‘Ajax wil ook linksback Angulo van Deportivo Cali’

Ajax blijft interesse houden in spelers uit Colombia en nadat het eerder Mateo Cassierra en Luis Orejuela wist over te nemen van Deportivo Cali is het nu linksback Jeison Angulo die volgens journalist Yordi Yamali kan rekenen op belangstelling van Ajax.

Trainer Cardena van Deportivo Cali heeft laten weten dat hij rekening houdt met een vertrek van zijn 21-jarige linksback naar Ajax waar hij de concurrentie zal moeten aangaan met Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven. Angulo speelde dit seizoen 29 wedstrijden voor Deportivo Cali als basisspeler.

Bron: Twitter

https://twitter.com/TheFev/status/897559158060462080

Related posts

121 Comments

    1. BobbyHaarms

      Er zullen hoe dan ook verdedigers bij moeten komen als de eigen jeugd (nog) niet in staat is de concurrentie volledig aan te gaan. Spelers worden tegenwoordig al na 1 goed seizoen weggekocht waardoor je als talent te snel gebracht moet worden en dat werkt niet, en al helemaal niet bij een club als Ajax. Wat dat betreft ging het wel perfect bij Klaassen/Vd Beek..zo hoort het!

      En om nou te zeggen dat je verdedigend de hele wereld aankan met Veltman en Dijks….nou nee, niet echt.

      1. De seijs

        En dan zijn er van die beter weters die dan zeggen dat de jeugd geen kans krijgt. Dat we ze niet op kunnen leiden. Dat we Jonk nodig hebben.? En een waardeloos bestuur hebben! Jij zegt het hier precies zoals het is BH.

        1. AjaxKat

          Off topic: Telegraaf meldt dat Sanchez persoonlijk rond is met Spurs, maar de clubs liggen nog mijlenver uit elkaar.

          1. AjaxKat

            Off topic 2: Telegraaf meldt dat de koers van Britse pond tov euro in het voordeel werkt van Ajax inzake de transfer van Sanchez. Ajax kan ‘achterover leunen’, meldt De Telegraaf.

          2. FrankiC

            Huh???
            Vraagprijs is in €€€. Werkt dus nooit in ons nadeel. Hoe langer het duurt hoe duurder het wordt voor de Spurs, die dus beter snel akkoord moeten geven op de vraagprijs, zodat het voor hen goedkoper is. Als een anders grote club ook gaat bieden gaat het sneller.

            En een Spurs-Belg onze kant op graag. Zoals De Nees al opperde: Vertonghen op 6

        2. BobbyHaarms

          Nou dat er een aantal dingen niet best gaan bij Ajax is wel zeker. En ja dat reken ik vooral ook het TH én het bestuur aan. En er schort wel degelijk van alles aan de opleiding. We gaan het zien, maar ik zeg je nu al dat binnen nu en 2 jaar de doorstroming van de jeugd nagenoeg stopt op deze manier. Nu al worden er ontelbaar veel talentjes uit Oostbloklanden gehaald en spelers voor het eerste komen ook bijna niet meer van eigen bodem. Waar zijn die Nederlandse talenten nou? Ajax begint zelfs een beetje op psv te lijken op deze manier..

          1. Litmanen

            Bobby, kan het technisch hart er wat aan doen dat er een matige generatie aankomt? Dat is toch vaker gebeurd? Laat ze zorgen dat talentvolle spelers op hun twintigste niet de benen nemen als ze er een keer naast staan.

            Dat is wat er de laatste twee jaar mis is gegaan. Dan hadden Bazoer, Ghazi, Riedewald en Tete gewoon op hun beurt gewacht en waren we nu niet in paniek. Pas die contracten aan! Zorg er voor dat ze niet meer zo makkelijk weg kunnen lopen zonder konsekwenties!
            En dat transferwindow, daar moeten Fifa en Uefa direct mee aan de slag. Niet per land maar de hele wereld.

          2. BobbyHaarms

            En dit was een gouden lichting Litmanen, het blijft doodzonde dat deze Nederlandse talenten zo gemakkelijk via de achterdeur zijn verdwenen.

            Wat die transferwindow betreft pleit ik al veel langer voor een stop per 1 july. Voorbereiding nieuwe seizoen begint al in juni en dit verstoort op alle vlakken je voorbereiding op bv. CL plaatsing. Je praat hier over prestige en vele miljoenen die je door dit gelul misloopt! Om over de competitie nog maar te zwijgen.

          3. Indojood

            Het blijft verbazingwekkend dat veel supporters het complete plaatje niet bekijken en niet zien dat we steeds verder afglijden. Alles wordt maar met de mantel der liefde bedekt; “Ze doen toch hun best” en dat soort uitspraken. Een Vd Boog of Jaakke zou al lang weggejaagd zijn. Ik pleit niet voor het ontslag van de heren maar ze hebben wel erg veel krediet bij het gepeupel. Komt door hun status als oud-speler maar ik vind dat een drogreden. Keihard werken maar keer op keer dezelfde fout maken is uitermate dom. Op de werkvloer wordt dat ook niet getolereerd, dat weet een ieder van ons (tenzij je een ambtenaar bent, dan kom je er wel eens mee weg).

          4. Iamsterdam2015

            Klopt Indojood maar ik vraag mij dan af hoe het in GODSNAAM mogelijk is om keer op keer die fout(ten) te maken!? Kennelijk wordt het toegestaan en zullen er in de toekomst zolang dit beleidt wordt toegepast altijd dezelfde ” fouten” worden gemaakt. En hahaha ik ben ambtenaar en trust me bij ons kan het echt niet.

          5. Indojood

            Daarom zei ik ook wel eens.?

            Ja, het wordt blijkbaar toegestaan. Men houdt elkaar de hand boven het hoofd, anders kan ik het niet verklaren. En het vele geld verbloemt de hele zaak. Kom al heel wat jaartjes bij Ajax (sinds 1979 met tussenpozen) maar sinds 2013-2014 heb ik alleen vorig jaar genoten van het spel (knockout fase EL, Feyenoord), voor de rest is het Ajax-onwaardig.

            Echt waardeloos. In 2012 won Johan de rechtszaak en konden we echt aan de slag. FdB speelde in 2012-2013 nog prima voetbal met veel eigen spelers. We hadden het helemaal voor elkaar… en zie nu, we hebben het verknald…?

          6. Iamsterdam2015

            Tja. Het is aanzienlijk veranderd. Ik ben dan niet zo een ouwe rot als jjj ( met alle respect uiteraard) die al sinds 1979 maar sinds 1984 bin akax jkomt, maar het is echt een gigantische klote zooi.

          7. De seijs

            Zeker niet waar wat jij zegt indojood. Het huidige bestuur respecterden hun contract en hadden/hebben mentaliteit. En dat kan je van veel jonge voetballers niet meer zeggen. Dat is het probleem! Dat is het knelpunt. Tenslotte is de speler die bepaalt. Dus zeker niet zoals jij altijd maar zegt, het bestuur en het TH. Mentaliteit!!! Maar ja daar moet je mee opgegroeid zijn. Klaassen , v d Beek , d Ligt, Schone. Dat soort gasten!

          8. Jari10

            Helemaal eens Seijs. Genoemde lichting had geduld moeten hebben na de gebruikelijke dip die jonge talenten na een dip meemaken. Aan de andere kant heeft de club de vernatwoordelijkheid dit proces heel goed te begeleiden en spelers hier mee te helpen. Met name de stal van de pizzabakker is te ver van de club komen te staan. Nu bankzitten in het buitenland. Slecht voor club en speler.

          9. Ab is fan van Johan en Jonk

            Kul, v.d.Beek en de Ligt zijn eigenlijk vanaf nu pas echte basis spelers. Laten ze na dit seizoen eerst maar laten zien dat ze dan nog blijven, dan praten we verder.

          10. Jari10

            Ken jij dan een speler uit de Raiola clan die zorgvuldig zoals Klaasen zijn cariere heeft opgebouwd?

          11. Widi

            Ik ben nog nooit “gepeupel” genoemd. Nu al twee keer door jou. Als ik dat woord zou gebruiken, staan er meteen een paar op die denken dat ik me meer voel dan anderen. Hoe zit dat bij jou?

          12. Bert62

            Het plan van de Engelse bond en de KNVB zie ik wel zitten dat spelers niet meer weggekocht kunnen worden als de competitie al loopt.

          13. FrankiC

            Het is een utopie om te veronderstellen dat alleen aanvoer uit eigen jeugd/Amsterdam zou volstaan. Dat is ook nog nooit zo geweest. En we doen het de laatste jaren met De Ligt, Kluivert, vd Beek juist héél erg goed.
            Dasrom is het goed om grote buitenlandse talenten vanaf de A1/B1 zoals Dolberg en Cerny mee te katen draaien. Het niveau van de jeugdteams is daardoor hoog en de talenten wennen aan Ajax.

          14. Widi

            Het zijn er nu erg veel Frankic. En ze komen allemaal ook later dan Nederlandse jongens. Minder jaren om ze op te leiden dus. Op dit punt met ik het met de critici eens.

          15. FrankiC

            Begrijp me goed: ik had de verhouding ook liever anders gezien maar je moet mee en dat kan alleen door exceptionele talenten van elders vast te leggen à la Jense, Okello(?), Trogacic, Bijleveld etc

        3. Litmanen

          Dat zei hij allemaal niet Seijs. We hebben prima verdedigers, we hebben er alleen te weinig. Je ziet bij het wegvallen van Sinkgraven en Sanchez dat je meteen in de shit zit.
          Ik weet het niet met die Colombianen. We hebben een keer heel veel geluk gehad met Sanchez. Afwachten dus maar. Hopelijk werkt de scouting daar goed.

          1. De seijs

            Nee zeker geen goede verdedigers. Veltman is genoeg hier over gezegd. Sanchez goed. De Ligt samen met Sanchez redelijk. Maar zonder Sanchez is hij middelmatig. Viergever voldoende. Dijks redelijk voor 2e man op linksback. Sinkgraven leuke voetballer maar kan niet verdedigen. Dus verdediging van ajax is zeer zwak, maar dat is bekend bij iedereen (die er een beetje verstand van heeft)!

          2. Jari10

            Maar toch is het zo dat we met Sinkgraven veel minder hebben verloren en beter hebben gespeeld. Het gaat niet alleen om duel kracht maar ook om positie en vooruitverdedigen. Ik ben eens dat het geen pure back is maat het werkte wel. Zie hem dit jaar op de positie van Schone dat zal denk ik geweldig uitpakken.

  1. Amoebe

    Ze moeten ook niet gaan overdrijven met dat colombia!

    De beste buitenlanders vind ik nog steeds de scandinaviers…ze leren snel de taal, hebben ongeveer dezelfde levensstijl en zijn vaak erg nuchter.

    Het woord temperament valt tegenwoordig wel erg veel.

    Ik denk dat je voor het ajax spelletje maar 1 temperament volle speler nodig hebt.

    1. Indojood

      Eens, de ene Colombiaan is de andere niet, laat staan de Zuid-Amerikaan. Er wordt vaak gerept over de zgn. meedogenloosheid van hen maar die zie ik eigenlijk alleen bij Uruguayanen.

      1. KBouter

        Dat zie jij Indo, en dat mag…maar ik vind juist dat bij Columbianen. Die gasten voetballen voor God en vaderland en er is zelfs zo geweest, dat ze volgens iemand geen mentaliteit hadden, ze toen maar een speler dood geschoten hebben. Dat speelt mee in hun Koppies..de hardheid om te overleven is daar harden dan daar.

        Verder brengt Columbia de laatste jaren velen malen betere spelers dan Uruguay, Columbia staat ook niet voor niets ver boven Uruguay in de fifa ranking.

        1. Indojood

          Andres Escobar scoorde in eigen doel en werd daarom vermoord. Een goed voorbeeld van mentale hardheid?!

          Colombianen (niet Columbianen) zijn in de regel helemaal geen bikkels op het veld. James, Cuadrado en vroeger Asprilla, Valderrama, stuk voor stuk mooie spelers met een zwakke mentaliteit. Uruguay heeft slechts 3 m inwoners maar de meeste Copa Americas gewonnen. Ik zou lekker in Chili, Argentinië en Uruguay zoeken. Het klimaat is daar veel harder dan in het tropische Colombia en de mensen dus ook meer gewend. Snap het wel, Colombia heeft tientallen jaren last gehad van drugskartels en guerillagroeperingen zoals FARC en ELN, de mensen zoeken vooral vertier in het voetbal. De Colombianen die geslaagd zijn als voetballer in Europa zijn op één hand te te tellen. En dat voor een land met de op twee na grootste bevolking van Latijns Amerika (na Mexico en Brazilië).

  2. bs

    De Ajax talenten wonen kennelijk allemaal in Colombia!! Ook prima, als ze allemaal van het kaliber Sanchez zijn (alleen wat verstandiger met het oog op hun eigen voetbaltoekomst … alleen veel geld maakt uiteindelijk niet echt gelukkig)

  3. JohnDoe77

    Zou wel lekker zijn om een keer ons elftal te zien met een echte linksback op de linksback positie! Zo wordt het Amsterdamse kartel sterker en sterker!!

    1. De Nees

      ? ja hoe tekeer gaan ze daar op hun fan forum! Zei het eerder al, Ajax doet net zo goed mee met sterren kopen elders, zoveel boze reacties ook, de pot en ketel verhaal. Om meerdere reden doet mij Sanchez verhaal niet bijster veel: Ajax doet dit ook, terugkerend verhaal met onze sterren ieder zomer, plan klaar hebben voor het geval een ster vertrekt.

  4. BoyVanAjax

    Zal gelijk ff zn Fifa rating googlen, ook al zegt dat niks hoe hij in het echt is, geeft wel een beetje een indicatie.

  5. BoyVanAjax

    Die supporters van de club moeten denken: de hele tijd dat rot Ajax die onze spelers wilt?

  6. Yindi

    Widi, dat is precies wat ik ook wel eens denk. Echter, als je in Colombia woont, leeft, dan zal het begrip groter zijn voor die jongens die vertrekken daar. Tenslotte halen ze ook hun hele familie uit de armoede wanneer ze hier het (grote) geld kunnen verdienen. Denk je dat de familie Sanchez niet blij wordt van wat er nu klaar ligt voor hun zoon? Natuurlijk wel!! Voor zaakwaarnemers zijn dit ook ideale omstandigheden omdat die knapen derhalve veel eerder geneigd zijn voor het grote geld te gaan. Er ligt dus (latent) ook veel druk vanuit de familie. Ik snap dit heel erg goed. Anders is het bijvoorbeeld bij Dolberg. Die heeft daar geen (of veel minder) last van en kan derhalve ook gewoon zijn eigen plan trekken.

    1. Widi

      Daar heb je gelijk in. Maar ze zien toch ook dat wij die jongen snel weer doorverkopen voor veel meer geld.

  7. dickst14

    Het is wel leuk voor mijn vrouw. Zij is fanatiek ajax supporter en Caleña. Maar verdedigers moeten we zelf opleiden en ook mentaal. Ze moeten zoals Sanchez en Tete een over mijn lijk mentaliteit hebben.

    1. Widi

      Kinderen die hier opgroeien moeten van zichzelf wel een super over mijn lijk mentaliteit hebben. Want een dergelijke mentaliteit wordt hier niet meer ontwikkeld. Integendeel.

          1. De seijs

            Ja door onze regering ? maar ik kan nog zat ouders die hun kinderen nog de opvoeding van pak hem beet 40 50 60 jaar geleden geven (Gelukkig )

          2. Ab is fan van Johan en Jonk

            Kinderen gepamperd door de regering? Oke, wist ik niet. Heb ik wat gemist zeker.

  8. Emilio4Ajax

    De Ligt is pas 18 dat moet je ff niet vergeten… Ik vraag me, zoals BobbyHaarms, ook al een tijdje af waar de Nederlandse talenten zijn/blijven… Dat veel jonge gasten via de achterdeur Ajax verlaten is volgens mij meer een metale kwestie… ❌❌❌❤️⚽️???

  9. JohnDoe77

    Ben benieuwd hoe het met de onderhandelingen tussen Ajax en Tottenham staat. De Engelsen hebben inmiddels Aurier voor 20mln pond van PSG gekocht als vervanger van Walker, dus of ze dan (met de toppers die ze al hebben) nog trek hebben in Sanchez voor het dubbele bedrag…?

    1. De Nees

      Des te beter JD! Dan wordt Verthongen mss snel overbodig en steekt ie het Kanaal over naar onze amsterdamse kanaaltjes.

    1. -buitenkantje rechts-

      Heeft met netwerken te maken en het hebben van ingangen bij clubs.. Ajax heeft bij deze club een goede reputatie opgebouwd. Dan gaat zaken doen wat makkelijker.
      Deportiva Cali is geen raar clubje hoor.. In de geschiedenis van de club al 9 x landskampioen geweest en 2x in de finale van de copa Libertadores gestaan. Hebben een vrij nieuw stadion waar 55.000 man in gaan.

  10. -buitenkantje rechts-

    Met een linksback erbij zou je ook een centrum Viergever/Veltman kunnen maken.. De Ligt nog even in de luwte houden zoals het eigenlijk hoort op zijn leeftijd. Nadeel met dit soort spelers is dat je ze niet kent. Met Sanchez viel het heel goed natuurlijk.. Cassierra wat minder, hoewel ik hem graag een kans zou geven ipv Younes. Younes vind ik Ajaxonwaardig. Voor die positie hebben we zeker drie betere spelers in huis nu.
    Stel je haalt deze Angulo.. dan ben je volgens mij gewoon klaar met je selectie en moet Keizer aan de slag.
    Hooguit echte toppers zouden het team dan nog kunnen versterken, maar die zie ik niet meer komen..

    1. Widi

      Toch zit ik niet op mijn gemak op de tribune/mijn bank met een centrum van Veltman en Viergever.

      1. -buitenkantje rechts-

        Toch denk ik dat dit duo best goed zou kunnen werken. Veltman komt beter uit de verf als hij niet achter zijn linksbuiten hoeft aan te rennen. Hij heeft best een goede crosspass en inspeelpass en is behoorlijk kopsterk. Ook Viergever heeft zijn beste wedstrijden CV gespeeld. Met twee snelle backs als ondersteuning kunnen we hiermee voor de dag komen.

    1. KBouter

      Zoeken

      Bewerken

      Pagina volgen

      In een andere taal lezen

      Jeison Angulo

      Colombiaans voetballer

      Jeison Angulo (Cali, 27 juni 1996) is een Colombiaans voetballer die bij voorkeur als linksback speelt. Hij tekende in augustus 2017 een contract tot medio 2021 bij Ajax, dat hem overnam van Deportivo Cortulua.

      1. Widi

        Jij kunt dat volgens mij ook doen met Messi hoor KBouter. Maar laten we hopen dat het kan blijven staan.

  11. Yindi

    Ok, dat bedoel je. Maar daar zullen ze niet echt van wakker liggen. Die jongen is immers toch al weg. Als Ajax straks weer draait zonder Sanchez (want met zijn vertrek valt onze club niet direct om) en hij wordt na 1of 2 jaar door de Spurs weer door verkocht voor het dubbele, dan krijgen wij daar ook geen slapeloze nachten meer van, althans dat geldt voor mij.
    Nu vind ik het jammer dat hij gaat en verwijt ik niemand wat. Sanchez niet, Overmars niet etc. etc. Weet zeker dat, wanneer Overmars iets had kunnen doen om hem 100% hier te houden, hij dat echt wel had gedaan. Je hebt nu eenmaal te dealen met de dingen zoals ze zijn!! Klein puntje van kritiek richting Ajax is dat ze wellicht hier wat eerder rekening mee hadden kunnen houden. Maar weet het ook niet, zit (zoals jij al eens eerder opmerkte) ook niet bij hem (Overmars) voortdurend aan zijn bureau om dat te kunnen beoordelen.
    Straks spelen ze (zonder Sanchez) een dijk van een wedstrijd tegen Rosenburg en dan ziet onze Ajax wereld er ineens weer heel anders uit. I pray for that!!

  12. Kingkong

    Indojood het zijn niet de mensen die regeren maar het kapitaal , het enige dat je ze kan verwijten is dat ze dat nog steeds niet door hebben en daardoor te laat anticiperen .

    1. -buitenkantje rechts-

      Als het kapitaal regeerde had Ajax Onana, Ziyech, Younes, Dolberg en Kluivert ook verkocht.. Ik zie juist een Ajax dat probeert de selectie van afgelopen seizoen zoveel mogelijk bij elkaar te houden.

      1. Widi

        Ik zie dat ook. Iedereen die alleen de feiten ziet, kan dat ook zien. Maar het lijkt erop dat Overmars een geloofwaardigheidsprobleem heeft. Mede ontstaan doordat hij soms te eerlijk of te vroeg sprak. Zo’n rat als van Geel die alles aan elkaar liegt, heeft dat niet.

        1. Ab is fan van Johan en Jonk

          Als je zegt: niet te koop ga je geen bedragen noemen. De bedragen voor Sanchez, Dolberg en Ziyech zijn deze zomer allemaal door Overmars zelf genoemd. Hij heeft de artikelen waarin hij werd geciteerd in ieder geval niet tegen gesproken. Dan probeer je niet je selectie bij elkaar te houden. Dat vervolgens een trainer en een speler bij de start van het seizoen zeggen dat er meerdere aankopen nodig zijn …….. dan ben ik gewoon de weg kwijt.

          1. Widi

            Die trainer en die speler moeten hun mond houden vind ik. Die speler schijnt niet te beseffen dat hij als een van de eersten in aanmerking komt voor de bank als we nieuwe verdedigers halen. En natuurlijk zal Overmars zelf ook weten dat hij een aantal dingen handiger had moeten aanpakken. Ik geloof wel dat hij echt een zo sterk mogelijk elftal wil, nu we financieel sterk staan. Het wordt gewoon tijd voor een paar mooie wedstrijden die eindigen in een overwinning.

          2. Indojood

            Open deur, Widi. Ik twijfel er niet aan dat het TH alles naar eer geweten doet, het beste voor Ajax wil maar dat wil niet zeggen dat ze goed werk verrichten. We glijden steeds verder weg. Als Rosenborg ons eruit gooit dan spelen we geen Europees voetbal. Dat was voor het laatst in 65-66 (de schorsing van 90-91 niet meegerekend). Laten we met zijn allen hopen dat deze schande ons bespaard wordt.

          3. Ab is fan van Johan en Jonk

            Misschien wel de enige manier om de hele boel eens flink wakker te schudden.

          4. EugAjax

            Indojood, zelfde basis (geen Klaassen maar Beek die vond jij toch altijd veel beter?) en Kluivert voor Traore (hoe dacht gem supporter over Traore?) als vorig jaar. FINALE en nu ja heel misschien eruit voordat we wel en wee beginnen. Hoe zou dat nou komen? Wat is nou het echt grote verschil met vorig jaar? Nu even heeeel goed nadenken dan weet je het misschien? Ach volgens mij weet je het donders goed wat precies het verschil is! Waarom is de voorbereiding ook al weer ruw verstoord? Kom op man er is meer dan 2 weken voorbereiding weggevallen, elke wedstrijd elke minuut van de dag denken ze eraan. Een coach die weinig logische keuzes maakt. Is hij mss ook van slag? Waar zou dat door komen? Diezelfde man was vorig fantastisch bezig! Maar ach allemaal de schuld van die amateurs toch? Heb toxh meer begrip voor de huidige situatie waar Ajax in zit.

      2. EugAjax

        Eens BR en Widi. Ik zie een Ajax hartstochtelijk vechten om alle sterkhouders te behouden. Neergaande pond gaat ons redden. Sanchez blijft en andere ook niet te koop. En dat volgens sommigen Overmars geen bedrag moet noemen, nu AB ook weer, is wat mij betreft onzin. Als dat maar een bedrag is waar geen enkele club interesse heeft, als ze al bedragen echt hebben genoemd, dat is media praat en nergens komt dat terug. Want anders had bijv Sanchez nu een sterke zaak lijkt me. Wederom stemming maken en voorlopig weer een dag dichter bij 1 sep. En iedereen begrijpt dat het steeds duurder word voor welke club dan ook.

          1. Ab is fan van Johan en Jonk

            He Eug, valt me steeds vakerp dat je eigenlijk echt heel weinig weet van de voetbal wereld. Om dat een beetje te verbloemen verschuil je je graag achter lappen tekst die eigenlijk inhoudsloos zijn. Wel apart om te zien dat een hoop mensen er in trappen. Leuk voor jou.

          2. Indojood

            De Mohammed Saeed al-Sahhaf van Ajax, dat was die kerel uit Iraq die op het dak stond te verkondigen dat de VS waren verslagen door Saddam terwijl de Amerikaanse tanks Baghdad binnenreden. ?

          3. EugAjax

            Indojood, prima jongen er staan inderdaad zoveel onwaarheden in mijn bijdrage dat je me met hem moet vergelijken. ???

          4. Indojood

            Eug, serieuze vragen. Heb je je al gerealiseerd dat we voor het eerst sinds 65-66 Europees voetbal mislopen mochten we eruit vliegen tegen Rosenborg (de schorsing van 90-91 niet meegerekend). En realiseer je je ook hoe wij en het NL voetbal het zover hebben laten komen dat we zijn voorbij gestreefd door de subtop van Europa? Realiseer jij je ook dat Johan hiervoor altijd heeft gewaarschuwd? Heel stoer om andere NL clubs geen Europese punten te gunnen maar daar hebben wij dus ook last van. Heel dom en onbenullig door te blijven verkondigen dat het goed gaat.

            Ik hoop voor ons iedereen dat deze schande ons bespaard wordt!

          5. EugAjax

            Indojood ik heb hierboven toevallig al wat geschreven hierover ja. Wat denk je nou echt? Waar komt verschil vorig seizoen en nu uit voort? En ja ik zou doodziek zijn als Ajax zich niet plaatst. Maar ik heb begrip voor de huidige malaise en ja ik ben ervan OVERTUIGD dat dit komt door ongeval Nouri. Je hebt 5-6 weken voorbereiding en zeker twee weken vallen hierdoor weg. Heb ik het nog niet eens over gevoelens van alles en iedereen. Kan men wel zeggen kom op het is topsport maar dat is bullshit. Ik en weet zeker bijn iedereen in leven heeft wel een tragedie van dichtbij meegemaakt. In ieder geval kon ik niet meteen weer mijn beste werk leveren voor mijn baas. Ergo mijn baas gaf me in soortgelijke tragedies meerdere weken vrijaf. Omdat je dan even kan afsluiten. Maar hier moeten spelers en staf door in de moelijkste periode van het seizoen. Iedereen moet superscherp zijn terwijl je dat helemaal niet kan verwachten. Juist van jou had ik hier meer ‘sympathie en begrip’ voor verwacht. Maar je gaat maar door. En laatst gaf ik je aan dat ik begrijp waar je vandaan komt, dat je passie voor Ajax van mijn ipad afvliegt. Je bent zeer betrokken bij Ajax en Johan en ja jullie kijken verder dan ik. Kan mij PSV en Feyenoord schelen echt helemaal niets nee ook niet in Europa. En ik begrijp waarom je gefrustreerd ben en in mindere mate ik ook, natuurlijk gaan er dingen fout er gaan ook dingen goed. Maar verschil van nu met einde vorig seizoen is 1 grote tragedie. Ik wil niks verdoezelen of onder tapijt schuiven van wat verkeerd gaat, maar dit heeft nike meer met beleid te maken. Mijn serieuze vraag aan jou is: hoe ga je in godsnaam om met zo een tragedie? En toch super scherp je topsport blijvem bedrijven? En dat geldt voor spelers, staf en TH. Onder deze omstandigheden is er even geen tijd voor kritiek. Nee iedereen MOET achter Ajax gaam staan. Zoals die rare Rotterdammers wel zo goed kunnen in tijden van crisis!

          6. Ab is fan van Johan en Jonk

            Eug, sorry, wederom kul. Appie heeft niets maar dan ook niets te maken met slechte technische keuzes van Keizer en consorten tijdens de wedstrijden. Helemaal niets. Veel tekst weer voor niets.

          7. Indojood

            Ja, die gingen het Maasgebouw bestormen en de smerissen moesten hun pistool trekken. Rare Rotterdammers.

            Tragedie met Appie is vreselijk maar mag geen excuus meer zijn nu. Het wordt wel heel makkelijk om ons daarachter te verschuilen. Over mijn loyaliteit naar Ajax hoeft jij niet te twijfelen want ik zit er elke thuiswedstrijd. Maar goed, dat was je al weer vergeten.

          8. EugAjax

            Indojood, als je al mijn bijdragen net zo leest en concludeert als deze dan is het niet vreemd dat je af en toe de verkeerde dingen aan mij of over mij adresseert. Met Feyenoord had ik blijkbaar duidelijker moeten zijn. Neem van mij aan dat zij niet Maasgebouw hadden bestormd als zij in situatie hadden gezeten waar wij nu inzitte,n en ja dan bedoel ik Nouri. Als ik zag wat daar al los kwam na een 10-0 nederlaag tegen PSV. Dat bedoel ik. Met Appie word door de spelers niet als excuss gebruikt noch verschuilen ze zich erachter, dat spreekt juist voor zich. Maar dat heeft helft voorbereiding in soep laten lopen op zijn minst. Dus hoezo geen effect? En als laatste en dat is frappant. Ik spreek juist over jou als loyaal naar Ajax en Cruijff en zelfs verder. Verder dan ik doe. Dus nee dat ben ik zeker niet vergeten. Het is daarom juist dat ik van jou wel wat meer begrip voor de situatie had verwacht en van jou meer support richting het elftal. Niet alleen op tribune, want daar zie ik je in mijn verbeelding super meeleven. Maar juist ook op een forum als deze. Dat doe je niet en dat is je goed recht. Maar daarom schreef ik het. We gaan het zien vanavond en ik hoop dat Ajax zich plaatst en persoonlijk maakt mij dat mooie voetbal even niks uit in deze twee wedstrijden. Succes vanavond man

          9. Ab is fan van Johan en Jonk

            Eug je wilt het niet begrijpen he. Dat Appie in hun hoofd zat tegen Nice is begrijpelijk maar daarom hoef je als trainer nog tactische blundrs te maken waardoor het hele elftal onzeker wordt. Slecht positiespel, slecht dekken staat ook los van al of niet denken aan Appie. Spelers zelf hebben ook aangegeven dat tijdens de wedstrijd zelf hun gedachte bij de wedstrijd is. Dat bij een doelpunt er weer wel aan wordt gedacht en bij applaus in de 34e minuut is wat anders. Het gaat om basic voetbalzaken die niet goed lopen.

          10. EugAjax

            Nee AB de grappenmaker jij wilt het maar niet begrijpen. De voorbereiding is naar de klote. Meer dan 50% van die al korte tijd door die vroege voorrondes. Daar gaat het om. En ja daarnaast komt het gevoel voor die jongen om de hoek kijken. Daar kan de een beter tegen dan de ander. Heel simpel. That is it wat ik bedoel.

          11. Widi

            Niet zo plagen joh. Eug zegt terecht dat de voorbereiding hopeloos verstoord is. Zelfs nu hadden we zomaar Nice kunnen uitschakelen. Het is alleen wel zorgelijk dat we ons druk moeten maken om Rosenborg.

          12. Ab is fan van Johan en Jonk

            Kom Widi, uitschakeling Nice en nederlaag Heracles moeten me niet wijten aan verstoorde voorbereiding. Keizer was gewoon niet goed bezig en bracht zelf zijn team in verwarring. Verder zie ik Eug als een soort fake account 🙂 Vervolgen en aanklagen ?

          13. Widi

            Wat Appie is overkomen, heeft zeker een rol gespeeld. En praat me niet van fake accounts. Opvallend: ik heb weer contact gehad met Fred. Die zou er mee aan de slag gaan. We zien nu geen fake accounts meer. Maar heb jij Sjakie en Basisspeler nog gezien? Opvallend. Tot slot: hou je een beetje in met Eug. Hou het gezellig. Eigenlijk zijn we allemaal slachtoffers.

          14. Ab is fan van Johan en Jonk

            Inhouden bij Eug? Fake accounts zijn zwaar irritant maar onwaarheden verkondigen ook. Jij pakt Sjakie en consorten aan, ik geef commentaar op Eug. Zie weinig verschil.

  13. Sandor

    Jeison Angulo ziet er verdedigend zo veel beter uit dan een Dijks en helemaal dan een Sinkgraven (qua positie kiezen) .
    Zo had de tegengoal van zaterdag echt niet gevallen (waarbij Dijks niet uitstapte) de passing van Angulo heb ik wel mijn twijfels over zie ook zijn filmpje op youtube veel goede tackles, maar daar tegen over redelijk slordig in zijn passing https://youtu.be/OsYJW5CNGbQ

Comments are closed.