Ajax krijgt eigen programma ‘Inside Ajax’ op Ziggo Sport

Vanaf vrijdag 11 augustus gaat Ziggo het nieuwe programma Inside Ajax uitzenden. De hoofdsponsor van Ajax gaat de uitzending opnemen in een nieuwe studio op sportpark de Toekomst. Wekelijks is een nieuwe 25 minuten durende aflevering op Ziggo Sport te zien en de eerste aflevering wordt op vrijdag 11 augustus uitgezonden. Klanten van Ziggo kunnen het programma op het Ziggo-only digitale basiskanaal Ziggo Sport Kanaal 14 bekijken. Bij alle andere Nederlandse aanbieders, zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile Thuis, is het programma via betaalzender Ziggo Sport Totaal te zien.

Bron: Totaal TV

Related posts

50 Comments

    1. AjaxKat

      Kan inderdaad leuk worden maar in hoeverre zal dit programma ook kritisch naar Ajax kijken? De hoofdsponsor doet de productie én de distributie van dit programma.

      Ik vind de echte VI bij voorbaat al leuker maar ik zal deze variant zeker een kans geven.

      1. Prinsengracht

        Het zal niet op Derksen c.s. lijken. Ik denk dat er een kijkje in het binnenste van Ajax zal worden gegeven.

  1. Marc Overdwars

    Voetbal Inside…..Inside Ajax…….orginele naam.
    Studio Ajax was origineler geweest.

  2. Marc Overdwars

    Voetbal Inside…..Inside Ajax…….goede naam.
    Studio Ajax was origineler geweest.

      1. koote207

        Ja maar bij ziggo mag je wel gewoon de volle €17,95 betalen per maand om Ajax te kijken op fox terwijl dat bij alle andere aanbieders €7,50 ofzo is

  3. BeukerAjax

    Wel interressant, wellicht krijgen we ook wat meer inzicht in de jeugd van Ajax en verschillende beslissingen binnen het bestuur? Ik ga het een kans geven whaha

  4. Brokamp

    Voor mij hoeft het ook niet. Spanje en Italie kennen dit ook maar daar wonen toch ook veel meer mensen. Lijkt mij alleen bedoeld om er reclame om heen te bouwen. Mij dunkt dat we genoeg informatieve info mogelijkheden hebben.

    1. Basl

      Niet negatief hoor. Ben enkel benieuwd wat de meerwaarde is. Op fox hebben ook elke week een half uur. Ik ga hier in ieder geval niet voor naar Ziggo terug.

      1. Widi

        Jij stond er nog niets eens bij toen ik dat schreef. Maar er stonden genoeg negatieve reacties. Teveel. Is de gebruikekijke usance geworden op dit forum.

        1. Indojood

          Ik zit al sinds januari 2011 op dit forum (eerst op voorganger Ajax1) en het is altijd zo geweest.

          1. Prinsengracht

            Is het niet steeds erger geworden? Dat idee heb ik. Maar ik ben er nog niet zo heel lang.

  5. Indojood

    Naam is niet erg inspirerend en inventief, net zoals het bedrijf Ziggo. Vind dat Ajax een betere sponsor verdient. Dat Ziggo levert inferieure TV en internet diensten.

      1. Moosie

        wat nou motten we in een keer hier allemaal Johnny positivi zijn flikker toch op man ik kots van al die anaalisten ze zijn alleen maar bezig met zichzelf en reclame verkopen

          1. Moosie

            Ja want olie op het vuur gooien en popi jopi doen anoniem is her enige wat je kan laf klootzakje en anoniem aangifte doen van bedreiging zielig figuur

          2. Moosie

            Ik heb 1 iemand gezegd dat ik hem zou opzoeken en dat was jij daarna komt er een anonieme aangifte van bedreiging , laf klootzakje lekker met je politievriendjes de tyfus krijgen ik ben klaar met jou jankerd

          3. AB

            Echt? Dan moeten we hier bij de eerstvolgende racistische opmerking van hem, hem met gelijke munt terug betalen. Hebben we nu één ding bereikt. Als hij dit leest durft hij dat niet meer in ieder geval.

  6. JohnDoe77

    Tsja, Ajax trekt kijkers! Toch verheug ik bij wel meer op Derksen, Gijp en Hansie Hansie! Oh en natuurlijk Boskamp en zijn bami hapjes!!

    1. FrankiC

      Dus jij kan je verheugen op Hansie Hansie en Jan Boskamp, met dan achterlijke geschreeuw?
      Valt me tegen van je JD77, niet verwacht. Volgens mij ben jij zelf al een betere analist.

  7. Linda.ajax

    Ik ben wel benieuwd. Het gaat over Ajax, dus dat is al goed.
    Eerst maar eens de eerste aflevering kijken.

Comments are closed.