There are no ads, please add some


Transfer Barac loopt vertraging op door extra medische keuring

Ajax en NK Osijek zijn het al enkele dagen eens over de transfer van Mateo Barac waarbij de verdediger afgelopen maandag zou worden gepresenteerd in Amsterdam. CroSports weet echter via Twitter te melden dat Ajax nog bezig is met een extra medische keuring vanwege gezondheidsproblemen bij Barac toen hij nog een kind was. Ajax zou voor ongeveer 1,5 miljoen euro de eigenaar worden van deze lange verdediger, die centraal in de defensie uit de voeten kan, maar ook op de positie van linksback.

Wordt vervolgd……


Gerelateerde posts

48 reacties

   1. Peter en zijn Rockets

    Jouw eerste positieve reactie op dit forum moet nog geboren worden. Frusto.

 1. koote207

  Lees net dat ze een nieuwe colombiaan hebben aangetrokken, zal dit wel niet doorgaan….?!? Of Sanchez is al verkocht zonder dat wij het weten..

 2. Valentino

  Rechtsback is ook binnen, welkom Orejuela. Hopen dat het net zo’n beest als Sanchez is.

    1. Charka53

     Volgens mij kan je als topclub en werkgever niet voorzichtig genoeg zijn deze jongens worden nogal belast tijdens het voetballen en wat koop je er voor als een speler na een wedstrijd voor weken de ziekenboeg in gaat.

 3. Sem_020_ajax

  Wie vindt dat ajax. Een goeie aan koop doet om deze speler te halen ik vindt het wel een goeie aankoop ajax mocht wel wat meer kopkracht hebben want alleen sanchez is degene die goed kan koppen

  1. Basisspeler

   Sem. Het is nog een wat onbekende speler. Is eenmalig international en linksbenig. Grote sterke kerel. Hoop dat hij ook kan voetballen en meekan in wat het Ajaxspel verlangt. Dus inspelen, passen, opkomen enz.
   Maar het blijft een voor mij onbekende speler. Ga dus voorlopig ervan uit dat de scouting haar werk goed gedaan heeft.

 4. Basisspeler

  Als klein kind een gezondheidsprobleem.. Gaat ver tegenwoordig die medische recherche.

   1. Emilio4Ajax

    Kan ook met zn motor te maken hebben…! Extra voorzichtigheid is niet slecht toch…🍻😎

 5. JohnDoe77

  Zou mooi zijn als het lukt! Met nieuwe aanwinst Orejuela (21, RB) erbij is de verdediging compleet! Mooi gedaan Marc, volgend jaar graag VOOR de wedstrijden die ertoe doen en niet steeds als er al iets mis gegaan is!

  1. Widi

   Ik haak hier even op in. Zag net Sneijder bij Nieuwsuur. Die weet nog niet wanneer hij fit genoeg is om te spelen. Hoe had die ons langs Nice moeten helpen. Het is bijna half augustus. Iedere profvoetballer hoort dan (afgezien van blessures) volledig fit te zijn. Sneijder is meestal wat later fit. Die had ons echt niet langs Nice geholpen. Benieuwd of hij Nice langs Napels kan helpen.

   1. Bakkie

    Wat heeft een half-fitte Sneijder te maken met het tijdig op orde hebben van onze selectie? JohnDoe heeft een goed punt

    1. Widi

     Ik heb hier veel gelezen dat Overmars Sneijder had moeten halen zodat we met Sneijder van Nice hadden gewonnen. Hij blijkt twee weken na de eerste wedstrijd tegen Nice nog niet fit te zijn. Het is zelfs de vraag of hij de volgende ronde kan spelen. Die had ons dus nooit langs Nice kunnen helpen. Zo bedoel ik het.

   2. sjakie1952

    Een half fitte Sneijder heeft toch he-le-maal niks te maken met het op tijd klaar hebben van je selectie, Widi?

    1. Pantelic

     Snap je het na twee x uitleggen nog niet wat en hoe Widi het bedoeld Sjakie 1952? Misschien is het dan verstandig om de basisschool over te doen.

     1. Sjakie1952

      Hahah Widi, je hebt je belofte verbroken. Je zou nooit meer op mij reageren. Maar dit is toch echt een reactie. Leuk!

     2. Widi

      Het woord nooit gebruik ik zelden. In dat geval ook niet. Zeg Sjaak, waarom is werkelijk iedere reactie van jou, op wat dan ook, negatief? Is het leven zo zwaar voor jou? Sociaal onwenselijke omstandigheden? Is er dan niets goed of leuk? Of ben je gewoon een zuurpruim van jezelf? In beide gevallen: sterkte. Tip: koop eens een triangel. Zodra je raak kunt slaan, kun je bij een band.

 6. AFCA my World

  Hopelijk komt alles toch goed,kan uitgroeien tot een grote (192cm is ie al) speler ! ⚽️

 7. Jimmy1971

  Goed dat ze deze jongens echt binnenste buiten keren met zo’n keuring , dan kan het daarop iig niet misgaan !
  Hoop dat hij erdoor komt , want ik denk dat we veel plezier aan hem gaan beleven ..

 8. Basl

  Hij haakt in op de opmerking; volgend jaar graag VOOR…..ect. Niet alles wat je haalt is gelijk inzetbaar. Soms niet fit, soms wennen…

 9. Remco072

  Toen ik als babyzijnde van de commode flikkerde kreeg ik ook een herkeuring…. bij mij is het niet meer goed gekomen.

   1. KBouter

    Echt hé Sjakie, ik moet eigenlijk niet reageren maar jij bent echt wel de grootste natnek die hier op het forum zit. Man man..wat een loser!

 10. Slingertje.

  Dat gaat wel goedkomen binnenkort.
  Eindelijk kerels in de verdediging bij Ajax want die Colombiaan lijkt me ook goed.

 11. Iedereen heeft een mening

  Zal die keuring nog net zo zijn als vroeger? Op je pols blazen en de arts die aan je ballen zit, daarna 10 kniebuigingen en dat was het. 😂😂😂😂😂

 12. Gert Ajax

  Goed dat er zo serieus werk van gemaakt wordt.
  Kijk maar naar Nouri dat wil je nooit meer meemaken.
  Alles wat je eraan kan doen om gezondsheidsproblemen te voorkomen moet je doen👍

  1. Widi

   Nou Sem…..weet je niets beters😂😂😂😂 laat je niet ontmoedigen door deze losers hoor. Zij hebben een kutleven en vieren hier hun frustraties bot. Toch Sjakie? Life sucks toch? Zit je lekker in je kartonnen doos? Hoop dat je het droog houdt. Morgen weer snel naar de bibliotheek gratis op internet. Kun je weer negatieve onzin typen.

   1. Sjakie1952

    Widi is van zijn geloof gevallen. Had plechtig beloofd om noooooooit meer op Sjakie te reageren. Maar wat ziet Sjakie nu? Een reactie van Widi! Yesssssss!

Reageren is niet mogelijk.