‘Ajax wil Bulgaarse verdediger Chorbadzhiyski’

Ajax is nog steeds zoekende naar versterking voor de achterhoede nadat Kenny Tete en Jairo Riedewald zijn vertrokken. Volgens Tuttomercatoweb heeft Ajax zijn pijlen gericht op de 21-jarige Bulgaarse verdediger Bozidar Chorbadzhiyski. Volgens de Italiaanse website hebben de achterhoedespeler, in dienst van CSKA Sofia, en Ajax al contact gehad over een eventuele transfer. Chorbadzhiyski is een 21-jarige centrale verdediger, die in 2013 al debuteerde voor de Bulgaarse nationale ploeg. Tijdens de interland tegen Nederland op 25 maart 2017 stond hij ook in de basis.

Bron: Tuttomercatoweb

Related posts

58 Comments

    1. Litmanen

      Lekker bijdehand bezig Nees.
      Wat moeten we met nog een centrale verdediger?

      1. De Nees

        We kunnen toch niet met 2 CV het seizoen in, wat als de Ligt/Sanchez uitvalt? Dan schuiven Viergever/ Veltman in wiens plek weer ingevuld moet worden.

    2. paulvos

      we kunnen nog wel wat goede verdedigers gebruiken, dat bleek tegen Lyon wel.

  1. knudde32

    Word een aardige kleuterklas achterin stukje ervaring achterin zou ook niet verkeerd zijn

    1. Jimmy1971

      Leeftijd zegt niet alles , hij speelt al vanaf zijn 17de in het bulgaars elftal ..
      De Ligt is over 3 jaar echt ook al een heel ervaren verdediger !

      1. knudde32

        klopt jimmy maar een ervaren verdediger om die jonge gasten te sturen etc etc zou toch niet gek zijn toch viergever heeft de handen vol met zich zelf

    1. Jimmy1971

      Tja wellicht om vast te wennen en volgend jaar het stokje van Sanchez over te nemen ..

        1. dickst14

          Hij had tegen Lyon in de 1e helft een prachtige crosspass alleen begreep Viergever hem niet en werd het daardoor een ingooi voor Lyon. Ook redde hij Ajax uit een gevaarlijke situatie toen Memphis met zijn rug naar het doel stond door een nuttige overtreding te maken. En dankzij Veltman ging die vrije trap op de lat en werd het geen doelpunt.

  2. FrankiC

    Off topic: het zal toch niet waar wezen dat Sneijder naar Utrecht gaat? TH grijp in!

    1. AFCA my World

      Gaat niet gebeuren joh, Yolanthe wil naar Amerika voor een filmcarriere, en je weet zij heeft de broek aan en hem onder de duim !⚽️

      1. Mijn Club

        Ik geloof, jij gelooft 😉
        Ik smurf, hij/jij smurft
        Sorry voor het verbeteren. Je schrijft in de regel prima NL.

  3. -buitenkantje rechts-

    Tsja.. ken m niet, maar sta niet direct te juichen. Geen aansprekende naam met direct tiegevoegde waarde. Behalve Huntelaar zijn alle aankopen tot nu toe een investering in de toekomst. We spelen woensdag tegen Nice.. Er zijn miljoenen te verdienen in de CL, maar dan moet je wel spelers hebben die weten van de hoed en de rand.

    1. EugAjax

      BR, opstelling Nice:
      Onana, Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever (en als Sinky niet geblesseerd is Viergever, Sinky ipv Ligt Viergever)
      Beek Schone Ziyech
      Kluivert/Neres. HuntelaarDolberg. Younes.
      Puur voetbalkwaliteiten bekijkend moeten we met dit elftal Nice pakken (zie EL seizoen vorig jaar). Mbt vaak terugkomende klacht dat Ajax niet doorpakt. Huntelaar was vroeg aangekocht, Neres al in winter gehaald om te wennen aan Ajax voor Traore. Beek word meer kwaliteiten op termijn toegedicht dan Klaassen dus vervanger is er al. Er komen nog vervangers aan voor iig Riedewald. Tete kan vervangen worden door Zeefuik (eigen opleiding). Dat zijn feiten rest is allemaal gepraat in ruimte. Zoals bijv met deze Bulgaar. Kijk bron na, niet nog om serieus te nemen. Vanochtend bericht in Telegraag over die Braziliaanse vleugelspits. En eerlijk gezegd ben ik daar eens met je commentaar op andere topic. Door trieste omstandigheid Nouri weet je niet of we klaar zijn voor de echte CL gevechten maar qua selectie zeer zeker wel. Ik heb er volste vertrouwen in op voetbalgebied, heel veel hoeft er dus niet te gebeuren vooralsnog wat mij betreft!

        1. EugAjax

          ?nee hoor maar ik geef in voorhoede graag de keuze aan Keizer op posities spits en rechterspits. Persoonlijk zou ik beginnen met Kluivert Huntelaar

      1. -buitenkantje rechts-

        Niet met je eens Eug. Achterin nu voor Nice wel in orde, maar ik schat de kans groot in dat voor 1 sept Sanchez en Viergever verdwenen zullen zijn. Schöne op hetvmiddenveld vind ik Europees onvoldoende. Daar liever Sneijder voor. Vd Beek heeft zeker kwaliteiten, maar is Europees nog nat achter de oren. Hetzelfde geldt voor Kluivert en Neres, waarvan de laatste me nog niet overtuigd heeft. Zie Europees ook liever Huntelaar. Zou de rolverdeling hetvliefst andersom zien tussen Dolberg en Huntelaar. Younes… ?
        Al met al verwacht ik niet dat we potten gaan breken met dit team.

        1. EugAjax

          BR, ik denk wel dat huidig elftal sterk genoeg zou moeten zijn voor Nice. Beek is nog geen Klaassen, zeker eens en ik ben mega fan van Davy dus dat verlies gaan we voelen. Maar toch doet Beek het al goed. En eerlijk gezegd Kluivert/Neres of Traore? Daar zie ik geen heel groot kwaliteitsverschil. Rest is nog hetzelfde. Ik heb meer vertrouwen dat Sanchez en Viergever blijven. Dus dan op twee wijzigingen na hebben we zelfde elftal als finale EL als ik me niet vergis. Waar ik het zeer zeker mee eens ben is halen die Sneijder. Dat zou ten opzichte van Schone een zeer grote versterking zijn. Ik ben ook zeker voor doorselecteren. Maar bijv Sneijder aantrekken zal een lastig karwei worden en eentje van de lange adem. Gezien de huidige selectie vind ik dat ze daar ook de tijd voor moeten nemen om hem binnen te hengelen.

        2. Indojood

          Dolberg gewoon eerste spits. Rolverdeling is duidelijk, Huntelaar is 2e spits, en terech

          1. Indojood

            t want heeft de laatste jaren ook geen potten kunnen breken, vaak geblesseerd ook. Zie geen reden waarom Dolberg terug naar de bank moet.

          2. EugAjax

            Indojood, ik weet inderdaad van de afgesproken rolverdeling. Dit vind ik trouwens fout van onze beleidsbepalers. Ik ben van mening dat de beste moet spelen. Als Dolberg zo goed is en zich zo blijft door ontwikkelen dan is Huntelaar bij nature al tweede spits. Daar is dan geen afspraak voor nodig. Dus in mijn optiek een fout. Want als trainer Huntelaar een paar keer voorkeur gaat geven heb je de poppen aan het dansen. Ik ben het trouwens met je eens dat Dolberg in normale omstandigheden nu de voorkeur moet krijgen boven Huntelaar. Alleen leven we helaas niet onder normale omstandigheden. Mijn gevoel zegt dat Huntelaar in deze vier do or die wedstrijden beter de focus kan krijgen op het voetbal dan een jonge jongen als Dolberg, hoe stoicijns hij ook is. Daarom zou ik voor Huntelaar kiezen in de kwalificatie wedstrijden. De competitie gewoon starten met Dolberg. Dit valt gewoon goed uit te leggen voor Keizer mocht hij dezelfde mening hebben. @ De Nees, maak je geen zorgen als de aanvoer vanaf de vleugels goed is zal de Hunt ze er ook inleggen. Misschien nog wel beter als Dolberg. Dolberg heeft meer voetballende kwaliteiten als Hunt en gaat denk ik daar over heel seizoen gemeten het verschil maken.

          3. Indojood

            De roep om Huntelaar ten faveure van Dolberg op te stellen is makkelijk onderuit te halen.

            Bij Schalke alleen in 2011-2012 een gruwelijk seizoen gehad met 48 doelpunten, voor de rest is ie niet boven de 20 goals per seizoen gekomen. Laatste seizoen vaak geblesseerd en 5 goals. Wordt volgende maand 34 jaar. Ik vind het geen indrukwekkende cijfers. Dolberg wordt alleen maar beter. Huntelaar is ook een spits aan wie je soms niets hebt, dit verwijt krijgt Dolberg vaak hier. Beiden zijn dodelijk in de zestien maar Dolberg is completer. Kortom, Dolberg is terecht de eerste spits

            10 (!) jaar geleden schoot Huntelaar ze er makkelijk in, dat beeld is kennelijk blijven hangen bij sommigen hier.

          4. EugAjax

            Indojood ik ben het eens hoorvals je beide spelers nu vergelijkt. Gaat me in eerste instantie om alleen de do or die wedstrijden dat ik voor Huntelaar zou kiezen. Daarna verwacht ik dat Dolberg in basis hoort en blijft staan. Ik denk alleen dat indien Dolberg tegenvalt of even het niet heeft Huntelaar gewoon opgesteld kan worden. Je weet nooit hoe een seizoen loopt en wie de echte vorm heeft of niet. Daarom zou ik nooit communiceren dat een speler eerste of tweede speler is op een positie. Dat kan wat mij betreft alleen mbt doelman. Opstelling is ee natuurlijk proces en beste spelers of beter gezegd beste team moet spelen. Op voorhand denken we Dolberg, maar wees niet te verbaasd als de Hunt jou gaat verrassen dot seizoen ?

          5. Indojood

            Dat klopt, als Dolberg vormverlies heeft, geblesseerd is o.i.d. dan is het prettig om Huntelaar in te brengen. Ging mij om de roep om Dolberg een pas op de plaats te laten maken en met Huntelaar in de basis te laten starten. Dat zou niet des Ajax zijn.

          6. EugAjax

            Klopt en misschien geef ik Dolberg wel niet genoeg credits in deze zeer moeilijke situatie. En schopt hij er een paar in in de CL voorrondes?

          7. KBouter

            Ik heb dit nu 7 keer rustig gelezen, maar ik vraag me nog steeds af waarom Huntelaar in de kwalificatie de voorkeur móet krijgen, terwijl hij daarna zijn plaats moet afdragen aan onze eerste spits Dolberg.

          8. EugAjax

            Kbouter je had ook even na 1 keer lezen verduidelijking kunnen vragen?. Ik heb het alleen maar geopperd gegeven de omstandigheden. Er komt veel af op de selectie qua gevoelens door situatie met Nouri. Dolberg is jong, staat misschien dichter bij Nouri dan Hunt. En ik vermoed dat Huntelaar beter de focus op die wedstrijden kan houden in deze omstandigheid. En wat bij mij ook enigszins meespeelt is dat Dolberg in de finale geen schimp was van de Dolberg die we kennen. Maar hey ik zal zeker niet balen als Dolberg gewoon word oogesteld hoor. Ik vind het echt een kanjer! Ik vind eigenlijk dat spits positie qua dubbele bezetting een voorbeeld is voor rest van elftal. We gaan het zien

          9. De Nees

            Precies. Niet heulen met Dolberg, gewoon 1e spits. Als aanvoer naar de spits sterk verbeterd dan schiet Dolberg er veel in dit seizoen.

  4. Mr Ajax

    Als die goed is halen. Goede verdedigers heb je nodig als we kampioen willen worden

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Niet gemerkt dat hij het in grote letters heeft geschreven voor je de Seijs. Van mij mag hij, en jij en Litmanen gewoon optyfen hier. Heel simpel, heel duidelijk. Allemaal nep Ajacieden die geilen op aandacht.

        1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

          Klopt Indo en elk commentaar is mogelijk en vrij plaatsbaar hier. Er zijn hier geen forumregels. Dus: Tering, Eug is terug en Seijs en Litmanen zijn op zichzelf geilende nep Ajacieden. Vrijwel elk forum kent een aantal basis regels. Dit forum niet en er mogen de meest vreselijke dingen op geplaatst worden. De mensen achter dit forum verliezen liever leden die je graag zou willen houden dan dat ze een paar simpele regels opstellen en hier op handhaven. Erg jammer.

          1. Indojood

            Haha, wie denk jij dan wel wie je bent, sukkeltje.

            Denk dat er meer mensen door jouw gedrag dit forum verlaten, En degenen die jij graag ziet vertrekken (de arrogantie alleen al) gaan nergens heen of komen terug.

    2. EugAjax

      Hoi Seijs dank je, niet overdrijven hoor, er zitten velen serieuze forum leden er tussen. Ik heb hele tijd alles aan de kant gelegd, en niks gevolgd. Toen Nouri onwel werd wist ik nergens met mijn gevoelens heen te kunnen. En ben ik forum weer gaan lezen. Dan geven de leden toch veel steun aan elkaar. Daar heb ik veel aan. Blijft allemaal onwerkelijk en ik ben het met meerdere eens eigenlijk nog geen gevoel bij start nieuwe seizoen. Normaal al mega veel zin in nu even nog niet. Maar ach af en toe maar weer even mee lullen met jullie ??

Comments are closed.