Ziyech terug in Marokkaanse selectie

Hakim Ziyech is door bondscoach Herve Renard geselecteerd voor de nationale selectie van Marokko. De middenvelder van Ajax leefde lange tijd in onmin met de bondscoach, die hem in januari van dit jaar passeerde voor de strijd om de Afrika Cup. Een persoonlijke kwestie tussen hem en Renard was daarvoor de reden. Twee maanden geleden kwam Renard op bezoek in Amsterdam voor een verzoenend gesprek met Ziyech en dat heeft er toe geleid dat Ziyech nu weer is opgenomen in de selectie. Marokko speelt op 1 en 5 september de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Mali.

Bron: Twitter

Related posts

16 Comments

  1. KBouter

    Mooi…tegen Mali, dat zijn wedstrijden die goed zijn voor zijn eigen vertrouwen en om zo snel mogelijk weer de Ziyech te zijn, zoals hij hoort te zijn.

    Dit kan mooi het begin zijn om zijn beste vorm weer te vinden.

  2. Indojood

    Goede speler die door zijn persoonlijkheid de meningen verdeelt. Ik ben een fan. Had afgelopen zondag een assist en een goal. Echt gelul van de media.

  3. JBajax

    Mee eens! Top speler met een goede mentaliteit. Ligt volgens mij ook goed in de groep en hij zou van mij de aanvoerdersband mogen hebben!

  4. Brokamp

    KBouter, een prima idee om hem aanvoerder te maken. Hij is al een voorbeeld voor de anderen uitkomen. Met dank aan van Basten en Blind die hun ego lieten prefeleren boven deze topper. Goh wat een eikels, kan er no kwaad over worden.

  5. Brokamp

    Sorry KBouter, het was voor JBajax bedoeld, al ben ik het ook met jou verhaal helemaal eens

    1. Marc Overdwars

      Ja blijft dubbel heel erg zonde Hurbie. Zonde voor het NL’s 11 tal, je kon hem zo goed gebruiken! En zonde voor Ajax, je bent hem bij interlands veel langer kwijt (Naar oa Verwegistan) en tijdens de Afrika cup ben je hem een aantal wedstrijden kwijt.

  6. JohnDoe77

    Ziyech is een trotse man! Leuk dat hij weer mee doet, niet meer terugkijken! Hopelijk haalt hij er energie uit waar Ajax ook weer van kan profiteren!

Comments are closed.