. -buitenkantje rechts-

  Je zal als dure aankoop van €15 milj gehaald zijn en op de tribune geplaatst worden.. Dat terwijl er wel 3!! Keepers op de bank zitten.. Wel eens van peoplemanagement gehoord?

  1. KBouter

   Volgens mij zitten er altijd 2 keepers op de bank, en met Internationale wedstrijden 1 extra op de tribune.

   Of ik moet het verkeerd hebben

 19. JohnDoe77

  Tsja… we zijn terug in de tijd, alleen hadden we toen JC die een coup pleegde! Nu is het aan ons om op te staan en te laten horen dat we een Ajax waardige selectie verwachten. Met gedurfd aanvalsspel en solide verdediging! TH; alleen nog goede spelers halen en pas een speler laten gaan als er een waardige vervanger binnen is! Dat is nu op geen enkele positie het geval! En als ze met een onmogelijk bod komen, Dijks langs de plastisch chirurg en op de trein zetten!

 20. Roybalder

  K hoop dat overmars bij zn standpunt blijft: NIKS MEER VERKOPEN!! Gewoon de selectie bij elkaar houden en nu weer gaan voor toch een goed seizoen!

 21. Charka53

  Nu we toch aan het afglijden zijn kan Ziyech ook weg hoor we gaan gewoon met de A1 aan de slag

 22. a.p.

  voor mij heeft hij gelijk als hij weg kan.. ik zou het zelf heel jammer vinden maar dat heeft iedere leidinggevende bij Ajax schuld aan. En Ajax krijgt nog meer miljoenen voor op de Bank

 23. a.p.

  oja straks Dolberg ook nog. We hebben nog een paar dagen voor ja of niet. ook dit zal ik jammer vinden maaaarrrrr….

 24. JohnDoe77

  Die Sem020 moet denk ik Sem12 zijn gezien het niveau van zijn opmerkingen altijd. Ook nu weer over Ziyech; “Laat hem oproten hij kan toch niets meer”…?!

  Wat een enorme kleuter!

 25. Remco072

  Gewoon de hele club in de verkoop…. ben er wel klaar mee inmiddels. Ik ga me meer richten op dameshockey.

Reageren is niet mogelijk.